log nejaké bodyfitnessky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - log nejaké bodyfitnessky  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> log nejaké bodyfitnessky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martule

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29.10.2012 - TAK TROCHU OJEBANÉ NOHY- BLUEGYM 18:45

- nebudeme řešit,zda bylo narváno,v pondělí večer bezpředmětná otázka ..ale stojan byl kupodivu volnej,tak sem si dala trochu dřepovací maraton, pojala jsem to tak trochu víc objemove..jako změnu...ty miliardy serii o 12rep už mě moc neba,tak to chtělo trochu změnu

ČELNÍ DŘEP
6x40kg
6x45kg
6x45kg
6x45kg
6x45kg

DŘEP - NORMÁLNÍ
6x50kg
6x55kg
6x55kg
6x55kg
6x55kg
6x50kg

LEGPRESS
8x75kg
8x80kg
8x80kg
8x80kg

ZAKOPÁVÁNÍ
8x25kg
6x30kg
6x30kg
6x30kg

a dom ...
-jako cvikama trochu (trochu víc) odrbané oproti mojemu normálnímu 90minutovému tréningu noh ale když sem se ploužila dom,tak sem nemohla slízt schodky ze šaliny..tak úplně odfláklé to nebylo a změnu to trochu chtělo
-moje posilovací nenadšení stále trvá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martule

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.10.2012 - ZASLOUŽENÝ ODPOČINEK

-cítím se,jak kdybych se vrátila z války, záda mě bolej jako prase (hlavně křídla - to je horor), ramena utahany,bicak nakraplej, včera sem jela nohy takže už mě začínaj pěkně bolet ( zadek samozřejmě taky)..asi jediný,co mě nebolí sou prsa,tricák a břicho....a to mě čeká zítra
Martule

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

31.10.2012 - PRSA,TRICEPS - BLUEGYM - 18:40

-tak a po zaslouženém odpočinku sem se plná energie vydala do gymu, pomalu jsem nevěřila vlastním očím,když jsem viděla, že na place všehovšudy 5 lidí, koukla na hodiny,esi mě nešálí zrak a ono nééé, pak mi došlo že je středa a zpětně doma že né ledajaká středa,ale eště k tomu Haloweeen. To je pak jasný víc takovejch dní

-takže nikdo nikde nezavazel,mohla jsem si jít, kam se mi zachtělo,tak sem skočila na bench, i když jsem původně zvažovala, že ho nahradím tlakama...

rychlošaškárna s jednoručkama na zahřátí

PRSA

BENCHPRESS
12x20 - warm up sérka
8x40kg
8x40kg
7x40kg
6x40kg
8x30kg
-dneska (respektive včera) sem tam ani tu 50tku nedala, nebyl tam nikdo,kdo by mě moh jistit a moc svému vypadávacímu pravému ramenu nevěřím,tak se nechci zkriplačit..tak třeba příště tam zas šupnu 50 až tam bude Poman nebo nekdo,kdo mi to nepustí na hlavu,když mi to rameno vypne ....poslední dobou už se mi zase nechce moc riskovat

-pak sem sito vyrazila na věž, že dám protisměrky a mootali se tam dva chlapci, co cvičili "shyby"....zámerně píšu v uvozovkách, protože dle ostatního tréningu to měli bejt shyby na záda, řekla bych..ale ve skutečnosti to byl šílenej cheeting a všecko tahali bicákama..jachacha celkem hrůza i pro moje oči ..tak jsem jim řekla, že cheetují jako prase a jak to maj dělat a dostalo se mi odpovědi, že jsou ještě moc slabí na to,aby to tak zvládli...a proto přemýšlím, k čemu vede dělat sérii shybů o 10ti opakování, když je celá špatně :) (podotýkám,že na to byli dva a vzájemně si pomáhali) místo kratších sérií zaměřených na provedení..no to je jedno,ať si tam každej dělá co chce...sem je vyhodila a šla sem na protisměrky..

PROTISMĚRKY
12x7,5kg - warm up
8x12,5kg
8x15kg - na krev, fakt štípalo ukrutně
8x12,5kg
10x7,5kg

-po tom benchu,kde jsem ty prsa celkem slušně zmasakrovala to tady bralo opravdu ukrutně se celkem povedlo včera...tak sem eště šla na rychlorozpažky s tešší váhou, že to dorazím

ROZPAŽKY
12x5kg - warm up serka
8x10kg
10x7,5kg
8x7,5kg - do mrtva

-dobrý, bralo,spokojenost

TRICEPS

STAHOVÁNÍ HORNÍ KLADKY
12X15KG
10X25KG
8X30KG
6X25;6X15KG
10X15KG
-tady není moc co řešit, toto mi na tricák bere dycky :) to je vážně můj oblíbenej cvik a nejvíc to tam rozbiju, dobrý

HORNÍ KLADKA - PROVAZY
12x7,5kg
10x12,5kg
8x12,5kg
8x12,5kg
8x10kg

-toto už není můj tak oblíbený cvik,strašně bere, ale bolí jako prase kór, když se to trošku přidrží v té nejzašší poloze...

-normálně tricák trošku odrbávám, když ho nechám nakonec trenálu, ale rozhodla sem se, že břicho přesunu na zítra k zádům,tak sem na něho měla dost času a krásně ho potrápila

EXTENZE S JČ VE STOJE
4x10x10kg

KLIKY NA TRICÁK MEZI DVOUMA LAVIČKAMA (opět nemám tucha,jak se to odborně jmenuje)
4x8xbw

- a tricák total KO, čas jít dom

Zítra (alias dneska) záda,břicho...od posedních masakrových zad (sobota) se eště né tak úplně můžu hnout,tak jsem zvědavá,jak se to dneska vyvrbí
Martule

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.11.2012 - ZÁDA - 18:30 BLUEGYM

STAHOVÁNÍ HORNÍ KLADKY NA PRSA
12x20kg
8x25kg
6x30kg
8x25kg
12x20kg

PŘÍTAHY JČ
2x12x10kg
10x12,5kg
8x12,5kg
8x10kg
8x10kg

SPŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY
12x20kg
10x25kg
10x25kg
8x25kg
10x20kg

VESLOVÁNÍ S VELKOU OSOU
12x20kg
10x30kg
8x30kg
8x30kg

STAHOVÁNÍ HORNÍ KLADKY - PROVAZY
12x7,5kg
10x12,5kg
8x15kg
8x12,5kg
12x7,5kg

HYPEREXTENZE
3x12xbw

- přítahy jč a přítahy spodní kadky hodně dobrý, při stahování provazů už to ukrutně štípalo, hyperextenze těžce brala, zbytek průměr..spokojenost...
-úplně kašlám na težký váhy, jedu na pocit a provedení....
-gym krize zažehnána
Martule

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2012 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2.11.2012 - day off

3.11.2012 - RAMENA,BICEPS - cca 9:00

TLAKY S JČ
12x7,5kg
10x10kg
8x12,5kg
7x12,5kg
8x10kg

UPAŽOVÁNÍ
12x5kg
10x5kg
10x3kg
8x3kg
12x2kg - na krev,au x10 000..šílenost

PŘEDPAŽOVÁNÍ
2x10x7kg
2x8x7kg
2x8x6kg
2x8x6kg
2x12x4kg

BICEPS

SCOTOVKA
12x7,5kg
10x10kg
8x12,5kg
8x10kg

PŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY
12x15kg
10x20kg
6x30,4x25kg
8x25kg
8x15kg

KLADIVA
2x10x9kg
2x8x9kg
2x12x7kg
2x12x6kg

-ramena bomba,fakt to štípalo jak nikdá, bicák průměr....
Martule

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2012 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.11.2012 - HUSTOKRUTÝ NOHY - BLUGEYM - CCA 9:15

-pár minutek na běhátku

DŘEPÍKY
12x20kg
10x40kg
8x50kg
8x60kg
8x70kg
7x70kg
8x60kg
-krásný, dřepy se mi fakt povedly :) i když jsem říkala,že těžký váhy nepojedu a pudu spíš rýsovačku,tak se ve mně zas neco hnulo a musela sem si to dat..čím víc sem tam nakládala, tím víc mě zas lákala má rekordová 80tka,kterou bych asi 6krát dala,ale rozum zvítězil...by mě zas bolely kolena dobře sem udělala,že jsem to nehecovala..
-jinak mi teda bylo strašně blbě, mezi sérkama jsem přemýšlela,esi budu zvracet ale při výkonu se to drželo

PŘEDKOPÁVÁNÍ
12x15kg
10x20kg
8x25kg
8x30kg
7x30kg
-nechápu..obrovský zlepšení, měla jsem z toho takovou radost, že se mi udělalo pak i dobře a celej trenál už šlapal jak po másle...Poman se tam vedlě mě válel po zemi a rovnal si záda a protahoval břicho a ani nemrmlal..pochválil mě za dřepy, že nohy prý neprasím,tak mi i udělal radost

ZAKOPÁVÁNÍ
12x20kg
10x25kg
8x30kg
6x30kg
8x25kg
-pomalý ajistý progress

LEGPRESS - technické provedení
12x45kg
10x67,5kg
8x75kg
7x75kg
8x67,5kg

MRTVE TAHY S PROPNUTYMA NOHAMA
3x12x25kg

ZAKOPÁVÁNÍ VE STOJE
3x (2x12x30kg)
-hammy a zadek už fest štípaly =o))

DŘEPY NA JEDNÉ NOZE NA LAVIČČCE (volná noha kolmo k zemi)
3x (2x12xbw)

5min na pasu rychlost 8,5..sem zkůšala,esi si to moje bolavé bérce nerozmyslely a ne,nerozmysleli..takže běhačka prostě nebude no..:-/

-s celkovým tréningem spokojenost největší, je to jeden z mých pocitově nejlepších tréningů, fakt na to jak mi bylo zle jsem to odedřela a jak se mi udělalo líp,tak jsem to dřela eště víc...víc takových tréningů....
MAST3R

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2012 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:

-jinak mi teda bylo strašně blbě, mezi sérkama jsem přemýšlela,esi budu zvracet ale při výkonu se to drželo

Mám přesně to samé, když jedu nějaký cviky na nohy, tak v pohodě, ale jakmile ho dojedu, tak se mi pěkně navalí a není to moc příjemné.
Martule

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Martule napsal:

Mám přesně to samé, když jedu nějaký cviky na nohy, tak v pohodě, ale jakmile ho dojedu, tak se mi pěkně navalí a není to moc příjemné.

Mně bylo asi celkove špatně ještě,než jsem začala (dost možná težká snídaně),akorát při těch sériích to buď ustalo,nebo při mém težkém soustředění jsem to nějak nevnímala..ale souctíím,je to pěknej hnus mít to pořád,tak mě klepne
Martule

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5.11.2012 - VOLNO - BŘICHO + KARDIO - BLUEGYM - CCA 18:50
(POMAN KDYBY TO VIDĚL,TAK BY MĚ ZABIL )

STROJ - PŘÍTAHY HRUDNÍKU KE KOLENŮM
4x12x30kg

STROJ - PŘÍTAHY KOLEN K HRUDNÍKU
4x10x12kg

UKLONY BOKEM - NAKLONĚNÁ HYPEREXTENZE
3x (2x12xbw)
-to už se tady řešilo,esi to funguje a nebo ne, mě to bere a víc mě nezajímá

METRONOMY
3x12xbw

KARDIO - ROTOPED - 30 minut - pěknej hnus, od minuleho treningu noh nohy zatuhlé a slité, ani trochu mě to nebavilo,pěkná mučírna (ale zapotila jsem se), Drejpr by to nazval ztrátou času to moje kardio (alias lemroidní tempo)
Martule

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6.11.2012 - NAKONEC VOLNO

RÁNO- břicho cca 10min + 30 min kardio - rotoped

VEČER v plánu byly prsa + biceps,triceps přes den OK,eště když sem došla z práce,tak tak jsem chtěla jít,nachystala se,oblíkla, trochu zobla pár racií a total KO...sem strašně nasraná, esi se mi zase vrátí ten údajnej únavák,co jsem měla od srpna až do půlky září (pokud né dýl), tak mě už vážně trefí a na nejaou přípravu můžu zapomenout. Achjo, kde jsou ty časy mého předsoutěžního (často i dvoufázovýho) 60+1.. a i tak jsem byla 100x víc fit než teď ,po několika měsísích objemovky...chodím spat v 9 jak malé děcko a 3+1 je pro mě nadlidský výkon...strašně přidává
Judson

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna uz starnes ?
Marki

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:
6.11.2012 - NAKONEC VOLNO

Achjo, kde jsou ty časy mého předsoutěžního (často i dvoufázovýho) 60+1.. a i tak jsem byla 100x víc fit než teď ,po několika měsísích objemovky...chodím spat v 9 jak malé děcko a 3+1 je pro mě nadlidský výkon...strašně přidává

Marti, to mi ani nemluv- sem si myslela jak sem dobrá, když valím každej den jak blázen...pak šly váhy na činkách nahoru, opakování dolů a já byla totál odepsaná...jak píšeš, ta únava je děsná!!!V létě 3 hodiny na kole a hoďka fullbody a pohoda, večer ještě chlastačka..a teď...v osm zapadnu na gauč a nehnu se...
Martule

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale tak to je normalni, v predsoutezce jsem taky byla KO ale ja jsem nekde v priprave prechodila podle krevnich testu monenukleozu a tedkom mam dost pravdepodobne unavovej syndrom, kterej tu hnusarnu casto doprovazi...nekdy jsem dobra a z toho jsem par dni,nekdy i dyl aobsolutne nepouzitelna...
Marki

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:
ale tak to je normalni, v predsoutezce jsem taky byla KO ale ja jsem nekde v priprave prechodila podle krevnich testu monenukleozu a tedkom mam dost pravdepodobne unavovej syndrom, kterej tu hnusarnu casto doprovazi...nekdy jsem dobra a z toho jsem par dni,nekdy i dyl aobsolutne nepouzitelna...

a je, tak to jsem nevěděla, to je blbý...hold je vážně na místě poslouchat svý tělo, něco na tom bude...Marti, tak si vem dovku a na všechno se vy...taky jedu na víkend pryč a ty dva dny do posky nepáchnu, dám si jen aerobku a nazdar..pak je o to větší motivace
Martule

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7.11.2012 - PRSA,BICEPS,TRICEPS

-tak přes den se to jakštakš dalo a s přibývájícími hodinami nám opět ubývaly síly...ale holt se nedalo svítit a vyrazila jsem tentokrát do gymu, i když bylo jasný,že to bude stát zaprd....

PRSA

BENCHPRESS
12x20kg - zahřívací série, vůbec nebrala
10x40kg - to už tak moc zlý nebylo
8x40kg -zkouška,esi to teda pude nebo ne a ono jóóó :)
8x45kg - tady už se to krásně chytlo
6x50kg
8x45kg
10x40kg a to už jsem byla narvaná,spokojená a pokračovala dál

-spokojenost, byla bych zkusila aj 4x55kg ale to 6té opáčko 50tky bylo nachlup a nikdo schopný,kdo by mě jistil na obzoru,tak sem si řekla,že rači ee už
-jinak absolutně nechápu,jak se to mohlo tak zlomit,přotože ty první 2 sérky totál,série eště OK,ale mezi nima sem prostě umírala, bylo tak skočit do postele a 1000 let spát a pak se to tak krásně chytlo

PULLOVER
12x5kg - warm up
12x12,5kg
8x12,5kg
8x10kg
8x10kg

ROZPAŽKY
12x5kg
10x7,5kg
8x10kg
6x10kg
8x7,5kg

BICEPS + TRICEPS DO SS

BICEPSOVÝ ZDVIH VELKÉ ČINKY + FRANCOUZSKÉ TLAKY
12x15kg;10x15kg + 6xBP na úzko na dojetí
10x15kg;10x15kg +6xBP -II-
10x15kg;8x15kg + 4xBP -II-

-po první SS sérii nehoráznej pumping, je teda fakt,že po každé sérii sem si musela sednout, protože mi tak slítl tlak,že jsem myslela, že padnu na hubu ale strašnej pumping

SPODNÍ KLADKY (zapření o kolena) + STAHOVÁNÍ HORNÍ KLADKY
12x15kg,12x17kg
10x20kg;12x20kg
4x25kg + 6x20kg;10x20kg
10x17,5kg;12x17,5kg

-strašný,nafouklá obrovská nažilovaná ruka, říkám to pořád a budu říkat dál, pro mně není nic lepšího, než bicák a tricák narvat do SS, samostatně je nikdy tak neodcvčím

KLADIVA + TRIC. ZDVIH V KLEČE NA LAVIČCE
2x12x5kg;2x10x3kg
2x12x5kg;2x8x3kg
8x10x5kg;2x8x3kg - na krev

SHRNUTÍ:
S prsama jako takovýma na tu mizérii jakou sjem čekala nadměrná spokojenost,hlavně,co se BP týče.
Biceps+triceps do SS, jak jsem psala nahoře, to je prostě masakr, tohle byl na tyto partie pocitově rozhodně můj nej výkon...nesleduju moc váhy,možná, že jsem šla váhama o něco dolů (teď si jensem jistá)ale stoproc na úroveň kvality provedení cviků, pro mě totiž nemá smysl tam rvát veleváhy a cheetovat ..od toho máme v gymu jiné experty

______________________________________________________________________________________________

NÁHLED DO MÉHO JÍDELNÍČKU:

-poslední dobou jsem poměrně dost zkvalitnila ztravu,takže teď se živím převážně kuřecím masem, rýží,zeleninou, občas (a to hlavně o víkendu po pořádném trenálu viz nohy a pod) nejaké to ovoce, jinak standart...vejce, občas kousek nejaké kvalitní šunky a mé milované racia :)

..tady je třeba pro představu moje obědosvačina (nevím,jak bych to klasifikovala,protože oběd mám asi na 3x )

-doba přípravy 20min i s umytím nádobí,sprchou,snídaní,oblíknutím a vypravením se do práce času je málo,musí se šetřit

-snažím se nejíst střední porce ajsem naučená jíst každé 2-3hodiny což v praxi je docela problém,ale dá se na to zvyknout no :)

Naposledy upravil Martule dne čt listopad 08, 2012 11:50 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - log nejaké bodyfitnessky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: