|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
Twl asi bych z toho  a ty lidi poslal nehorazne do p***
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem u nás ještě nezažil. Koukám v Brně je veselo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 11:24 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | V jedné posilce, kam sem dříve chodil se tohle děje docela běžně . Minimálně tři týpky sem tam takto už viděl se holit nahé ped zrcadlem u sprch. Jeden chlap kolem 50, ten se tam holí úplně pokaždé nahej. Mně to teda moc normální nepřijde. Jeden si tam holil i podpaží, nechci ani domýšlet, kde až skončil .
Myslíte, že se tohle děje i v dámských sprchách? |
Trochu odbočím, ale co ti přijde divnýho na holení si podpaží nebo dalších regionů?
Teda doufám, že v roce 2012 už není moc šancí narazit na debilonázor "ty vole von si holí xyz, to je určitě teplouš ty vole bleeee!".
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 11:37 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | jnerez napsal: | V jedné posilce, kam sem dříve chodil se tohle děje docela běžně . Minimálně tři týpky sem tam takto už viděl se holit nahé ped zrcadlem u sprch. Jeden chlap kolem 50, ten se tam holí úplně pokaždé nahej. Mně to teda moc normální nepřijde. Jeden si tam holil i podpaží, nechci ani domýšlet, kde až skončil .
Myslíte, že se tohle děje i v dámských sprchách? |
Trochu odbočím, ale co ti přijde divnýho na holení si podpaží nebo dalších regionů?
Teda doufám, že v roce 2012 už není moc šancí narazit na debilonázor "ty vole von si holí xyz, to je určitě teplouš ty vole bleeee!". |
Já myslím že spíš mu jde o to ,že holit si podpaží nebo pero neni zrovna něco co by si lidi přáli aby se dělo ve veřejných sprchách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 11:45 pm Předmět: |
|
|
Asi tak, fuj ... před pár lety jsem se ve fitku v Německu smála cedulkám, že je v dámských sprchách zakázáno holení, s tím, že by to snad nikohou soudného ve veřejných sprchách (neměly ani kóje) nenapadlo. K mému zděšení pak jednou přišla taková velká paní a začala si holit nohy. Nevím, jak pokračovala, protože jsem se hodně rychle zdekovala, opravdu to nebyl příjemný pohled.
V Čechách jsem to zatím nezažila, naštěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 7:07 am Předmět: |
|
|
Na druhou stranu pokud to není zakázaný + pokud ten danej člověk absolutně kašle na to, co si o tom myslí někdo další, tak asi vhodnější místo není.
Kdyby se to ale stalo v nějaký posilce, kam chodím, tak se tam už asi v životě nevysprchuju, nebo bych musel navrhnout majitelovi tu cedulku s "neholte se". Ale představa pobavila
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Já myslím že spíš mu jde o to ,že holit si podpaží nebo pero neni zrovna něco co by si lidi přáli aby se dělo ve veřejných sprchách. |
To je fakt
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
videl som chlapa v posilke si holit tvar jednorazovym strojcekom bez peny. Dorezal sa jak svina, dva-tri kratke pramienky krvi na tvari... a zacal sa so mnou takyto krvavy rozpravat o treningu _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Ajvo
|
|
| nahoru |
|
 |
Druzeta
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
Spolubydla... Chodí po pokoji v kraťasích, na pokoji vedro jak prase a ani nenechá otevřený okno, pak nemá být člověk furt nemocnej, když vyleze ven z 30 stupňů... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Začíná mě srát bydlení v 6 lidech v 2+1, člověk nemá ani trošku soukromí...asi budu hledat aspoň vlastní pokoj.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|