Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si po dřepech a benchu dal takovej měnší pokus :D

dejme tomu zatěžkávací zkouška hexky ( nebo mě? ) :D

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 11:19 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...
madball

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
To je o nicem kdyz nenapises kolik je tam nalozeny, treba ja ty barvy a kila kotoucu neznam.

Jinak k cemu to je, takova modifikace na MT kde zabira neco jineho ?

http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/the_trap_bar_deadlift

Pro mě byl trochu nezvyk, že činka nahoře není opřená o tělo, takže ji člověk musí nahoře víc hlídat, aby "nelítala".

Modrej je 20kg, žlutej 15kg, takže jestli dobře vidím, je to 260 + osa, takže cca 280kg?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neberte to nějak vážně...ani proto sem tam nepsal váhu aby to nevypadalo že se tím chlubím ;)...protože je to vidno lehči jak klasickej deadlift...ale prdel to nebyla :)

hlavní účel byl to zkusit :) a taky kolik jde vlastně an tu naši trapbarku naložit...a je tam 276kg

pěkné...úchop pohodka...takže se mi to líbilo...budu to nosit jako frame carry disciplínu

jinak dnešní trénink něměl být nic moc velkýho jenom core a doplnky plus protažení prokrvení...a možná ruce... ale to by nějakej nejmenovanej vysírač nesměl prudit :D

takže 10 sérií dosedů...a když madbal dává 3 opakování...tak já dávám 6 :D a poslední série 12...

72 opakovaí 140kg plus 30kg řetězy... :)
madball

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V předposlední sérce si to ošidil a opakování bylo jen 5.
Ale zase si zapomněl na uzávěry, což je 5kg nahoru. A navíc ses nepochlubil tím, že pro tebe je ten dosed vyšší, takže to mám vlastně těžší.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
V předposlední sérce si to ošidil a opakování bylo jen 5.
Ale zase si zapomněl na uzávěry, což je 5kg nahoru. A navíc ses nepochlubil tím, že pro tebe je ten dosed vyšší, takže to mám vlastně těžší.

:D to je děsnej vysírač...fakt jenom 5? :D to sem teda salát : (... :D

máš to těžší to je jasný máš dvakrát takový nohy ( a 3m na výšku) jak já proto sem jel dvakrát otlik opakování xD

dnešní šmrdlačka

nic moc...sem spal jenom asi 4 hodiny po noční...pak jídlo pak trénink...po tréninku sem dospával...ale celkově šecko hrozně těžký Smile a taky po dvou dnech nohou žádná explozitiva Sad

dopisuju rozehřátí několik rychlých sérií trhů s 50kg

přemístění axle...tak to dneska vubec nešlo...děs běs...přešel sem radši na log lift, jinak teda pár opáček s 90kg

log lift...přemístění
zahřívačka 90*3 opakování počítám na nohy a znohou na prsa Smile
110*3
130*1...ale nezamčeno (nahoru to šlo vpohode ale zamknout ne...viním unavené vzpřimovače)
140*1 *1 *1 to samé...dycky na kozy ale nezamčené...kdybyste viděli jak jsem běsnil Very Happy

raději sem toho nechal
shyby na bradlech
BW*17
+20*12
+30*12
+40*6-poslední těžce vynucené
+50*3-to samé lock loktů při posledním trval minimálně 5 vteřin třepání se s tím Very Happy ale užíval sem si tu bolest

úzkej bench
50kg pumpovačka (po bradlech už jsou tricaly dost dead Very Happy)
50kg +30kg chains... dynamicky 15op
a znova a znova Smile

s jednoručkou za hlavou (jednou rukou)
12,5 * 12
15 * 12

pěkně napumpovanej...triceps to zachránil nebyl to zbytečnej trenál Smile pak sem vypadl k činanum a spat...ted jsem na noční
Smile04

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera lehkej nácvik na kufříkoch...

bohužel sem pořádně neudržel 140kilový (urvala se mi kůže z dlaně) tak jsem pak nosil alespon 150tky s hákama... nic moc celkově řekl bych...

pozitivní je že 130tky šly fajne...negativní je že úchop je mizernej a kůže se trhá : (

pak mrtvoly s hexkou

ramenice a delty

a nakonec upozornění pro ty co se chtějí rozcvičovat s expanderem...koukejte si to upevnovat nejlépe o kontrukci klece a to tak aby nebylo možné aby vám vystřelil do obličeje

guruhonza vám o tom povykládá svoje :D
Mattto

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2012 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slusne s tymi kuframi, koza sa sice utrhla, ale aspon sa spevni :)
Smile04

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2012 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nedávno sem se nemohl se 140-150 skoro ani postavit...

ted sem je poponesl pres cely pas v posilce... 140tky v rukach tak 8 metru

150tky sem nakonec hecnul a s hakama 15m :)

takže progress...

