Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?  Úvodní stránka -> Trénink -> Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
U.B0B

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2012 7:21 pm    Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? Odpovědět s citátem

- smat? jak chces .. :)

Checht777 napsal:

Nevím. Tady jen namátkou vévévé.nutrisport.cz/novinky/rocni-priprava-u-kulturistu (nemám počet příspěvků takže nemůžu vložit živý link) text Jaroslava Polánského.

bud rad ze nemuzes vlozit "zivy" link neb bys porusil pravidla tohoto fora - ted se muzes smat ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2012 8:21 pm    Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? Odpovědět s citátem

Chceš poradit nebo si budeš furt mlít to svoje...
CIZO

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2012 8:39 pm    Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? Odpovědět s citátem

Checht777 napsal:
CIZOPASNIK napsal:

Co je špatně? plánovat na rok dopředu. Je to nesmysl. Takhle většinou neplánuje ani vrcholový sportovec v přípravě na soutěž, protože musí trénovat podle toho, jak reaguje tělo, přizpůsobovat se zdravotním i jiným omezením atd. Natož abys tak plánoval ty jako kondičák.

Nevím. Tady jen namátkou vévévé.nutrisport.cz/novinky/rocni-priprava-u-kulturistu (nemám počet příspěvků takže nemůžu vložit živý link) text Jaroslava Polánského.

*1983 v Českých Budějovicích. Posilování se věnuje od roku 1997, účastník soutěže v silovém víceboji Hobby Silák 2001. Je autorem celé řady překladů i vlastních článků na několika webech s tematikou kulturistiky a fitness. Je členem České komory fitness.

Já jsem ti své řekl :) Článek rozhodně není špatný, naopak, ale ty jsi to vzal za špatný konec. Pokud se nepřipravuješ na soutěž, tak by ses měl řídit úplně něčím jiným.

Derek Poundstone
Checht777

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 10:22 am    Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:

bud rad ze nemuzes vlozit "zivy" link neb bys porusil pravidla tohoto fora - ted se muzes smat ..

Když jsem vložil URL tag tak systém hodil hlášku, že ještě nemám dostatečný počet příspěvků pro vložení linku a nic o porušování pravidel.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 10:35 am    Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? Odpovědět s citátem

Checht777 napsal:

Když jsem vložil URL tag tak systém hodil hlášku, že ještě nemám dostatečný počet příspěvků pro vložení linku a nic o porušování pravidel.

Pravidla je nutno si přečíst a je vhodné je dodržovat. Na do nedohlíží systém, ale moderátoři

Derek Poundstone
Checht777

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 10:37 am    Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Článek rozhodně není špatný, naopak, ale ty jsi to vzal za špatný konec. Pokud se nepřipravuješ na soutěž, tak by ses měl řídit úplně něčím jiným.

Reagoval odkazem na to, že ani kulturista v soutěži neplánuje na rok a protože to není pravda, poskytl jsem relevantní odkaz.
Pokud jsem správně porozuměl co myslíš tím "řídit se něčím úplně jiným" jako..... naslouchat svému tělu a regulovat i stavět trénink podle toho jak se člověk cítí tak tomu jsem rozuměl už před zavedením tohoto topicu. Možná jsem se špatně vyjádřil, ale šlo mi o návrh struktury celoročního tréninku a docela jsem u toho přemýšlel tak jsem byl zvědavý na nějaké podněty, ale místo toho se objevily reakce hláškového typu - vykašli se na plánování..., dej mezi každý program deload.... je to samá objemovka!!! HST, Fomin, Korte !!!!!!!
Checht777

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 10:39 am    Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

Pravidla je nutno si přečíst a je vhodné je dodržovat. Na do nedohlíží systém, ale moderátoři

Okay, budu se snažit.
Checht777

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 10:51 am    Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Chceš poradit nebo si budeš furt mlít to svoje...

Šlo mi spíš o názor někoho kdo chápe smysl strukturovaného motivačního ročního plánu. Žádné rady, kromě těch triviálních jsem nezaznamenal.
spider1029

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiez si to podobne planujem. Ja to mam zostavene takto:

November - December - GVT
Januar - Februar - Sila (Fomin alebo Ivanov)
Marec - April - Bear
Maj - Jun - Dieta (Vlny + vhodny trening)

Je to iba orientacne. Samozrejeme zaradzujem pauzy podla potreby.
Checht777

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Tiez si to podobne planujem.

Díky! Jsem rád, že nejsem sám kdo má tuhle potřebu (z těch co chodí sem). :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: