| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peto4581
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 4:43 pm Předmět: zhyby na hrazde |
|
|
zdravim,
potrebujem pomoct ohladom zhybov na hrazde. mojim cielom je urobit aspon tych 10 zhybov no teraz davam ledva 2 :/ prosim vas co mam robit aby som urobil naozaj aspon tych 10?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
cocman
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
peto4581
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
ale tak to mam ako robit tie dva dajme tomu kazdy den a dufam ze sa raz prida aj treti a potom stvrty...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
třeba - 2 .. pauza .. 2 .. pauza .. 2 .... a za pár dní uvidíš, že už dáš 3 ;-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
peto4581
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | třeba - 2 .. pauza .. 2 .. pauza .. 2 .... a za pár dní uvidíš, že už dáš 3 ;-) |
a ake dlhe by mali byt tie pauzy?
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
tak, abys vzdycky ty 2 shyby udelal
|
|
| nahoru |
|
 |
peto4581
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | tak, abys vzdycky ty 2 shyby udelal |
a cca kolkokrat to mam zopakovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
Kdysi jsem od jednoho parkouristy slyšel takový plán.
Určíš si cíl třeba 50 shybů. A ty budeš dávat. Ze začátku třeba 1pauza, 1 pauza až 50. Za 2 treninky: 2 pauza 2 až 50. A tak pokračuješ až uděláš 10 puza, 10 až 50. Bude to chvíly trvat ale prý to pomáhá.
Jinak mám taky dotaz. Od jakého počtu opakování bych už měl přidat nějakou váhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
peto4581
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
| Mr. Muscle napsal: | Kdysi jsem od jednoho parkouristy slyšel takový plán.
Určíš si cíl třeba 50 shybů. A ty budeš dávat. Ze začátku třeba 1pauza, 1 pauza až 50. Za 2 treninky: 2 pauza 2 až 50. A tak pokračuješ až uděláš 10 puza, 10 až 50. Bude to chvíly trvat ale prý to pomáhá.
Jinak mám taky dotaz. Od jakého počtu opakování bych už měl přidat nějakou váhu. |
to znie dobre. vyskusam to
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Mr. Muscle napsal: | | Od jakého počtu opakování bych už měl přidat nějakou váhu. |
Tuším, že se tu někde psalo 20 shybů. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
20? Ty vado já myslel tak 10.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
ked mas hrazdu doma, tu do dveri napriklad, ja som to robil tak, ze stale ked som isiel okolo tak som si dal 1-2 zhyby, casom 3-4 a slo to pekne hore.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
Ked spravis treaz max 2 tak zacni jednym zhybom najprv 10/den (napr kazdu hodinu jeden) a pridavaj kazdy den jeden. Potom rob po 2 atd..ani sa nenazdas a bude tam tych 10. Telo sa rychlo vysporiada so svojou vlastnou vahou.
vahu mozes pridavat kludne od 10 pokial nechces silou mocou robit vela opakovani co je imho celkom zbytocne. Kazdemu podla chuti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
da sa len jednym cvikom na chrbat zhybmi vipracovat bomba chrbat ? myslim tym aj trapezi a tak vnutro chrbta ci sa zlepsi abo ide len o bicaky a plachty ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Nebo si dej před sebe židli dej na ni jednu nohu a přitahuj se třeba 4x8-15.. tak sem to dělal i já a z 0 shybů udělám 15...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |