PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 380, 381, 382 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Korny

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak je na tom s kvalitou FA Whey? Mám možnost ho získávat docela ve velkým za zajímavou cenu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
jak je na tom s kvalitou FA Whey? Mám možnost ho získávat docela ve velkým za zajímavou cenu :)

Nic moc
jo-jo

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Korny napsal:

Nic moc

Prečo nič moc,lebo je za rozumnú cenu a nie je to napr. Combat?. Ja keď som aktívne cvičil tak som si ho kupoval, a nebadal som na ňom žiadne nedostatky .Chutil výborne,rozpustnosť a stráviteľnosť tiež parádna a neviem čím iným sa líši od drahších "renomovaných" značiek. Proteiny
sú v podstate na jedno kopyto (okrem chuti a rozpustnosti),len sa líšia obsahom/množstvom bielkovín a aminokiselín a hlavne cenou. Či naozaj obsahuje to uvádzané množstvo spomínaných bielkovín... je už iná kapitola,to sa nevie ani u drahých a značkových proteinov. Mal som napr. aj na väčšine internetových obchodoch chválený NUTREND WHEY CORE 100, a ten by som už viac nekúpil. Jedine čo by som nikomu neodporúčal tak sú proteiny Promil,ten humus (strašne práši a hrozne chutí) jedine ak zadarmo

Naposledy upravil jo-jo dne so listopad 03, 2012 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
jo-jo

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil jo-jo dne so listopad 03, 2012 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
jo-jo

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry dvoják
Korny

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já se právě rozmýšlím jestli investovat a pořídit Professional WPC 80 od Extrifitu nebo koupit FA Whey, cenově je to jasný, tak mě zajímá jak moc si to sejde v kvalitě :) Podle mě jsou taky všechny proteiny pořád jenom proteiny a službu udělají :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
No já se právě rozmýšlím jestli investovat a pořídit Professional WPC 80 od Extrifitu nebo koupit FA Whey, cenově je to jasný, tak mě zajímá jak moc si to sejde v kvalitě :) Podle mě jsou taky všechny proteiny pořád jenom proteiny a službu udělají :)

Kup si něco od Prominu jako projímadlo, to tu službu udělá taky
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Korny napsal:

Nic moc

taky nechápu tuhle odpověď,už mám asi 3. balení Fa whey protein a nemůžu si stěžovat,není mi po něm těžko,je dobrej,...vyráběneh v irsku,řekl ybch že nějakej extrifit strčí do kapsy
Korny

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, co se týče porovnání etiket, zas tak velkej rozdíl tam není, takže mám jasno :) Jen jsem chtěl vědět jestli to není nějaká srajda :)

Guru: Tak jsem to nemyslel, šlo mi jen o to, jaký má kdo zkušenosti s FA whey, měl jsem ho párkrát ve fitku ve Znojmě a zachutnal mi :) Je mi jasný, že jsou proteiny, který nakonec skončí jinde než maj :)
nEcro

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Podle mě jsou taky všechny proteiny pořád jenom proteiny a službu udělají :)

na prvni pohled to tak mozna muze pripadat, ale rozdily muzou byt obrovske...
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:

FA . kvalita srovnatelná s extrifitem možná i více, duvod je takový že suroviny berou z irska oba, jen FA je tam vyrabí a exaci je tam kupují,
a nebavím se o ceně !!! kde exak stojí předraženě at se zaplatí vše a FA stojí o 30% levněji a i více .
Myslím že nemáš nad čím přemýšlet .
kup si rovnou 4,5 kilove baleni za směšných necelých 1500 kč a máš klid,
Tentonon

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Existuje nějaká studie využitelnosti proteinů ve vytrvalostních sportech.Teď nemyslím úplně vytrvalostní ale i ty kde hraje roli síla,takže silověvytrvalostní.Jsou stejně důležitě jako u posilování? Více/méně ?
Dík
polda

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 8:50 pm    Předmět: myslím,že Promin není špatný.sám používám,bez problémů. Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Korny napsal:

FA . kvalita srovnatelná s extrifitem možná i více, duvod je takový že suroviny berou z irska oba, jen FA je tam vyrabí a exaci je tam kupují,
a nebavím se o ceně !!! kde exak stojí předraženě at se zaplatí vše a FA stojí o 30% levněji a i více .
Myslím že nemáš nad čím přemýšlet .
kup si rovnou 4,5 kilove baleni za směšných necelých 1500 kč a máš klid,
honza94

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FA mají neuvěřitelně dobrou chuť
Ovšem nedělají i 80% ?? s co největším procentem bílkovin?
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

**

--
edit, viz pravidla fóra

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 380, 381, 382 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: