|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: |
Je to chyba, je rozsah u FSQ jinej, nebo to je jen tím, že jsem zkrácenej? |
jednoznačně B/ _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Jen takovej menší dotaz k dřepům, normální dřep nedělám, jelikož to není ideálka pro moje plotýnky, jedu jen přední dřep. Ale pokud tam jedu nějak víc dolu, tak cítím, že se mi ne zrovna ideálně začnou ohýbat záda, tak to jezdím tak na paralel. Je to chyba, je rozsah u FSQ jinej, nebo to je jen tím, že jsem zkrácenej? |
Uvolnuj kotniky a lytka, plus zkus zvysit pohyblivost v kyclich. Jinak prední drep je narocnejsi na core, mozna i proto te to ohyba dopredu, sniz vahu a pridavej postupne
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
Nou :) proste zada jak luk, ale tak co no
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
pekne _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:59 am Předmět: |
|
|
To ja fakt parada, jak nekdo tak dokaze udrzet cinku na ramenach, ta poloha rukou a zapesti.
Treba na celni drepy se to take dost hodi, ja tak ruce absolutne nedam, jako by me tam zavazeli bicaky nebo co.
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
| citace: | To ja fakt parada, jak nekdo tak dokaze udrzet cinku na ramenach, ta poloha rukou a zapesti.
Treba na celni drepy se to take dost hodi, ja tak ruce absolutne nedam, jako by me tam zavazeli bicaky nebo co. |
presne tento problem som mal, nemohol som verit tomu, jak dakto dokaze dat tak ruky a zapestia...ked som to skusal prvy krat, tak som si vravel, no do riti, sak ja to tie lakte nedostanem pred seba ani za pana...ale na moje obrovske prekvapenie po vytrvalom treningu PC je tato poloha pre mna uz uplne prirodzena...nerobil som ani nijaky zvlastny strecing, len obcas som si ponatahoval zapastia tym, ze som tlacil dlane k sebe...no je pravda, ze kym som sa do tej spravnej polohy dostal, tak mi to trvalo nejaky ten mesiac...
len ta chcem povzbudit judson, ze to ide _________________ SQUAT, because somewhere out there a girl is warming up with your max!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem dal 4 serie po 16 na hyperextenzi s 20kg kotoucem....tohhle jsem dlouho nemohl zvladnout, vzdy jsem pri 3. Nebo 4. Serii nezvladl...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
pekny vykon, ale pri premiestneni si akysi prehnuty
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Judson: vyskusaj si to s prazdnou osou, najdes si tak to miesto, kde si to zafixujes a potom aj ked roztiahnes ruky pred seba, tak tu osu udrzis
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 3:57 pm Předmět: |
|
|
Dekuji :-)
matto: Je to osobak, tam technika nejde udrzet na 100%, zvlast kdyz nejsem vzperac a netrenuju jako vzperac, nemam ten pohyb az tak zazity jako oni
judson: Me bicepsy chybi, treba to je tim  , ale ono to chce proste zkouset, jak tu nekdo radi lehci vahu a zkouset, tak treba ja to zase ciste s osou takhle neohnu ty ruce, pro me cim mam cinku tezsi, tak tim lepe si to dokazu na ty ramena posadit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|