|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marki

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 2:25 pm Předmět: Kvadráky aneb jak vysekt nohy |
|
|
Nemáte někdo nějaký osvědčený postup jak pěkně vyrýsovat stehna? V objemu jsem dřepovala i 80kg ( na 54kg holku), i když nejezdím až dolů, jen do pravýho úhle, teď mám dietku, tuky na minimu, dřepuju s 60 kg i 15 opakování v sedmi sériíích, taky supersérie na legpresu a výpady, předkopy schazovaný série- až 5x schazuju...ale ty stehna maj pořád stejnej tvar  tuku mam na nohách minimum, lýtka mam parádní, ale stehna se prostě ne a ne vytvarovat...
jasně, 5 x týdně mám ještě ráno aerobku 40 min- spinner nebo běh...
Co s těma kejtama mam dělat...???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
ak pises ze mas malo tuku ale ziadny tvar - tak ti tam logicky chyba objem/svalova hmota _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
Zaslal: po listopad 05, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
Presne tak. Navyse vela hmoty nenaberies ked budes v diete. Najprv potrebujes nabrat hmotu (vela vela jest a k tomu Squat a DeadLift (samozrejme nielen to  )) a potom to mozes vyrysovat naspat. A hlavne - tvar svalu je dany hlavne geneticky. Specialnymi izolovanymi cvikmi alebo intenzifikacnymi technikami mozes zmenit tvar len trosku :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
Málo hmoty...tohle je můj trénink nohou, jedu je 2 x týdně...
NOHY:
čelní dřepy - poprvý co jsem odjela víc jak jednu serii:
15 x 20 kg
10 x 30 kg
10 x 35 kg
10 x 35 kg
normální dřepy v SS s předkopama:
12 x 70 kg
10 x 70 kg
12 x 70 kg
10 x 70 kg
dobře to šlo, všichni čuměli , já sem pořád nebyla unavená, jede se dál
leg press v SS s výpadama s velkou činkou:
4 serie 15 x 170 kg + 15 x 50 kg na každou nohu
Mrtvola s velkou činkou s proplýma nohama + předkopy s lehkou vahou
4 serie 10 x 50 kg
na konec sem ještě neměla dost, tak sem tam frkla dřepy na jedné noze s druhou nohou vzadu na lavičce
2 x levá a pravá 15 opak....pak už to bolelo, to je fakt
tak to budou asi ty geny...nebo moc vody...
|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:01 am Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | tak to budou asi ty geny...nebo moc vody... |
...alebo privela cvikov. Preco si nezacvicis v jednom treningu len mrtvolu a drepy (co uz samo o sebe je poriadny zahul) s tym, ze pojdes dajme tomu len 5x5 ale s poriadnou vahou? Ak mas dost energie odcvicit tamto vsetko v jednom treningu, neverim, ze by si nemohla prihodit na drep aspon 10kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
| jake.daniels napsal: | | Marki napsal: | tak to budou asi ty geny...nebo moc vody... |
...alebo privela cvikov. Preco si nezacvicis v jednom treningu len mrtvolu a drepy (co uz samo o sebe je poriadny zahul) s tym, ze pojdes dajme tomu len 5x5 ale s poriadnou vahou? Ak mas dost energie odcvicit tamto vsetko v jednom treningu, neverim, ze by si nemohla prihodit na drep aspon 10kg... |
hmmm..to je pravda, dám dřepy i s 90 kg, to jsem jela v objemu, jak píšeš- 4-5 serií s 6-7 opakováníma, podle formy.a taky s někým na pomoc, sama bych se bála. ale teď potřebuju vysekat, po těch těžkejch dřepech mam nohy jednou takový...
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
| jake.daniels napsal: | | Marki napsal: | tak to budou asi ty geny...nebo moc vody... |
...alebo privela cvikov. Preco si nezacvicis v jednom treningu len mrtvolu a drepy (co uz samo o sebe je poriadny zahul) s tym, ze pojdes dajme tomu len 5x5 ale s poriadnou vahou? Ak mas dost energie odcvicit tamto vsetko v jednom treningu, neverim, ze by si nemohla prihodit na drep aspon 10kg... |
se šířkou pasu,kterou má,je nesmysl přihazovat na váze,rptože už tak má širokej pas a tohle jí zrovna moc nepomůže (v BF se na tohle klade dost velkej zřetel),když tam navalí o 10 kilo na dřepy víc..že by měla nejak extra málo svaloviny se mi taky nezdá..
babám se na nohách prostě drží tuk a milionkrát mi Marki můžeš říct,že ho tam nemáš a že jsi hubená a já tomu prostě neuvěřím,protože já sma jsem ramena měla napruhovaný,na břiše sixpack a na nohách tuku pořád dost...ne a ne a nevěřím....jsem si taky myslela,jak sjem na nohy silná a na soustředku mi Víťa Sahula navalil poměrně směšné váhy a všecko mi narval do supersérií s celkem svižnou intenzitou a eště dva týdny sem ho proklínala. takže já bych se nezaměřovala rozhodně na zvyšování vah,ale na intenzitu tréningu a HLAVNĚ PRECIZNOST PROVEDENÍ CVIKU, s čímž ti neporadí někdo,kdo to sám neumí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
| Martule napsal: | | jsem si taky myslela,jak sjem na nohy silná a na soustředku mi Víťa Sahula navalil poměrně směšné váhy a všecko mi narval do supersérií s celkem svižnou intenzitou a eště dva týdny sem ho proklínala. takže já bych se nezaměřovala rozhodně na zvyšování vah,ale na intenzitu tréningu a HLAVNĚ PRECIZNOST PROVEDENÍ CVIKU, s čímž ti neporadí někdo,kdo to sám neumí.. |
jo jo, Marti, taky si teď dávam spíš super serie a milion opakování, váhy jsem snížila tak o třetitnu a teda je pravda, že takle se můžeš dobře soutředit na kvalitu provedení a i tak jsem druhej den mrtvolná! i když včera jsem to nevydržela a nacpala si tam zas víc, druhej trénink dám na frekvenci...Pravda, tuk tam určitě někde bude, ale hajzl je hold skovanej mezi svalama nebo co, pod kůží mi vylejzaj vlákna, ale ne a ne se nějak zformovat, ty svině
|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
Hmm tak potom sme sa asi moc nepochopili. Ked mas dostatok hmoty a pises, ze pod kozou uz vidno svalove vlakna, tak aj podkozny tuk je v pohode. Este je mozne, ze mas nepomer v objeme jednotlivych svalov v nohe. Predsalen to stehno je tvorene mnozstvom svalov...ale tvar samotneho svalu nezmenis...ako som pisal, je dany predovsetkym geneticky a s tym moc nespravis.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
Ty jezdíš 4 série výpadů s VČ po 15 opakování na každou nohu (dohromady tedy 30 opak.) s 50kg? Tak to máš můj respekt, to nedám.
Už nedávno jsem čuměl, když sparing jel s cca 80-90kg (poslední cviky na nohy, pak už jen lýtka) po cca 6-10 opakování na nohu, ale on dřepne 200kg na paralel a MT měl tenkrát 8x180 a nebylo to test maximálek, jen poslední série v tréninku. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | Katka Kyptová říkala, že po tréninku nohou se s kýmsi vsadila, že jako poslední cvik dá 4 000 výpadů. A dala je |
tak to je výzva jen by mně zajímalo, jak dlouho jí to trvalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
fothee
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | Katka Kyptová říkala, že po tréninku nohou se s kýmsi vsadila, že jako poslední cvik dá 4 000 výpadů. A dala je |
jenze katka kyptova je nasypana az po usi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 7:27 am Předmět: |
|
|
ale nie,Katka to ma od prirody _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|