| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
U.B0B

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 7:21 pm Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? |
|
|
- smat? jak chces .. :)
| Checht777 napsal: |
Nevím. Tady jen namátkou vévévé.nutrisport.cz/novinky/rocni-priprava-u-kulturistu (nemám počet příspěvků takže nemůžu vložit živý link) text Jaroslava Polánského.
|
bud rad ze nemuzes vlozit "zivy" link neb bys porusil pravidla tohoto fora - ted se muzes smat ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Poman

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 8:21 pm Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? |
|
|
Chceš poradit nebo si budeš furt mlít to svoje... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 8:39 pm Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? |
|
|
| Checht777 napsal: | | CIZOPASNIK napsal: |
Co je špatně? plánovat na rok dopředu. Je to nesmysl. Takhle většinou neplánuje ani vrcholový sportovec v přípravě na soutěž, protože musí trénovat podle toho, jak reaguje tělo, přizpůsobovat se zdravotním i jiným omezením atd. Natož abys tak plánoval ty jako kondičák. |
Nevím. Tady jen namátkou vévévé.nutrisport.cz/novinky/rocni-priprava-u-kulturistu (nemám počet příspěvků takže nemůžu vložit živý link) text Jaroslava Polánského.
*1983 v Českých Budějovicích. Posilování se věnuje od roku 1997, účastník soutěže v silovém víceboji Hobby Silák 2001. Je autorem celé řady překladů i vlastních článků na několika webech s tematikou kulturistiky a fitness. Je členem České komory fitness. |
Já jsem ti své řekl :) Článek rozhodně není špatný, naopak, ale ty jsi to vzal za špatný konec. Pokud se nepřipravuješ na soutěž, tak by ses měl řídit úplně něčím jiným. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Checht777
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:22 am Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? |
|
|
| U.B0B napsal: |
bud rad ze nemuzes vlozit "zivy" link neb bys porusil pravidla tohoto fora - ted se muzes smat .. |
Když jsem vložil URL tag tak systém hodil hlášku, že ještě nemám dostatečný počet příspěvků pro vložení linku a nic o porušování pravidel.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Checht777
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:37 am Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Článek rozhodně není špatný, naopak, ale ty jsi to vzal za špatný konec. Pokud se nepřipravuješ na soutěž, tak by ses měl řídit úplně něčím jiným. |
Reagoval odkazem na to, že ani kulturista v soutěži neplánuje na rok a protože to není pravda, poskytl jsem relevantní odkaz.
Pokud jsem správně porozuměl co myslíš tím "řídit se něčím úplně jiným" jako..... naslouchat svému tělu a regulovat i stavět trénink podle toho jak se člověk cítí tak tomu jsem rozuměl už před zavedením tohoto topicu. Možná jsem se špatně vyjádřil, ale šlo mi o návrh struktury celoročního tréninku a docela jsem u toho přemýšlel tak jsem byl zvědavý na nějaké podněty, ale místo toho se objevily reakce hláškového typu - vykašli se na plánování..., dej mezi každý program deload.... je to samá objemovka!!! HST, Fomin, Korte !!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Checht777
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:39 am Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Pravidla je nutno si přečíst a je vhodné je dodržovat. Na do nedohlíží systém, ale moderátoři |
Okay, budu se snažit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Checht777
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:51 am Předmět: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory? |
|
|
| Poman napsal: | | Chceš poradit nebo si budeš furt mlít to svoje... |
Šlo mi spíš o názor někoho kdo chápe smysl strukturovaného motivačního ročního plánu. Žádné rady, kromě těch triviálních jsem nezaznamenal.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
Tiez si to podobne planujem. Ja to mam zostavene takto:
November - December - GVT
Januar - Februar - Sila (Fomin alebo Ivanov)
Marec - April - Bear
Maj - Jun - Dieta (Vlny + vhodny trening)
Je to iba orientacne. Samozrejeme zaradzujem pauzy podla potreby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Checht777
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Tiez si to podobne planujem. |
Díky! Jsem rád, že nejsem sám kdo má tuhle potřebu (z těch co chodí sem). :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |