Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DVI nebo hdmi, vzdyt je to uplne fuk...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Do těch 4500, půjdu tak na 75% do toho dellu co jsem postnul. Hry nehraju, FPS už vůbec, DVI mi asi scházet nebude, to obšéfuje HDMI a i designově se mi líbí

VA technologie je nejnovější, takže ten VA Dell 24" za 4500,- je asi nástupce toho IPS Dellu co stojí asu 6500,-

Nevím jak je na tom tato techologie (VA) z hlediska kvality, ale vzhledem k tomu že je novější, čekal bych že bude stejná nebo lepší než ten e-IPS za 6500,- co už tu je asi 2-3roky. A určitě lepší než TN.

Jinak 16:9 na kancelářskou práci není žádný problém, kdo potřebuje výšku, stačí koupit pivot monitor a otočit ho na výšku, to se běžně dělá, nebo 2 monitory - jeden na výšku a jeden normálně. nebo oba na výšku. Na dokumenty nebo programování ideální.
ondrakf

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už čtvrtý večer mi nejde youtube odpoledne,dopoledne vše jde.Video načítá a pak se objeví Došlo k chybě,zkuste prosím později.Zkoušel jsem jiný prohlížeč a videa na ostatních servrech jdou.Nevíte co by to mohlo být?díky
Poman

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak se mi sere externí disk na zálohování...všechno z něj přečtu,ale když tam chci něco nahrát tak se to tak na 90% posere a data se poroučej...ale nědělá to vždy, nahrávám 3 filmy první se nahraje, u druhýho se to posere a zmizne a třetí se ani nezačně kopírovat například jako ted. Hádám že tam něco odchází a chce to opravu/nový,že?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Nějak se mi sere externí disk na zálohování...všechno z něj přečtu,ale když tam chci něco nahrát tak se to tak na 90% posere a data se poroučej...ale nědělá to vždy, nahrávám 3 filmy první se nahraje, u druhýho se to posere a zmizne a třetí se ani nezačně kopírovat například jako ted. Hádám že tam něco odchází a chce to opravu/nový,že?

Je to velká pravděpodobnost, stáhni si nějakou utilitku na testování harddisku a zkontroluj si ho. Co nejdřív si data z něj někam zálohuj, z hodiny na hodinu se může poroučet do věčných lovišť, ale taky takhle může jet 2 roky ještě
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako první zkus chkdsk /f (s písmenem disku)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni to trapnej dotaz ale nevim kam to napsat: Mam notebook Acer, Aspire one. Ale mam problem s baterkou posledni dobu, kdyz je stav baterie 28 % vzdy se mne notebook vypne a musim ho nabit, po te je stav baterie je nula. Nechapu to, driv se mne to nestavalo, v nastaveni nic s procenty zivotnosti neni, jen muzu nastavit kdy se vypne displej, nebo kdy laptop prejde do hibernace.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtelo by to zkalibrovat baterii, aby jsi mel novy rozsah 0 - 100 tam kde mas ted 28 - 100, to se nekdy stava i u mobilu... zkus aktualizaci biosu treba.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak bohuzel taky mam jednu otazku. Nezobrazuji se mi v Mozille videa.. napr tady na ronniem. Kde je zakopany pes?
prochm

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám doma v počítači nelegální windows 7 a chtěl bych si ho koupit ale nemohu se rozhodnout jestli windows 7 nebo už rovnou windows 8. Někteří tvrdí, že ty osmičky nejsou moc dobré tak nevím. Poraďte.
Judson

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych bral 7ky, ale ai jen proto, ze stale nakam na XP a na 8ky by to byl velkej skok )
Seva98

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych sel do 8, cenove nejsou extra vysoko a stejne na ne vsichni 7mickari drive nebo pozdeji prejdou. Navic dle meho nazoru, je to hodne velky pokrok vuci 7mickam.

Na metro si zvyknes hodne rychle, jen je tam urcity prvotni sok, kdy ho nesnasis, ale casem si zvyknes a uz se nebudes chtit vratit. Navic jsou ty 8micky mnohem rychlejsi, nevim jak je to s chodem programu, ale co se tyce startu PC a prace ve windowsech tak tam to zrychleni je znatelne. A myslim, ze ty si zrovna ten co tu kdysi psal jake to ma delo doma, takze jestli 8micky zabiraji mene ci vice pameti, tak to bych tebou neresil :-)

https://www.zonetraininglog.com
Judson

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8ky jdou predpokladam prepnout do vzhledu 7cek ? Nebo dokonce i Xp ?
Seva98

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, jde to napr. http://techmell.com/how-to/disable-metro-ui-windows-8/

Ja to vyple nemam, ale v Metru proste skoro vubec nepracuju, mam tam jen par veci a hlavne odkazy na programy. 95-99% casu pouzivani Windows 8 je mimo Metro, takze to same prostredi jako Win 7 (Vista).

https://www.zonetraininglog.com
prochm

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo. Koupím ty osmičky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: