Co jsem chtěl zkusit jsem zkusil. Z osobáku mám radost, ale už to bylo dost těžký, nevim, možná 5 kg rezerva. Potom dodám video.
Alespoň že ta technika už je lepší. Jedna z serií s 260 se mi naprosto nezapomenutelně (asi i neopakovatelně ) technicky povedla...nechybělo málo a byl to spíš nadhoz
Každopádně tohle byly poslední tahy před závodem, kromě pondělí, ale to bude jenom zdravotní protahování, takže už budu hlavně odpočívat. V pátek mě čeká poslední těžkej (hodně těžkej) trénink, dřepy+ benč v plný parádě, řekl bych tak na 120% takže bude ještě sranda.
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Kurde to není možný...vypadáš postavou pomalu jak já a zvedáš 2x víc než já??? kde se to v tobě bere??? :) jinak luxusní výkon, věřím, že ty tři kila hecneš a dáš to!!!
díky, zas tak moc ne, ale lehký to taky nebylo....hlavně u mě to je poslední doba docela sázka sportka, záleží jenom na tom jak se k tomu sehnu...třeba podle videa mi těch 275 přišlo skoro lehcich jak těch 285 no uvidíme za 14 dní co z toho na závodech vytáhnu....
H4nz- diky bylo by to pěkný....
Jj, to jsou ty velikosti, že Pavlíku? Kolikrát žes to slyšel?
už to začíná, to asi uslyším hodně krát co? tak si měl pravdu no, ale kdybys byl duslednej tak mi nafackuješ a donutíš mě přejít do většího už dávno
hlavně aby to podobně fungovalo i na dřepu...
už to začíná, to asi uslyším hodně krát co? tak si měl pravdu no, ale kdybys byl duslednej tak mi nafackuješ a donutíš mě přejít do většího už dávno
Víš přece, že malé děti do 130kg nebiju...
Brána na 300kg dřep je otevřená. Stačí nebojovat proti dresu, jako rawkař, co si koupí hned o dvě čísla menší dres a má z toho doživotně nepravidelný menzes a hrb na zádech, ale jít s ním... příští rok to máš...
Víš přece, že malé děti do 130kg nebiju...
Brána na 300kg dřep je otevřená. Stačí nebojovat proti dresu, jako rawkař, co si koupí hned o dvě čísla menší dres a má z toho doživotně nepravidelný menzes a hrb na zádech, ale jít s ním... příští rok to máš...
říkáš že strach ti to nedovolí jo?
já s dresem nebojuju, nebo alespoň ne tak jak nejmenovaná osoba, to bylo teda docela špatný přirovnání
což o to, ale příští rok to je docela dlouhá doba, otázka je, jisti budu tak dlouho čekat
Kubejk- to víš, silná improvizace ale už jsem viděl, i při klasice používat (teda tak jak se má) bandáže.....teoreticky by to tak mohlo pomoct
LLLuke- Dobře, omlouvám se, je tam chyba, samozřejmě že jsem ty čísla chtěl napsat, naopak, tak si to zkus přečíst ještě jednou a ve svojí palici si to přehoď
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru