Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 11:45 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Filip Vaško napsal:
Za chvíli přes ty trapézy neuslyšíš

Doufam, ze budou poradny, ty ja vzdy rad :) . Nikdy mne nerostly z MT, pritahu a cviku na ramena, jak tu nekteri pisou, ale staci pridat pravidelne par serii krceni s JR nebo VC a hned zacnou pekne vylizat.

Vsak teprve zaciname

MAST3R: Jo tak ona se mne s objemem bohuzel nafukuje i hlava, zlvast kdyz zatnu svaly, no ale co se da delat

S tím krčením ramen by už ale Poman držet hubu neměl. Jinak dobrá forma čéčé.
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 11:57 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

eSko napsal:

S tím krčením ramen by už ale Poman držet hubu neměl. Jinak dobrá forma čéčé.

Chces to rict slusne, neslusne nebo nemam rikat nic a domyslis si, co ti asi chci rict?

Jo jinak dik za pochvalu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cus Drejprde, doufam, ze jdes dneska do BG idealne tak nejak pred treti
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Zdar, uz mam odcviceno a je super, ze jdes dneska, cili zitra ne, protoze ja mam zitra volno, takze by nam to zase nevyslo a alespon nejsem ten, kdo za to muze
Grimley

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Grimley napsal:

Zdar, uz mam odcviceno a je super, ze jdes dneska, cili zitra ne, protoze ja mam zitra volno, takze by nam to zase nevyslo a alespon nejsem ten, kdo za to muze

Osud nasemu vztahu nepreje Do psich prdeli chtel jsem s tebou jit cvicit ez vedle tebe budu vypadat jak ta nejvetsi susinka, coz uz je vlastne passe :D tak treba ....treba pristi patek (nevim proc se furt domlouvame na patek, kdyz v patek ani jeden nemame trenink a kazdej tejden premejslime, jak se z toho vyvlict )
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D čau drejpre, jak se daří? Jaký cvik tě v současnosti baví nejvíc?
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8/11 RAMENA, TRICEPS, BICEPS

tlaky VC pred hlavu v sede (volna vaha)
40kg x 10
50kg x 10
55kg x 8
60kg x 6,6,6,6,6
65kg x 4
50kg x 12,12
-naprosto super cvik, od 3. serie vse na doraz

upazovani s JR ve stoje
7,5kg x 15
10kg x 15
12,5kg x 13
15kg x 10 (doufam ze to nikdo nevidel :D )
12,5kg x 15
12,5kg x 15 + 7,5kg x 15
12,5kg x 15 + 7,5kg x 20 + 5kg x 25
10kg x 16

tlaky na MP za hlavu
50kg x 10,10,10
50kg x 10 + 40kg x 10 + 30kg x 15

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
10kg x 15,15,18,20,20,20
-skoro bez prestavky na kazdou ruku 6 serii, celkem pekna aerobka

francouzsky tlak
30kg x 12
40kg x 10
45kg x 6
45kg x 6 + 45kg x 12 (uzky BP)
45kg x 5 + 45kg x 14 (uzky BP)
40kg x 10 + 40kg x 10 (uzky BP)
40kg x 8 + 40kg x 12 (uzky BP)
30kg x 20
-sila jde u francie pekne nahoru, nastesti zatim vubec neboli loket, vse pekne na krev, tricaky na kasu, hlavne kdyz ty serky pak dojizdim tim uzkym benchem, tam obvykle nemuzu od prvniho opakovani :D

bicepsovy zdvih JR v sede
17,5kg x 12,12,12,12,12
-biceps sice v planu nebyl, protoze jsem ho zlikvidoval predevcirem a i vcera u zad se sekundarne zapojoval, ale jelikoz jsem mel uplne odvareny tricepsy po francii a dalsi cvik, ktery mel na triceps byt, byl tezkej i s rozcvicovaci vahou, tak jsem jim dal chvilku oddych a "trochu" ty bicaky polechtal. Myslel jsem, ze mne prasknou ruce :)

extenze JR ve stoje
20kg x 12
22,5kg x 12
25kg x 12
27,5kg x 10
30kg x 8
32,5kg x 6 + 22,5kg x 10 + 15kg x 15
30kg x 8 + 20kg x 10 + 15kg x 15
25kg x 10
-i bic. zdvihu si odpocly a hned to bylo o necem jinem.

tricepsove stahovani kladky
35kg x 15
40kg x 15
45kg x 15
47,5kg x 12
50kg x 10
50kg x 11 + 40kg x 15 + 30kg x 30

krceni ramen s VC
90kg x 12,12,12,12,12,13
-chci mit mezi rameny a krkem dve obrovske hory, super cvik :)

-bomba trenink, vse sedlo dokonale, jeste ze jsem se nenechal vcera a predevcirem unest svymi city a pocity a nenarval to vsechno do treninku, takhle je to lepsi.

Naposledy upravil Draper dne čt listopad 08, 2012 1:26 pm, celkově upraveno 2 krát
švadla

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau. Ty tlaky s VČ jedeš vstoje nebo vsedě? Já to jel teda zatím vždycky vsedě a jak píšeš, naprosto super cvik. A co rozsah pohybu, pokládáš až na vršek koz?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla napsal:
Čau. Ty tlaky s VČ jedeš vstoje nebo vsedě? Já to jel teda zatím vždycky vsedě a jak píšeš, naprosto super cvik. A co rozsah pohybu, pokládáš až na vršek koz?

cau,
jo v sede. Drive jsem ho cvicival pravidelne a samozrejme full range of motion :) Nastesti jsem se u zadnych tlaku nikdy nenaucil delat jen polovicni nebo 3/4ni rozsah pohybu jako je to casto k videni a mam to takhle zazite a ani nevim jestli bych to umel zabrzdit nekde v polovine drahy :)

edit: doplnil jsem to tam, ze to bylo v sede. Pisu to jen, at nevypadas jak dement, ze ses ptal, kdyz to tam je ...
magion

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My opicaci s dlouhyma rukama nemame moc propastnej rozdil mezi benchem a military pressem. Ale ty jsi ten rozdil uplne vymazal :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
My opicaci s dlouhyma rukama nemame moc propastnej rozdil mezi benchem a military pressem.

S tím si dovolím výrazně nesouhlasit! Kdysi jsem měl rozdíl skoro sto kilo.
Luster

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky nesouhlasim! na bench sem dal max 9x100kg a na military v ty dobe, co si pamatuju, par opakovani s 60-65kg
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
lukinobr napsal:
Lepší se to.Bohužel to musím konstatovat i u tvého MT.:D Myslím že 2 týdny a máš mě..

Už mi to delší dobu leží v hlavě - proč se pokaždé potřebuješ s někým srovnávat a být ,,lepší,, než on? Moocha - shyby, Seeya - benchpress, Draper - mrtvola. Není snad příspěvek, ve kterém bys nebyl lepší než někdo jiný, nebo nebrečel nad tím, že někoho nedohoníš, popřípadě že ten někdo už tě dohnal.. Ale jinak je to samozřejmě tvoje věc, pokud ti to jinak nejde

Nechci to tu draperovi moc zasírat.Ale odpovím ti tak ,že mě to prostě baví a dodává mě to motivaci k tomu se zlepšovat u sebe.Lepší je hledat konkurenty ,pak to je jako hnací motor.Samozřejmě ,že to beru vše ze srandy a nejde mě jen o to být lepší než tamhle ten a támhle ten.Prostě for FUN.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, ty fotky nevypadají vůbec zle.
Krapet tuku by tomu neuškodilo, ale proti gustu...
Co aerobka, jak si na tom? Kolik, jak často, co?
Já to řeším tak, že po silovém tréninku dávám běh 15 až 30min.
madball

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
tlaky VC pred hlavu v sede (volna vaha)

Jenom taková blbá otázka. Předpokládám, že to cvičíš s opřenýma zádama a jezdíš to až na hrudník a opěrka je asi na první zarážce tak, aby ti nezavazela hlava. Tak to cvičím já a taky mě tenhle cvik hodně baví. Nebo máš opěrku kolmo? Ale to si v reále moc nedovedu představit, aby se to dalo cvičit pohodlně.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: