|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Hehe ok, dík za info, inak Miško v sobotu od siedmej na starom byte, vodka od kamaráta z černobylu, potom tour de bar, verím, že sa tentokrát pridáš:) |
Takže tady pramení tvoje síla jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
military press
os x 10
35 x 10
55 x 10
65 x 3
75 x 3
85 x 3
90 x 3
95 x 1 PR jo!
95 x 1
super, už pri prvých sérkach som cítil silu, čo potom trošku poľavilo, no ako sa zvyšovali váhy, tak aj motivácia a podarilo sa, výtlak bol plynulý, lepšie pokusy jak s 92,5. čo bolo staré PR
military press spoza hlavy
55 x 5
55 x 5
55 x 5
55 x 5
pokladané na trapéz, strojovo precízne opáčka:)
rozpažky s jednoručkami v sede s oporou
4ky x 10
6ky x 10
6ky x 10
6ky x 10
6ky x 10
všetky opáčka maximálne striktne, pocitovo masaker masakrálny, máločo berie ramená ako táto varianta rozpažiek
bicepsové zdvihy s veľkou činkou
os x 10
35 x 10
45 x 6
55 x 6
55 x 6
55 x 6
bicepsové zdvihy s jednoručkami s vytáčaním
10ky x 15
10ky x 15
10ky x 15
pekný pumping
bicepsové zvihy s ezkou nadhmat
25 x 10
25 x 10
25 x 10
bicepsové zdvihy ala Jason Huh
4ky x veľa reps
Preklad: predvádzanie sa pred zrkadlom, tzv. bicepsohoničstvo
brucho
9 sérií
Perfektný tréning, ruky aj ramená výborne precítené, boli aj váhy, fakt to dnes sadlo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
ve stoje a s volnou váhou... slušná frajeřina  to musíš mít nějakou hodně dobrou techniku. ale je fakt, že při tom benči to poměrově odpovídá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Turakame ty parchante....flákni sem video Military 3x90kg , ať tam můžu najít nějaku chybu, nebo podvod.  Ty určitě děláš pushpressy, hajzle jeden
Naposledy upravil Johncreasy dne pá listopad 02, 2012 10:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
Heh technika-netechnika, no proste zoberiem, sústredím sa, snažím sa fakt zabrať a vytlačím, myslím na postavenie lakťov pri začiatku a takisto dráha pohybu aby bola trošku kolmá smerom dozadu do lockoutu v spolupráci s hrudníkom, ťažko to popísať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
No právě preto...ťažko popísať...tak to natoč. Já když to dám až na hruď mám teď problém dát 5x100kg. Na druhou stranu za hlavou ve stoje dám těch 5x100kg taky. Zkoušíš někdy jednoučky ve stoji, v sedě?Máš ta ramena silná...to se mi líbí.  Nebude moc gymnaziálních pedagogů s metrákovým Military.
Naposledy upravil Johncreasy dne pá listopad 02, 2012 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Turakame ty parchante....flákni sem video Military 3x90kg , ať tam můžu najít nějaku chybu, nebo podvod. Ty určitě děláš pushpressy, hajzle jeden |
Mám nový fón, tak možno bude aj video niekedy, dnes som mal inak fakt chuť niečo natočiť, no bol som sám a neviem ja sa do niečoho podobného musím vždy nútiť, mám daleko od exhibicionistu ako poniektorí hehe. Ked cvičím pushpress, tak píšem pushpress. Nebudem predbiehať a už vôbec nie sľubovať, no ak budem mať chuť, možno zajtra natočím tlaky s jč na rovnej, ak pôjdem. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
tipoval bych spíš incline než pushpress...  ale ne, na benči má sílu jak prase, tak tam nějaká ramena budou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
Síla v benchi vůbec neznamená silná ramena. Znám borce s benchem 150-180kg, kteří by nezvládli Military 4x80kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | tipoval bych spíš incline než pushpress... ale ne, na benči má sílu jak prase, tak tam nějaká ramena budou. |
Ramená tam sú, to áno, myslím, že tam je aj gentika, ale hlavne relatívne rozumný tréning bez zranení počas celých rokov, aspoň niečo hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Johncreasy napsal: | Turakame ty parchante....flákni sem video Military 3x90kg , ať tam můžu najít nějaku chybu, nebo podvod. Ty určitě děláš pushpressy, hajzle jeden |
Mám nový fón, tak možno bude aj video niekedy, dnes som mal inak fakt chuť niečo natočiť, no bol som sám a neviem ja sa do niečoho podobného musím vždy nútiť, mám daleko od exhibicionistu ako poniektorí hehe. Ked cvičím pushpress, tak píšem pushpress. Nebudem predbiehať a už vôbec nie sľubovať, no ak budem mať chuť, možno zajtra natočím tlaky s jč na rovnej, ak pôjdem. |
Jč v stoji cvičím veľmi rád, myslím, že je to ešte náročnejšie ako military, sám si vyhodím a dám čistým tlakom úplné opakovanie každé od ramien 40ky x 3, mám to neraz aj v logu zapísané. Pravdupovediac okrem seba som niečo podobné u nikoho cvičiť nevidel (okrem tu na fóre habardika či ako sa volalo to monštrum, ktoré dávalo 50ky x 6-8:)) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
No právě, já dám 5x50kg jednoručky ve stoje taky, ale na ten Military už mě máš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | No právě, já dám 5x50kg jednoručky ve stoje taky, ale na ten Military už mě máš. |
Heh, vidím to na taký dobrý rok, rok aj pol minimálne - pozerám sa na to trošku reálnejšie ako poniektorí vid. súťaž Spekoun/Morico , ak sa, samozrejme, ništ neprihodí (klop-klop). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dne som vážne váhal, či vôbec ísť máknuť, no nevidel by som dobrého kamaráta, takže som, samozrejme, šiel, keď som po dlhej dobe doma.
tlaky s jednoručkami na rovnej lavičke
12,5ky x 12
20ky x 12
30ky x 12
40ky x 12
50ky x 12 PR na počet reps , jéj:)
v pláne mali byť možno aj 60ky, ale v priebehu série s 50kami si vravím, kurňa, skúsim 12 a dal som, no bola to séria all out heh, bez problémov som si ich aj vzal a ľahol:), holt nemusím byť vždy za pohodlného
benč na šikmej lavičke hore hlavou
30 x 15
50 x 10
70 x 10
90 x 6
90 x 6
rozpažky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
10ky x 10
10ky x 10
10ky x 10
pullovrik s 10kou
1 séria x 31 reps
lýtka
9 sérií
brucho
5 sérií
Pohoda jahoda _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tak v sobotu som sa podľa očakávania sundal ako raketa, čo znamená, že najbližší mesiac klasicky abstinujem heh, takže dnes na tréning trochu s obavami, no dospal som to a dalo sa.
predkopávanie
3 série x 12 reps v každej
čelné drepy atg
60 x 3
70 x 3
80 x 3
90 x 3
100 x 3
110 x 3
120 x 3 PR na počet reps
60 x 5 dlhšie stopky dole
benč na úzko
60 x 6
80 x 6
100 x 6
120 x 3
120 x 3
120 x 3
120 x 3
100 x 6 easy peasy
trošku som cítil zápästie, takže série so 120 s omotávkami, ale inak dobré
tricepsové sťahovanie kladky
4 série x 15 reps v každej
pullovrik s 10kou
1 séria x 31 reps
brucho
8 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|