skvělej topic! nemohl by někdo ve zkratce shrnout o tom šikanovaným buřtovi a tom druhym, co říkali v těch výpovědích?
a jinak, to kreslení též husté...je vidět, že i když už pomalu neví, v těch momentech, kdy ten trip nejvíc valí, i tak má tu malířskou ruku a dělá tam hrubé kejkle
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Crazy: Dřív jsem to měl celé nastudované, teď jsem si na to jenom vzpomněl, tak jsem to sem hodil, ale už si to moc nepamatuju. Ale v podstatě Casey je šikanovaný od doby, kdy přišel poprvé do školy a nějak vybouchl. A skrček to ve své výpovědi svádí na něj, že prý si Casey začal a že ho vlastně šikanuje on a snaží lidi oblbnout.
Tak mě napadlo, jak bych se asi jmenoval na Havaji :))
Havajský jazyk má iba 12 hlásiek. Samohlásky A, E, I, O, U a spoluhlásky: H, K, L, M, N, P, W. Preto sú miestne pomenovania dlhé a písmená v nich sa často opakujú, napr.:
Co je to za cipovinu? To jsem jako neměl vidět při počítání gorilu? Nějak nechápu smysl videa
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru