|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
TheCory
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 10:22 am Předmět: FA Whey |
|
|
Zdravím všechny...Tak jsem si po delší době zase pročetl topic s proteiny a jelikož mi dochází Combat Powder triple berry, který mne chuťově uchvátil, rád bych něco na podobné bázi a našel jsem si právě FA Whey vodní meloun. Měl již někdo tuto příchuť? _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 10:34 am Předmět: Re: FA Whey |
|
|
| TheCory napsal: | | Zdravím všechny...Tak jsem si po delší době zase pročetl topic s proteiny a jelikož mi dochází Combat Powder triple berry, který mne chuťově uchvátil, rád bych něco na podobné bázi a našel jsem si právě FA Whey vodní meloun. Měl již někdo tuto příchuť? |
všechny přichute od FA jsou hodně dobre , kvalita odpovida potřebě co žadame,
předtím jsem dal odkaz kde se mužeš podivat ale byl jsem zrecenzovan
jinak s FA jen kladne + cena / kvalita
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | Existuje nějaká studie využitelnosti proteinů ve vytrvalostních sportech.Teď nemyslím úplně vytrvalostní ale i ty kde hraje roli síla,takže silověvytrvalostní.Jsou stejně důležitě jako u posilování? Více/méně ?
Dík |
potrebujes regenerovat telo? z vody ani vzduchu to nejde ... predpokladam, ze je jedno jak a cim namahas sve telo, ale mel bys mu doprat radny stavebni material pro jeho regeneraci.
ja myslim, ze je jedno jestli tvrde dres v posilovne nebo splhas po horach - stresujes sve telo/svaly/kloby a ty s tim chteji vyrovnat ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Teď trochu vědy. Jakou byste typovali, že vědci naměřili potřebu proteinu u vytrvalostního sportovce? Odpověď „překvapivě“ zní: větší než třeba u kulturisty. A proč je to tak? Protože vytrvalec trpí větší ztráty svaloviny v důsledku mnohem většího množství pohybových cyklů než třeba fitkař. Tuto ztrátu potřebuje vyrovnat příjmem proteinů ze stravy a z proteinových nápojů. (potřeba kulturisty v průměru 1,2g/Kg tělesné váhy, cyklisty 1,8g/Kg) (svaly lze do jisté míry ochránit i konzumací čistých volných aminokyselin – např. BCAA, L-Glutamin) |
Co říkáš na tohle?
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes jsem si zašel pro
PEPTIDE FUSION - REFLEX
Hned po rozbalení mě přivítala příjemná vůně, vzpomněl jsem si na dětská léta a pití Nesquiku  . Odměrka hned na vrchu, což bylo příjemné zjištění. Protein má velmi jemnou konzistenci a jsou v něm drobné kousíčky čokolády. Chuť je řekl bych velmi dobrá, samozřejmě nemám moc ke srovnání, ale je to dobrý. Přirovnal bych to k tomu Nesquiku. Protein se dobře rozpouští stáčí pár "zašejkování" a hotovo. Samozřejmě v mléce je krémovější. Pěnivost je překvapivě docela velká (u mléka), ale mě to zas tolik nevadí. Pěna rychle padá. Na stěnách shakeru nezůstává nic.
CELKOVĚ 9/10 ...a já jsem spokojený
btw.: Pochválil bych pobočku Ronnie v Plzni, vedoucí je velký sympaťák co vždy rád poradí. Protein stál nakonec pouze 1440,- za 2,1kg plus jsem k němu dostal Muscle Bomb (taktéž od Reflexu) zdarma.
Naposledy upravil jamesco dne út listopad 06, 2012 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
gratuluju, udelal jsi super koupi...lip sis skoro vybrat nemohl. _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
doufam že to neni myšleno ironicky  , ale také si to myslím, je to můj vpodstatě první protein, další mam v hledáčku combat, když ho tu všichni tak chválí
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | | ... PEPTIDE FUSION - REFLEX....Protein stál nakonec pouze 1440,- za 2,1kg plus jsem k němu dostal Muscle Bomb (taktéž od Reflexu) zdarma. |
Muzu se, prosim, zeptat, co jsi musel udelat pro to, ze jsi misto 1.739 Kc platil pouze 1.440 Kc?
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Nic, nevím jestli teda neprozrazuju nějaký tajemství (  ), ale v Plzni v kamenné pobočce stál podle cenovky nejdříve víc (asi 1999?) a ta byla přeškrtnuta a na nové 1440,- a taky jsem tolik platil...také mě překvapilo že mezi internetem a obchodem je takový rozdíl..
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | ... další mam v hledáčku combat, když ho tu všichni tak chválí |
nepis vsichni, pis vetsina. ja ho musim michat s necim, aby se to dalo vypit ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:04 am Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | Nic, nevím jestli teda neprozrazuju nějaký tajemství ( ), ale v Plzni v kamenné pobočce stál podle cenovky nejdříve víc (asi 1999?) a ta byla přeškrtnuta a na nové 1440,- a taky jsem tolik platil...také mě překvapilo že mezi internetem a obchodem je takový rozdíl.. |
Tak to jo, ja uz se lekl, jestli jsi na prodavace nevyvijel nejaky neprimereny fyzicky/psychicky natlak
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|