Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se muzu zeptat, ty jsi levak nebo cim to ze mas problemy s praackou pri tlakoch? Nebo jsi mel nejake zraneni?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau. Ano jsem levak a problem mne dela prava ruka. Co vim, tak to mam odjakziva, protoze uz v zacatcich meho cviceni pred nejakymi 9 lety se mne ptal trener v posilovne, kde jsem tenkrat zacinal, jestli nemam neco s loktem, protoze mne jedna ruka sla jinak, v jine draze pohybu nez ta druha. Ted za posledni roky to mam, rekl bych, vyraznejsi a dost je to videt treba u tlaku JR na ramena z boku (to vypada asi strasne), kdy mne jedna ruka jde uplne mimo (i kdyz ty svaly z toho citim dalo by se rict stejne dobre), u pritahu VC a u vetsiny izolovanych cviku, kde je vicemene dana draha pohybu. Stejne tak mnohem drive ta pravacka vyplivne silove, proto mam takhle slabe ty tlaky oproti tahum.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem zas pravak, na biceps je prava lepsi, na triceps taktez. Ale jak jdu na tlaky jr tak mam proste pravou slabsi, draha obcas uplne mimo...a to jsem pravak:-) nechapu...
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7/11 ZADA

stahovani kladky na hrudnik
50kg x 12
60kg x 12
65kg x 10
70kg x 10
75kg x 8
80kg x 6 + 60kg x 14 + 50kg x 20
70kg x 11

pritahy VC
60kg x 12
70kg x 10
80kg x 10
90kg x 8
100kg x 6,7,7,8,8
-poprve po pauze jsem zaradil pritahy vc, kdyz teda nepocitam ten boj se 40kg druhy tyden cviceni, ktery me totalne demotivoval do tohoto jinak drive oblibeneho cviku. Myslel jsem, ze to bude trapeni a hledani techniky a ze skoncim tak na 70kg a naprosto me prekvapilo, jak to bylo lehke a jak krasne jsem z toho citil zada a celkem snadno jsem se dostal az ke 100kg pro 6-8 op.

mrtvy tah
130kg x 5
160kg x 5,5,5,5,5
140kg x 12
-po pritazich jsem si vubec nebyl jisty, jak to pujde, planoval jsem dat lehci MT nejake 10ky se 130-140kg, coz jsem si ale pak rozmyslel. Tech 130 mne ale prislo nezvykle tezke a moc me to do tech 160 nemotivovalo, no ale hecl jsem se, maximalne se soustredil na techniku a nakonec to slo a i kdyz to bylo po pritazich, tak bych rekl ze pocitove jeste lehci nez minule, ale ta posledni serie uz tak akorat na doraz, abych neprasil techniku. Pak 12x140 touch and go reps, myslim ale, ze jich bylo 13. Jedine, co dnes nebylo uplne ok bylo to, ze jsem necitil uplne zpevneny stred tela, coz muze byt diky unavenemu bricho po vcerejsku. Priste uz kazdopadne pridam, ale asi to nebudu jezdit po pritazich, i kdyz mne to v minulosti na vykonu nijak neubiralo...jeste si to rozmyslim :D

pritahy JR
30kg x 12
35kg x 10
37,5kg x 10
40kg x 10
45kg x 8
50kg x 8,8
55kg x 6 + 35kg x 10 + 25kg x 12
45kg x 10
-po mrtvolach a pritazich nejak nezvykle zacal dochazet cukr a zacinal jsem mit hlad, no ale nakonec jsem to pekne rozpumpoval a dnes jsem si uz konecne osahal nejtezsi jednorucky v BG.

pritahy kladky v leze (uzky adapter)
60kg x 12
65kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 8
90kg x 6 + 70kg x 15 + 60kg x 20 + 50kg x 25
80kg x 10 + 70kg x 10 + 60kg x 15

-vynikajci trenink, sice me jeste strasne lakalo k tomu dat triceps, ale to by zase na zitra zbyly jen ramena a kvuli tomu ani nema cenu chodit to gymu a taky jsem mel uz sileny hlad a tak trochu pocit ne zrovna vysoke hladiny cukru v krvi :D , takze dnes jen zada, ale za to jsem je poradne zmasakroval 5 cvikama. Zitra ramena + triceps.
vlk#

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

-jinak posledni nekolik treninku jak anaerobnich tak aerobnich jsem daval pred kazdym treniknem (pripadne i behem treninku) minimalne dvojtou davkou davku AMINO 1 od Muscle Pharm. Moc na Amina a tyhle aminokyselinove smesy neverim, i kdyz s nekterymi predevsim zahranicnimi uz celkem pozitivni zkusenosti z minulosti mam, takze jsem nechtel delat predcasne zavery, dokud nedoberu cele baleni, ktere jsem dnes pred aerobnim treninkem dobral, ale s celkem velkou jistotou si troufam rict, se velmi vyrazne podepsaly na kvalite treninku, jak co se celkove energie, tak i sily, pumpingu a hlavne vydrze a celkoveho nasazeni do treninku tyka. Takze jednoznacne chvalim. Bohuzel vzhledem k memu "upravnemu" davkovani a castoti cviceni docela draha polozka.

jj, tohle mě taky překvapilo, nikdy jsem amina nebral, až teď asi poslední čtyři tréninky si dávám dvě odměrky před (extrifit) a fakt člověka potěší, když něco pro změnu funguje. i kdyby jenom tím, že dodá chuť do tréninku a pocit síly... třeba falešný, ale dostatečný, aby došlo k potřebnému přetížení a růstu.
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktualka po 5 tydnech cviceni po navratu. S vyvojem jsem zatim maximalne spokojen.

Naposledy upravil Draper dne st listopad 07, 2012 8:07 pm, celkově upraveno 1 krát
dikey

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

forma se pekně zlepšila. proč necvičíš nohy? jestli to bylo někde zmíněno tak sry za blbej dotaz..
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dikey napsal:
forma se pekně zlepšila. proč necvičíš nohy? jestli to bylo někde zmíněno tak sry za blbej dotaz..

Pred par lety jsem si zlomil patellu, strhal vazy a pak jeste urval meniskus a nasledne zku*vil rehabilitaci.

edit:

Pomane drz hubu, respektive nic nepis
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 7:34 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Za chvíli přes ty trapézy neuslyšíš
MAST3R

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na té první mi přijde, že máš nějakou velkou hlavu, ale to bude určitě tím zrcadlem.

Jinak se mi líbí to tvoje předloktí, větší jak biceps.
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 7:44 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Filip Vaško napsal:
Za chvíli přes ty trapézy neuslyšíš

Doufam, ze budou poradny, ty ja vzdy rad :) . Nikdy mne nerostly z MT, pritahu a cviku na ramena, jak tu nekteri pisou, ale staci pridat pravidelne par serii krceni s JR nebo VC a hned zacnou pekne vylizat.

Vsak teprve zaciname

MAST3R: Jo tak ona se mne s objemem bohuzel nafukuje i hlava, zlvast kdyz zatnu svaly, no ale co se da delat
Reiben

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěknej progres, šlo to dobře nahoru
lukinobr

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lepší se to.Bohužel to musím konstatovat i u tvého MT.:D Myslím že 2 týdny a máš mě..
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sakra Drapere, bomba. Tohle je můj cíl o který se budu moct pokoušet celý život. I tak nejspíš mou tělesnou stavbou na tuhle formu nedosáhnu :-)
papaya

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
Lepší se to.Bohužel to musím konstatovat i u tvého MT.:D Myslím že 2 týdny a máš mě..

Už mi to delší dobu leží v hlavě - proč se pokaždé potřebuješ s někým srovnávat a být ,,lepší,, než on? Moocha - shyby, Seeya - benchpress, Draper - mrtvola. Není snad příspěvek, ve kterém bys nebyl lepší než někdo jiný, nebo nebrečel nad tím, že někoho nedohoníš, popřípadě že ten někdo už tě dohnal.. Ale jinak je to samozřejmě tvoje věc, pokud ti to jinak nejde

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: