Ne ja myslim to instruktazni od Matteho..
to tvoje nekomentuju, protoze je to suprovej vykon a je mi jasny, ze techniku nemuzes mit perfektni na maxce.. verim ze 70tka, 80tka ti lita pekne
Kazdopadne je fakt, ze to tam rves strasne silove, chce to pod to vic skakat..
Jeste k tomu od matteho, to jeho jsem nevidel, ale Donny Shankle par videii ma a to co tam zveda je neskutecne, hlavne s jakou lehkosti, neco do sebe ty videa od Californa Str. mit budou, ale vic se k nim vyjadrovat nebudu, vzpirani prd rozumim. Docela by se mi hodila k Vanocum lekce od kuliska , z videii se to je stejne naprd ucit.
O nem to prave neni, predvadi to tam 2 zkraceni typci a pokousi se o extra hyperlordozovej hang clean do drepu, kde jim ve spodni pozici totalne ustrelujou zada...
moze byt, ze to nie je uplne super...ja tiez nie som nejaky uplny expert, ale techniku som nezvladal, premiestnoval som hocijako a nepohol som sa dlho...mal som potom ,,skolenie´´ od profesionala, ktory mi povedal, co robim zle...v tom videu ta technika je vysvetlena tak, ako mi hovoril...neznamena to ale, ze teraz to robim uplne super, este to musim poriadne vypilovat, ale progres som uz zaznamenal
Tak dneska se dařilo...
3x230 dřep (pásek a bandy)
1x165kg bench
Ten bench byl hodně vydřenej a to jsem ještě k tomu sérii předtim missnul, ale věřil jsem, že na to mam
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
myslim ale, ze takto sa dlho dalej nepohnes...toto by ti mohlo pomoct:
Ti amici jsou hrozne vtipni, sila neskutecna, ale technika a rychlost uplne ZADNA, kolikrat se nad tim vztekam a ty vahy jim neverim s takovou technikou
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru