|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Korny

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
jak je na tom s kvalitou FA Whey? Mám možnost ho získávat docela ve velkým za zajímavou cenu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | jak je na tom s kvalitou FA Whey? Mám možnost ho získávat docela ve velkým za zajímavou cenu :) |
Nic moc _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Korny napsal: | | jak je na tom s kvalitou FA Whey? Mám možnost ho získávat docela ve velkým za zajímavou cenu :) |
Nic moc |
Prečo nič moc,lebo je za rozumnú cenu a nie je to napr. Combat?. Ja keď som aktívne cvičil tak som si ho kupoval, a nebadal som na ňom žiadne nedostatky .Chutil výborne,rozpustnosť a stráviteľnosť tiež parádna a neviem čím iným sa líši od drahších "renomovaných" značiek. Proteiny sú v podstate na jedno kopyto (okrem chuti a rozpustnosti),len sa líšia obsahom/množstvom bielkovín a aminokiselín a hlavne cenou. Či naozaj obsahuje to uvádzané množstvo spomínaných bielkovín... je už iná kapitola,to sa nevie ani u drahých a značkových proteinov. Mal som napr. aj na väčšine internetových obchodoch chválený NUTREND WHEY CORE 100, a ten by som už viac nekúpil. Jedine čo by som nikomu neodporúčal tak sú proteiny Promil,ten humus (strašne práši a hrozne chutí) jedine ak zadarmo
Naposledy upravil jo-jo dne so listopad 03, 2012 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil jo-jo dne so listopad 03, 2012 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
No já se právě rozmýšlím jestli investovat a pořídit Professional WPC 80 od Extrifitu nebo koupit FA Whey, cenově je to jasný, tak mě zajímá jak moc si to sejde v kvalitě :) Podle mě jsou taky všechny proteiny pořád jenom proteiny a službu udělají :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | No já se právě rozmýšlím jestli investovat a pořídit Professional WPC 80 od Extrifitu nebo koupit FA Whey, cenově je to jasný, tak mě zajímá jak moc si to sejde v kvalitě :) Podle mě jsou taky všechny proteiny pořád jenom proteiny a službu udělají :) |
Kup si něco od Prominu jako projímadlo, to tu službu udělá taky
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Korny napsal: | | jak je na tom s kvalitou FA Whey? Mám možnost ho získávat docela ve velkým za zajímavou cenu :) |
Nic moc |
taky nechápu tuhle odpověď,už mám asi 3. balení Fa whey protein a nemůžu si stěžovat,není mi po něm těžko,je dobrej,...vyráběneh v irsku,řekl ybch že nějakej extrifit strčí do kapsy
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 11:14 am Předmět: |
|
|
Dík, co se týče porovnání etiket, zas tak velkej rozdíl tam není, takže mám jasno :) Jen jsem chtěl vědět jestli to není nějaká srajda :)
Guru: Tak jsem to nemyslel, šlo mi jen o to, jaký má kdo zkušenosti s FA whey, měl jsem ho párkrát ve fitku ve Znojmě a zachutnal mi :) Je mi jasný, že jsou proteiny, který nakonec skončí jinde než maj :)
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | No já se právě rozmýšlím jestli investovat a pořídit Professional WPC 80 od Extrifitu nebo koupit FA Whey, cenově je to jasný, tak mě zajímá jak moc si to sejde v kvalitě :) Podle mě jsou taky všechny proteiny pořád jenom proteiny a službu udělají :) |
FA . kvalita srovnatelná s extrifitem možná i více, duvod je takový že suroviny berou z irska oba, jen FA je tam vyrabí a exaci je tam kupují,
a nebavím se o ceně !!! kde exak stojí předraženě at se zaplatí vše a FA stojí o 30% levněji a i více .
Myslím že nemáš nad čím přemýšlet .
kup si rovnou 4,5 kilove baleni za směšných necelých 1500 kč a máš klid,
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Existuje nějaká studie využitelnosti proteinů ve vytrvalostních sportech.Teď nemyslím úplně vytrvalostní ale i ty kde hraje roli síla,takže silověvytrvalostní.Jsou stejně důležitě jako u posilování? Více/méně ?
Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
polda
|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 8:50 pm Předmět: myslím,že Promin není špatný.sám používám,bez problémů. |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Korny napsal: | | No já se právě rozmýšlím jestli investovat a pořídit Professional WPC 80 od Extrifitu nebo koupit FA Whey, cenově je to jasný, tak mě zajímá jak moc si to sejde v kvalitě :) Podle mě jsou taky všechny proteiny pořád jenom proteiny a službu udělají :) |
FA . kvalita srovnatelná s extrifitem možná i více, duvod je takový že suroviny berou z irska oba, jen FA je tam vyrabí a exaci je tam kupují,
a nebavím se o ceně !!! kde exak stojí předraženě at se zaplatí vše a FA stojí o 30% levněji a i více .
Myslím že nemáš nad čím přemýšlet .
kup si rovnou 4,5 kilove baleni za směšných necelých 1500 kč a máš klid, |
|
|
| nahoru |
|
 |
honza94
|
Zaslal: po listopad 05, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
FA mají neuvěřitelně dobrou chuť
Ovšem nedělají i 80% ?? s co největším procentem bílkovin?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
**
--
edit, viz pravidla fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|