už se těším až se dostanu na nějáky pořádnější čísla ale poslední dobou řeším problémy s předloktím a zápěstím...

např jsem stál na výdrž 20sec se 160tkama....

a naprosto nechápu jak někdo može vůbec nosit 170tky kufry xD...

ale tak jak říkám...jde to nahoru tak třeba za rok dva :)
Smile04

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejak se mi sem nechce psat...

ale predevcirem drepy do 200*1 bylo to jakysi tezky secko...
bench press do 130*6
lehky bradla
pak sem vycerpal ruce ramena a tricaky jednoruckama...a daval sem si vlozeny serie s 80tkobym axle military press...s unavou to byl mazec :) ale tak 3*80 military tam bylo

vic si enjak nevzpominam ale urco toho bylo vic :D pze kdyz sem cely odpo v posce tak porad cvicim :)

dalši den (včera)...zase to samy (4hodiny trenink) akorat s rozdilem ze sem se i stihl najist pred treninkem :)

rozehřívačka protažení

nošení pytlů 80, 100 na 30 m
pak 120kg pytel 3 serie po 30 metrech (brutál)
no a už sem nemohl běhat pač mě odhořely lejtka totálně tak sem si naložil na záda pytel 100 a chodil sním cca 3 minuty tam a zpátky... (nezda se to ale je to dloooooouho :D ) v planu bylo pet minut ale myslim ze sem vydrzel jen neco pres 3 a to protoze jsem se zacal trochu kymácet...core už byl vpiči, rovnovaha pryč

ale celkově pěkný kardio :D

pak přenesení yoke konstrukce se 100kg v natažených rukách nad hlavou i s otočkou...

pak pumpovačka prsíček

3s 30kg*20op

axle deadlift nadhmatem 100 pokusy...120 pokus vyšel už pouze první...

pak nejaky deadlifty klasicky lehci...spiš jen test esli zapesti už drží :)

totálně rozmrdanej z těch pytlů...a včerajšiho treninku...dneska necvičím :)
Smile04

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tááák...dneska sem se byl podívat do bluegymu :)

docela legrace to byla ale dost sem i trpěl...vzhledem ktomu že sem tam byl dopoledne bylo místní osazenstvo tvořeno spoře omasenými cvičenci kteří se mermomocí snažili všemožně stát velkými a často to byla veliká bolest pro moje oči :)...např když me jedinec požádala abych ho jistil na benči...a vykonal jedno opakování a pak už to sám nedal ani kousek ale pořád a pořád chtěl jet další opakování...sem mu jednoduše činku už stáhl do stojanu a důrazně mu doporučil at si odebere z činky nějaké ty kotouče :) --- vážně mě nebaví za někoho tahat činku na benchpressu jen aby se cítil líp :D

no jinak sem si připadal jako nějáký mimozemštan který se tam snesl z jiné planety a na kterého všichni hledí v záři reflektorů

:D bylo to vtipné opravdu... už sem zapoměl jaký to tam bývalo...a to jako sem nic moc nezvedal...sem neměl magnézko...pásek...wristy...nic prostě :D jenom tak lážo plážo činky mi klouzaly jako divé...ale tak alespon trochu provokace s tričkem SPCgym se promenadovat po bluegymu xD HEHEHE dabelsky plaaan!!! :D

co sem jel nemam moc cenu nejaky deadlifty, bench, a pak sem si uzil par kladek a stroju stahovani, veslovani, biceps, tlaky atd celkve light trenink...

ale co sem si nemohl nevšimnout je...že od te doby co sem tam cvičíval jsem značne zesílel a na většine strojů už pro mě není dostatek cihliček...a to je velice dobré znamení sem ani nečekal :)...holt trénink v SPC zvás udělá chlapa :D
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
co sem jel nemam moc cenu nejaky deadlifty , bench, a pak sem si uzil par kladek a stroju stahovani, veslovani, biceps, tlaky atd celkve light trenink...

Jdi do prdele s Blue Gymem , uz tam jsou jen 2 rovne osy z toho ta jedna, ma nejoblibenejsi, se uz taky zacina nejak divne krivit , tak doufam, ze jsi cvicil alespon s tema starejma od Grunu, co uz jsou skoro do pulkruhu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
co sem jel nemam moc cenu nejaky deadlifty , bench, a pak sem si uzil par kladek a stroju stahovani, veslovani, biceps, tlaky atd celkve light trenink...

Jdi do prdele s Blue Gymem , uz tam jsou jen 2 rovne osy z toho ta jedna, ma nejoblibenejsi, se uz taky zacina nejak divne krivit , tak doufam, ze jsi cvicil alespon s tema starejma od Grunu, co uz jsou skoro do pulkruhu

Chce zničit konkurenci tím, že jim tam přetrhá lanka na kladkách, zohýbá osy a naznačí spoře omaseným jedincům, že jen SPC z nich udělá korby
Judson

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kolik uz vazis Smile ? 110+ ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: