A co aktualne MT? Proc uz si nevedes log, zrovna ten tvuj jsem celkem prozival :) Nebo mas ho jeste alespon na IFku?Nechce se mne to tam hledat.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
v pátek jsem dal 2x232kg, coz bylo dost heavy a následně 10x182kg, ale technicky mi to ted nejak nejde.
Log jsem prestal psat, nemam ted vubec cas. Stejne si myslim, ze to skoro nikdo necetl, protoze to byl takovej vopruz, porad dokola to samy, nic zajimavyho.
Mam toho ted trochu vic v rachote, pres tyden spim 5-6 hodin, cvicit se dostanu tak 2x tydne. Zaver FOMINA sel do kopru, prechodil jsem chripku a totalne jsem se utavil - spodni zada a ramena.
Jedu ted takovy smrdlani s vetsim poctem opakovani.
Naposledy upravil spekounP dne po listopad 26, 2012 9:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Škoda, taky jsem tvůj log rád sledoval, ikdyž jsem tam moc nepsal. Bylo z něho vidět, jak makáš, spíš až dřeš.
Šmrdlink je taky potřeba, nejde to furt hnát do extrémů.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru