|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: út říjen 30, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
... zvláštní je, že ať začnu práci s jakkoliv velkým předstihem před termínem odevzdání, je z toho vždy nakonec nestíhačka a celonoční šichta ... pravidlem také bývá, že se něco vždy nečekaně posere,
tentokrát přímo počítač :)
... a ještě doufám, že nad ránem dojde třeba aspoň jedna cartridge, ať je z toho nějaké mohutné finále
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Vsude kolem me je spousta linych lemplu. A ja jsem ten nejvetsi z nich : ( Uz 4 mesice jsem nevlezl do posilky. Nejvic pohybu mam kdyz svou linou tloustnouci prdel presovam z auta ke klavesnici... Je to mozny...
Ze zacatku jsem to bral jako bezva vec na regeneraci a relaxaci. Ale najednou jsem zjistil ze si najdu pokazde vymluvu proc nejit. Od nedulezitych drobnosti jako je rymycka az po ty "zavazne" jako je spatne poskladane obleceni v tasce na cviceni.
KUA kdy uz to skonci : (
Jinak chci se zeptat ostatnich cvicicich otcu. Jak to dokazete zkloubit dohromady. Spolu s moji pritelkyni jsem "vyzenil" dve deti skolniho veku. Ale diky pracovnimu nasazeni nestiham posilku driv jak kolem 8 vecer. (Z prace pro deti, ukoly, jidlo atd...)
Den je proste narocnej tak jak se dokazete jeste donutit jit vecer cvicit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | Vsude kolem me je spousta linych lemplu. A ja jsem ten nejvetsi z nich : ( Uz 4 mesice jsem nevlezl do posilky. Nejvic pohybu mam kdyz svou linou tloustnouci prdel presovam z auta ke klavesnici... Je to mozny...
Ze zacatku jsem to bral jako bezva vec na regeneraci a relaxaci. Ale najednou jsem zjistil ze si najdu pokazde vymluvu proc nejit. Od nedulezitych drobnosti jako je rymycka az po ty "zavazne" jako je spatne poskladane obleceni v tasce na cviceni.
KUA kdy uz to skonci : (
Jinak chci se zeptat ostatnich cvicicich otcu. Jak to dokazete zkloubit dohromady. Spolu s moji pritelkyni jsem "vyzenil" dve deti skolniho veku. Ale diky pracovnimu nasazeni nestiham posilku driv jak kolem 8 vecer. (Z prace pro deti, ukoly, jidlo atd...)
Den je proste narocnej tak jak se dokazete jeste donutit jit vecer cvicit? |
Doufam, ze takto nedopadnu, mam nastesti posilku doma, takze usetrim cas na cestovani ale zase to nahrazuju tim ze cvicim 2h a vic.
Muzes to skusit jako ja. Cvicit chodim az od 19:30 - 20:30, obcas koncim az v pul jedenacte, mam ale vyhodu, ze po praci spim skoro 2h, to u tebe asi nepujde.
Neumim si predstavit jak to budu delat az budou obe decka v skolnim veku, pomalu pocitam s tim, ze po 40ce to s cvicenim pujde hoodne z kopce (
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
Doufam, ze takto nedopadnu, mam nastesti posilku doma, takze usetrim cas na cestovani ale zase to nahrazuju tim ze cvicim 2h a vic.
Muzes to skusit jako ja. Cvicit chodim az od 19:30 - 20:30, obcas koncim az v pul jedenacte, mam ale vyhodu, ze po praci spim skoro 2h, to u tebe asi nepujde.
Neumim si predstavit jak to budu delat az budou obe decka v skolnim veku, pomalu pocitam s tim, ze po 40ce to s cvicenim pujde hoodne z kopce ( |
Voe me je 30 :D ja mam posilku 300m od baraku :) do posilky chodit muzu mam jen strach z unavy. Prece jen pritelkyne, by me asi stahla z kuze kdyz bych misto s ni travil cas v posilce u zeleza a do nekonecna se vymlouval ze nic nebude protoze jsem totalne mrtvej
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Já to řeším tak, že chodím cvičit ráno před prací. Znamená to vstávat v půl šestý, ale už jsem si zvykl.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Judson napsal: |
Neumim si predstavit jak to budu delat az budou obe decka v skolnim veku, pomalu pocitam s tim, ze po 40ce to s cvicenim pujde hoodne z kopce ( |
Voe me je 30 :D ja mam posilku 300m od baraku :) do posilky chodit muzu mam jen strach z unavy. Prece jen pritelkyne, by me asi stahla z kuze kdyz bych misto s ni travil cas v posilce u zeleza a do nekonecna se vymlouval ze nic nebude protoze jsem totalne mrtvej |
Takže radši pár let počkáš s tímhle stylem života a beztak Ti to už nepůjde, protože budeš mít kondičku nulovou Hele, tělo máš jen jedno a je potřeba o něj taky trochu pečovat, ne zchátrat jak stará stodola, pak už si tuplem nevrzneš a život si neužiješ. Zkus zapátrat ve Tvém denním rozvrhu a najít si způsoby a přestaň hledat důvody. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Já to řeším tak, že chodím cvičit ráno před prací. Znamená to vstávat v půl šestý, ale už jsem si zvykl. |
Absolutne nechapu jak to delas, ja se rano vubec nemuzu hejbat, potreboval bych horkou sprchu a aspon 30 min rozcvicku a arejne bych byl neprotahlej a malatnej a desne hladovej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
Voe me je 30 :D ja mam posilku 300m od baraku :) do posilky chodit muzu mam jen strach z unavy. Prece jen pritelkyne, by me asi stahla z kuze kdyz bych misto s ni travil cas v posilce u zeleza a do nekonecna se vymlouval ze nic nebude protoze jsem totalne mrtvej |
Nevím, jsem si docela jistý že tady aktivně cvičí spoustu lidí a nikdo si nestěžuje, že by si nemohl zasouložit, protože je unavený.
Nemusíš v posilce trávit ani 2 hodiny, 45 minut nějakého vhodného tréninku by mělo být dostačující pokud ti nejde o závratné váhy nebo objemy.
Přesně jak si řekl, hledáš si výmluvy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Udelej to jak ja, je zbouchnuta, je v tom, je ji furt blbe a ja mam od toho uz pul roku pust.
To je pak spusta energie na cviceni po nocich
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Nevím, jsem si docela jistý že tady aktivně cvičí spoustu lidí a nikdo si nestěžuje, že by si nemohl zasouložit, protože je unavený.
|
Souhlasím, já si myslím, že je to spíš naopak, nebo aspoň u mě. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Izman napsal: | | Judson napsal: |
Udelej to jak ja, je zbouchnuta, je v tom, je ji furt blbe a ja mam od toho uz pul roku pust.
To je pak spusta energie na cviceni po nocich |
Kolik plánuješ dětí?:D 6? 10 Aby sis postavil vlastní raid? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Judson napsal: | | Izman napsal: | | Judson napsal: |
To je pak spusta energie na cviceni po nocich |
Kolik plánuješ dětí?:D 6? 10 Aby sis postavil vlastní raid? |
2 brasi maj 6 dohromady, naucim je wowko
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 8:07 am Předmět: |
|
|
Pro vsechny :D vim ze jsem linej :D a hledam si duvody pro nejit :D
Ono je pro me narocny i to ze z absolutne maladeneckeho zivota jsem ze dne na den presel na zodpovedny rodičovský mod. :D (nezda se to ale je to zahul)
Tak spis jen potrebuju rady od cvičících tatíků jak se donutí jit cvicit. Kdyz maji KOPR :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|