|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
mŕtvy ťah
60 x 5 nadhmat
60 x 5 nadhmat
100 x 3 nadhmat
100 x 3 nadhmat
140 x 3 nadhmat
140 x 3 nadhmat
180 x 1 striedavý
180 x 1 striedavý
200 x 1 striedavý
150 x 1 nadhmat
150 x 1 nadhmat
150 x 1 nadhmat
mrtvola je bieda, cítim, že sa mi perfektne ťahá, ked idem s oboma rukami nadhmatom, no osa je tu v TT na to klzká, tak rozmýšlam, že kúpim trhačky a pôjdem tak
powerclean
60 x 3
60 x 3
70 x 3
80 x 3
90 x 2
90 x 1
fuj, hnusná technika bez dynamiky a nakopnúť to nešlo tiež, ech...
zhyby nadhmat naširoko
ja x 5
ja x 5
ja x 5
ja x 5
ja x 5
ja x 5
toto prekvapivo ľahké, väčšina opáčok s podržaním vo vrchnej fáze
zhyby s v držiakom
ja x 5
ja x 5
ja x 5
ja x 5
brucho
12 sérií
pullovrik so 7,5kou
3 série x 15 reps v každej
mizerný trenál _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mattto

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
pocuj, dnes som bol zase v Pohode, dal som na mrtvy tah po case zas 1 x 200 kg, ale bolo to dost tazke, jeden clovek z tt barbell mi povedal, ze to je na picu tyc, ze oni maju v klubovej posilke priamo urcene tyce na mrtvolu, drep a benchpress, ze na nej by som dal omnoho viac...nebolo by odveci tam skusit, treba sa vsak s nimi dohodnut..hovoril mi, ze ked si chcem poriadne zamakat, mal by som tam skusit...https://www.facebook.com/pages/TTBarbell-Strenght-Center/296873444541?ref=ts&fref=ts
http://power-sport.sk/ttbarbell-strength-center
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
Urcite tam chodte! Ale dohodnite sa cim skor, lebo v zime sa tam trenovat neda _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
Raz som im tam písal, no je to daleko a pravdupovediac neviem ako sa tam dostať, ale tak môžme sa dohodnúť dakedy, to je pravda, viem, že tam majú origo tyče etc. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
myslim, ze moc daleko od ROH to nie je
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
Pošlem ti do pm číslo a niekedy sa môžme dohodnúť cez sms a pod. a ma tam zavedieš teda heh, aj ked ja som v rohčku spokojný, mám tam permanentku takže tak. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Zdar,
tak v sobotu som sa podľa očakávania sundal ako raketa, čo znamená, že najbližší mesiac klasicky abstinujem heh, takže dnes na tréning trochu s obavami, no dospal som to a dalo sa. |
tak to jsme byli dva, ale mě to tak dlouho asi nevydrží je fakt, že den po tom je zabitý a člověk si nadává, ale další den už se dá přemluvit
EDIT: tím přemluvit, myslím přemluvit se sám sebe jít do fitka na trénink
Naposledy upravil vlk# dne st listopad 07, 2012 3:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
je fakt, že den po tom je zabitý a člověk si nadává, ale další den už se dá přemluvit |
preto treba zacat cim skor. Co mozes vypit dnes.. haha
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes dlhý deň, únava, čo sa prejavilo aj na tréningu.
military press
os x 10
40 x 8
60 x 8
70 x 3
80 x 3
85 x 1
90 x 1
92,5 x nelocknuté
92,5 x nelocknuté
90 x 1
no ništ, každý deň nie je posvícení, kurnik, ale dať raz stovečku čisto by bolo parádne
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
20ky x 10
25ky x 6
30ky x 6
35ky x 4
40ky x 3
40ky prekvapivo ľahko vyhodené aj vytlačené oproti 35kám, ktoré mi prišli vcelku ťažké, všetko, samozrejme, striktne
military press spoza hlavy
60 x 3
60 x 3
60 x 3
60 x 3
60 x 3
všetky opáčka pokladané na trapéz, snaha o strojovo presné reps heh
rozpažky s jednoručkami v sede + rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 10 + 2,5ky x 10
5ky x 10 + 5ky x 10
7,5ky x 10 + 7,5ky x 10
masaker, už som nevedel dvihnúť ruky
bicepsové zdvihy s veľkou činkou
os x 12
40 x 8
60 x 6
60 x 6
60 x 6
bicepsové zdvihy s jednoručkami v stoji
10ky x 15
10ky x 15
10ky x 15
10ky x 15
pumpa jest!
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou s lanom
4 série x 10 reps v každej
dnes by sa za toto bicákovanie ani Draper nehanbil, ruky jak balóny
brucho
10 sérií
P.S.: Johne píš si log, nech je inšpirácia, či sa strhne nejaký flame, či nie, kašlať na to. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
Vraj je dobré tlačiť lakte dopredu, ale osobnú skúsenosť ešte nemám. Pri military za hlavou by som odporučil úchop čo najužší, ale necvičiť príliš často len občas pre zmenu. Mne po dlhodobom cvičení tlakov za hlavou až na trapéz začínajú niekedy (napr. dnes pri šikmom benchi) divne " vyskakovať " ramená, čo predtým nebolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
pokial sa nemylim, tak tlacit lakte dopredu je dobre pri pushpresse
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
tie lakte tlačím trošku hore a dopredu vcelku, dôležité však považujem polohovanie hrudníka a smer tlaku trošku kolmo dozadu, však ja to raz natočím, ked sa budem na to cítiť. Military vzadu, presne ako píše Dante, cvičím len sporadicky, z biomechanického hľadiska mi neprijde úplne optimálny a vôbec ku všetkým variáciám za hlavou mám taký postoj, takže len z času na čas a ked už tak vtedy fakt držím striktnú techniku, military vpredu jazdím pomerne úzkym úchopom, tak na šírku ramien, určite tam rolu zohrávajú aj tricepsy, vzadu podstatne širší, nech je to prirodzené. A vôbec, na fóre sú na military a tlakové cviky povolanejší ľudia, vid g_grim, Ráchela, Morico, Cizo, JohnCreasy, smile, guru atd., minimálne prví menovaní majú o tréningu, trendoch, tipoch, trikoch a pod. naštudované až až., ja som síce tréner II. triedy, ale to veľa neznamená, celý život sa učím na svojich pokusoch/chybách, ale tak snažím sa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|