Zaslal: po listopad 05, 2012 10:29 pm Předmět: krose - crossfit, 16 let
Zdravím, je mi 16 let. Vážím 55 kg. Chci zlepšit svou kondici, postavu a být celkově silnější. Hraji fotbal. Kondici nemám úplně nejhorší, cvičím zhruba 2 roky s vlastní váhou. A často běhám.
5.11.2012
800 m veslování (střední zátěž)
15 x mrtvý tah
30 x angličan
25 a 25 x výpad
15 x vznos
15 a 15 x pistols
50 x leh-sed
15 x shyb ( široký úchop)
30 x klik (s nohama nahoře)
50 x dřep
Čas: 21:10
- cvičení břišních svalů
- 50 minut futsal
Naposledy upravil krose dne út listopad 06, 2012 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Takovou, s kterou to zvládneš, to musíš vědět sám. Takže třeba 70-80% z původní, oficiální.
Nebo si zkus odcvičit maximálky a z těch pak počítáš procenta. Takže pro příklad na mrtvý tah budeš mít maximálku 120kg, tak ze 120kg třeba 70%.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
WOD: 50m hill sprint
run back
50m hill sprint
run back
50m hill sprint
run back
50m hill sprint
run back
50m hill sprint
run back
50m hill sprint
run back
50m hill sprint
run back
50m hill sprint
run back
50m hill sprint
run back
50m hill sprint
run back
+
15 minut běh (střední tempo)
- ty kopce mi dali celkem zabrat, posledních 10 metrů to byl většinou jen poklus (ale snažil jsem se jet naplno)
Naposledy upravil krose dne ne listopad 11, 2012 9:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Dobrý trénink, bez pauz jen s meziklusem je to zabijácký co?
Měl si problém spíš se ztuhlýma nohama, nebo nestíhaly plíce? Nebo nic?
Dobrý trénink, bez pauz jen s meziklusem je to zabijácký co?
Měl si problém spíš se ztuhlýma nohama, nebo nestíhaly plíce? Nebo nic?
Nestíhali spíš plíce, bych řekl :D Ještě k tomu ten studený vzduch. Díval jsem se na tvůj trénink ze 14. října. To je jiné kafe. Příště do toho tréninku zkusím zapojit i DU jako ty. :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru