|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
janka.124
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:40 am Předmět: zmensenie prs |
|
|
Zdravim, baby nema niektora z vas skusenosti ze sa vam zmensili prsia, ked aktivne trenujete? mne sa zmensili o cislo a pol, pricom ostatne zeny co poznam, takyto problem nemaju.pomerne dost ma to stve.dik za reakcie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marki

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
Jani, neboj, to je uplně normální, jak posiluješ, tvoří se ti svalová hmota, která odbourává tuk...Ale myslim, že je lepší mít svalnatou a pevnou postavu s hold plošším hrudníkem než sádelnatej třesoucí se zadek spolu s trojkama prsama:-) Ale každý tělo reaguje jinak..mně prvně padne zadek, i když prsa mam taky dvojky:-) ale co, dobrá kamarádka Push- up ka ti ráda pomůže:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
Prosím o fota "před" a "po", abych mohl s kolegy v redakci porovnat, zda se nejedná náhodou o nějaký zdravotní problém, který je nutný akutně řešit. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Prosím o fota "před" a "po", abych mohl s kolegy v redakci porovnat, zda se nejedná náhodou o nějaký zdravotní problém, který je nutný akutně řešit. |
pod toto sa podpisujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Marki napsal: | | Ale myslim, že je lepší mít svalnatou a pevnou postavu s hold plošším hrudníkem než sádelnatej třesoucí se zadek spolu s trojkama prsama:-) |
Holky, holky, všechno špatně. Lepší je mít svalnatou a pevnou postavu se čtyrkama kozama! Ne že bych tomu nějak rozuměl, ale tak z čistě laického pohledu... |
Dejte mi na silikony a budou:-) pánové, vyberte si , buď pevný a malý nebo velký a tekutý...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | | Tom.K. napsal: | | Marki napsal: | | Ale myslim, že je lepší mít svalnatou a pevnou postavu s hold plošším hrudníkem než sádelnatej třesoucí se zadek spolu s trojkama prsama:-) |
Holky, holky, všechno špatně. Lepší je mít svalnatou a pevnou postavu se čtyrkama kozama! Ne že bych tomu nějak rozuměl, ale tak z čistě laického pohledu... |
Dejte mi na silikony a budou:-) pánové, vyberte si , buď pevný a malý nebo velký a tekutý... |
Nebo pár desítek milionů na kontě a pak už si člověk může obstarat nějakou vyjímku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: so listopad 03, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | | ... je lepší mít svalnatou a pevnou postavu s hold plošším hrudníkem než sádelnatej třesoucí se zadek spolu s trojkama prsama:-)... |
Presne tak!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 9:23 am Předmět: heh |
|
|
Jak tak koukám, pěkně se to tu rozjíždí..
S tím asi nic moc opravdu u pořádného cvičení nenaděláš, pokud chceš být nahoře přírodní...
Ale nejen velikost se ti bude měnit, také dost pravděpodobně výrazně i tvar a ten "plný" už pak těžko získáš zpět. Už jsem to řešil s některými děvčaty/ženami. Je to vskutku otázka tvých priorit.
BTW, mám tu jeden tematický vtípek:
Víte, co má ženská mezi prsama? Obvykle mezírku, žlábek, járek apod.
A víte, co tam mají důchodkyně? Pupek...
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Osmičky? Na to už je zbrojní průkaz, ne? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|