PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 381, 382, 383 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
TheCory

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 10:22 am    Předmět: FA Whey Odpovědět s citátem

Zdravím všechny...Tak jsem si po delší době zase pročetl topic s proteiny a jelikož mi dochází Combat Powder triple berry, který mne chuťově uchvátil, rád bych něco na podobné bázi a našel jsem si právě FA Whey vodní meloun. Měl již někdo tuto příchuť?
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 10:34 am    Předmět: Re: FA Whey Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Zdravím všechny...Tak jsem si po delší době zase pročetl topic s proteiny a jelikož mi dochází Combat Powder triple berry, který mne chuťově uchvátil, rád bych něco na podobné bázi a našel jsem si právě FA Whey vodní meloun. Měl již někdo tuto příchuť?

všechny přichute od FA jsou hodně dobre , kvalita odpovida potřebě co žadame,
předtím jsem dal odkaz kde se mužeš podivat ale byl jsem zrecenzovan

jinak s FA jen kladne + cena / kvalita
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
U.B0B

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tentonon napsal:
Existuje nějaká studie využitelnosti proteinů ve vytrvalostních sportech.Teď nemyslím úplně vytrvalostní ale i ty kde hraje roli síla,takže silověvytrvalostní.Jsou stejně důležitě jako u posilování? Více/méně ?
Dík

potrebujes regenerovat telo? z vody ani vzduchu to nejde ... predpokladam, ze je jedno jak a cim namahas sve telo, ale mel bys mu doprat radny stavebni material pro jeho regeneraci.
ja myslim, ze je jedno jestli tvrde dres v posilovne nebo splhas po horach - stresujes sve telo/svaly/kloby a ty s tim chteji vyrovnat ...
Tentonon

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Teď trochu vědy. Jakou byste typovali, že vědci naměřili potřebu proteinu u vytrvalostního sportovce? Odpověď „překvapivě“ zní: větší než třeba u kulturisty. A proč je to tak? Protože vytrvalec trpí větší ztráty svaloviny v důsledku mnohem většího množství pohybových cyklů než třeba fitkař. Tuto ztrátu potřebuje vyrovnat příjmem proteinů ze stravy a z proteinových nápojů. (potřeba kulturisty v průměru 1,2g/Kg tělesné váhy, cyklisty 1,8g/Kg) (svaly lze do jisté míry ochránit i konzumací čistých volných aminokyselin – např. BCAA, L-Glutamin)

Co říkáš na tohle?
jamesco

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes jsem si zašel pro
PEPTIDE FUSION - REFLEX

Hned po rozbalení mě přivítala příjemná vůně, vzpomněl jsem si na dětská léta a pití Nesquiku . Odměrka hned na vrchu, což bylo příjemné zjištění. Protein má velmi jemnou konzistenci a jsou v něm drobné kousíčky čokolády. Chuť je řekl bych velmi dobrá, samozřejmě nemám moc ke srovnání, ale je to dobrý. Přirovnal bych to k tomu Nesquiku. Protein se dobře rozpouští stáčí pár "zašejkování" a hotovo. Samozřejmě v mléce je krémovější. Pěnivost je překvapivě docela velká (u mléka), ale mě to zas tolik nevadí. Pěna rychle padá. Na stěnách shakeru nezůstává nic.

CELKOVĚ 9/10 ...a já jsem spokojený

btw.: Pochválil bych pobočku Ronnie v Plzni, vedoucí je velký sympaťák co vždy rád poradí. Protein stál nakonec pouze 1440,- za 2,1kg plus jsem k němu dostal Muscle Bomb (taktéž od Reflexu) zdarma.

Naposledy upravil jamesco dne út listopad 06, 2012 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
lipidek

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratuluju, udelal jsi super koupi...lip sis skoro vybrat nemohl.
jamesco

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doufam že to neni myšleno ironicky , ale také si to myslím, je to můj vpodstatě první protein, další mam v hledáčku combat, když ho tu všichni tak chválí
duke.dukem

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamesco napsal:
... PEPTIDE FUSION - REFLEX....Protein stál nakonec pouze 1440,- za 2,1kg plus jsem k němu dostal Muscle Bomb (taktéž od Reflexu) zdarma.

Muzu se, prosim, zeptat, co jsi musel udelat pro to, ze jsi misto 1.739 Kc platil pouze 1.440 Kc?
jamesco

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic, nevím jestli teda neprozrazuju nějaký tajemství ( ), ale v Plzni v kamenné pobočce stál podle cenovky nejdříve víc (asi 1999?) a ta byla přeškrtnuta a na nové 1440,- a taky jsem tolik platil...také mě překvapilo že mezi internetem a obchodem je takový rozdíl..
U.B0B

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jamesco napsal:
... další mam v hledáčku combat, když ho tu všichni tak chválí

nepis vsichni, pis vetsina. ja ho musim michat s necim, aby se to dalo vypit ...
Davesix

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsi divnej
jamesco

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá tak až na vyjímky
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jamesco napsal:
Nic, nevím jestli teda neprozrazuju nějaký tajemství ( ), ale v Plzni v kamenné pobočce stál podle cenovky nejdříve víc (asi 1999?) a ta byla přeškrtnuta a na nové 1440,- a taky jsem tolik platil...také mě překvapilo že mezi internetem a obchodem je takový rozdíl..

Tak to jo, ja uz se lekl, jestli jsi na prodavace nevyvijel nejaky neprimereny fyzicky/psychicky natlak
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jamesco napsal:
Odměrka hned na vrchu, což bylo příjemné zjištění.

duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 381, 382, 383 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: