Diky panove, ale jeste nekoncime
Dneska nadhoz, ramena strasne rozbite z celeho tydne, uz se tesim na vikend ani nevim jak Mrtvola dneska po drepech vselijaka, tahal vzprimovac.
Premisteni a nadhoz do polo
70x2+2,2+2
80x2+2,2+2
90x2+2,2+2
100x2+2 - easy
Pak ses dostal fakt o dost dál, než bych čekal. Už je z tbe silnej chlap. Kdybys měl definovat ve zkratce příčiny svého současného progresu, jaké to budou? Co je jinak, než dřív?
Asi ze jsem se konecne naucil makat a ne jen blbe kecat.. vzpirani mi dalo hodne, nasel jsem si uz i nejaky svuj system treninku ktery mi sedi, zjistil jsem ktere suple se mi opravdu vyplati pouzivat a v jakem davkovani, a i mentalita se zlepsila. Celkove ted mam docela dobre zivotni obdobi, musim zaklepat, tak snad to vydrzi. To zraneni nohy mi paradoxne spis pomohlo
Jo, tak nejakych deset kilo se mi povedlo nabrat, ale ja mel 87 i pred zranenim, takze jsem se vicemene jen dostal na puvodni vahu plus cca 3 kila navrch.
Nejak mam chut furt trenovat posledni dobou, takze treninky budou vypadat takto. Uvidime jestli to zvladnu, kdyztak vypustim stredu kdyby to neslo, ale minuly tyden byl hodne naroceny a zvladl jsem to vcelku dobre, a to jsem to nemel nijak dobre rozvrzene, takze snad to bude ok. Hlavne se bojim abych to zvladl uzrat a nesel vahove dolu, to me vzdycky hrozne depta :)
To zvladnes v pohode. Zacni lahsie a tvoje telo si lahko zvykne na frekvenciu.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru