zmensenie prs

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - zmensenie prs  Úvodní stránka -> Trénink -> zmensenie prs
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janka.124

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 10:40 am    Předmět: zmensenie prs Odpovědět s citátem

Zdravim, baby nema niektora z vas skusenosti ze sa vam zmensili prsia, ked aktivne trenujete? mne sa zmensili o cislo a pol, pricom ostatne zeny co poznam, takyto problem nemaju.pomerne dost ma to stve.dik za reakcie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marki

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jani, neboj, to je uplně normální, jak posiluješ, tvoří se ti svalová hmota, která odbourává tuk...Ale myslim, že je lepší mít svalnatou a pevnou postavu s hold plošším hrudníkem než sádelnatej třesoucí se zadek spolu s trojkama prsama:-) Ale každý tělo reaguje jinak..mně prvně padne zadek, i když prsa mam taky dvojky:-) ale co, dobrá kamarádka Push- up ka ti ráda pomůže:-)
Martule

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

- já než jsem začala cvičit sem měla pětky, teď mám slušné trojky a v soutežním obdobím spíš slabší trojky nebo hodně dobrý dvojky
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím o fota "před" a "po", abych mohl s kolegy v redakci porovnat, zda se nejedná náhodou o nějaký zdravotní problém, který je nutný akutně řešit.
seeya

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Prosím o fota "před" a "po", abych mohl s kolegy v redakci porovnat, zda se nejedná náhodou o nějaký zdravotní problém, který je nutný akutně řešit.

pod toto sa podpisujem

Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
Ale myslim, že je lepší mít svalnatou a pevnou postavu s hold plošším hrudníkem než sádelnatej třesoucí se zadek spolu s trojkama prsama:-)

Holky, holky, všechno špatně. Lepší je mít svalnatou a pevnou postavu se čtyrkama kozama! Ne že bych tomu nějak rozuměl, ale tak z čistě laického pohledu...
Marki

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Marki napsal:
Ale myslim, že je lepší mít svalnatou a pevnou postavu s hold plošším hrudníkem než sádelnatej třesoucí se zadek spolu s trojkama prsama:-)

Holky, holky, všechno špatně. Lepší je mít svalnatou a pevnou postavu se čtyrkama kozama! Ne že bych tomu nějak rozuměl, ale tak z čistě laického pohledu...

Dejte mi na silikony a budou:-) pánové, vyberte si , buď pevný a malý nebo velký a tekutý...
Mablung

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
Tom.K. napsal:
Marki napsal:

Dejte mi na silikony a budou:-) pánové, vyberte si , buď pevný a malý nebo velký a tekutý...

Nebo pár desítek milionů na kontě a pak už si člověk může obstarat nějakou vyjímku
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Marki napsal:
Tom.K. napsal:
Marki napsal:

Nebo pár desítek milionů na kontě a pak už si člověk může obstarat nějakou vyjímku

jako že i s kozama na zádech jo?
jir.ka

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
... je lepší mít svalnatou a pevnou postavu s hold plošším hrudníkem než sádelnatej třesoucí se zadek spolu s trojkama prsama:-)...

Presne tak!!!
onehandpullup

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 9:23 am    Předmět: heh Odpovědět s citátem

Jak tak koukám, pěkně se to tu rozjíždí..
S tím asi nic moc opravdu u pořádného cvičení nenaděláš, pokud chceš být nahoře přírodní...
Ale nejen velikost se ti bude měnit, také dost pravděpodobně výrazně i tvar a ten "plný" už pak těžko získáš zpět. Už jsem to řešil s některými děvčaty/ženami. Je to vskutku otázka tvých priorit.

BTW, mám tu jeden tematický vtípek:
Víte, co má ženská mezi prsama? Obvykle mezírku, žlábek, járek apod.
A víte, co tam mají důchodkyně? Pupek...
katushka

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 7:34 pm    Předmět: Re: zmensenie prs Odpovědět s citátem

janka.124 napsal:
Zdravim, baby nema niektora z vas skusenosti ze sa vam zmensili prsia, ked aktivne trenujete? mne sa zmensili o cislo a pol, pricom ostatne zeny co poznam, takyto problem nemaju.pomerne dost ma to stve.dik za reakcie

před dětma jsem měla plné čtyřky, během kojení osmičky a nyní čtyři roky a něco od porodu (přes dva roky cvičení) mám slabé trojky. bohužel pevná prsa to dávno nejsou

ale je to normální.. mizí mi tuk a v horní části prsou mám pevné svalstvo..
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osmičky? Na to už je zbrojní průkaz, ne?
katushka

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Osmičky? Na to už je zbrojní průkaz, ne?

no, málem byl potřeba
viz foto, to jsou skoro šestky (ještě v těhu)

Rychle na stránku:

Přejdi na: