Ahoj, už dlhšie sledujem tvoje pokroky a log a musím uznať, že si super! Je vidieť, že máš svoju postavu naozaj odmakanú. Ak by to bolo možné, mohla by si napísať čo ješ počas bežného dňa?
Ahoj, už dlhšie sledujem tvoje pokroky a log a musím uznať, že si super! Je vidieť, že máš svoju postavu naozaj odmakanú. Ak by to bolo možné, mohla by si napísať čo ješ počas bežného dňa?
Ahoj,
díky:)
Tu jest: snídaně, oběd, večeře....
Krom toho spoustu ořechů, velké procento mého energetického přijmu pochází z tuků...:)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Vypadá to skvěle. Btw. obrovské porce , já jim tak polovinu toho co ty .
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Vypadá to skvěle. Btw. obrovské porce , já jim tak polovinu toho co ty .
Díky... sice bych byla raději, kdyby mi někdo pochválil ten trh, ale i tak...
No... mám velký výdej, trénuju 4x denně, tak to musím někde brát... jedu paleo (spíše primal, protože dlabu sýry a jogurty tučné občas), ale i tak... hodně ovoce a ořechů, jak jsem psala...:)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Díky... sice bych byla raději, kdyby mi někdo pochválil ten trh, ale i tak...
Ahoj, teď mi to už nikdo nebude věřit ale zrovna jsem chtěl napsat, že ten trh je perfektní! a že budu muset přehodnotit to, čemu říkam pomalý, protože takhle vypadají všechny moje trhy nad 50kg :)
Nechápu jak to bez komplexních sacharidů můžeš dávat.. já to zkoušel taky, ale i když sem sněd za den doslova 2 celý kuřata, plato vajec, tak sem měl pořád hroznej hlad ... možná ty ořechy mi chyběly a nebo je to o zvyku ?
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru