KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC?  Úvodní stránka -> Trénink -> KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KUFI

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jake.daniels napsal:
poriadne jedz (vela sacharidov - ryza, cestoviny, celozrnne pecivo, vela bielkovin - maso, tvaroh, vajcia, tuniak, mlieko...) k tomu zdrave tuky (rozne semiacka, oliv. olej, tucne ryby...) a porasties prirodzene a budes budovat kvalitnu sval. hmotu.

Jenze to jde pomalu a navic je to moc drahy. Pri mym mnozstvi prijmu jidla denne, by me za chvilku ty tunaci zbankrotovaly. Radsi si dam mesicni kreatinovou kuru s markantnejsim vysledkem. Nehlede na to, ze to zvysovani vah je s kreatinem primo dabelsky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
8Shade

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KUFI napsal:
jake.daniels napsal:
poriadne jedz (vela sacharidov - ryza, cestoviny, celozrnne pecivo, vela bielkovin - maso, tvaroh, vajcia, tuniak, mlieko...) k tomu zdrave tuky (rozne semiacka, oliv. olej, tucne ryby...) a porasties prirodzene a budes budovat kvalitnu sval. hmotu.

Jenze to jde pomalu a navic je to moc drahy. Pri mym mnozstvi prijmu jidla denne, by me za chvilku ty tunaci zbankrotovaly. Radsi si dam mesicni kreatinovou kuru s markantnejsim vysledkem. Nehlede na to, ze to zvysovani vah je s kreatinem primo dabelsky.

Poprvé, co jsem dostal chuť použít tenhle smajlík .
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si bohužel marný, radím ti, vykašli se na to.
jake.daniels

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto je jak hovorit do steny Ako myslis chlapce. Ked sa chces len zaliat vodou, kludne si kupuj co sa ti paci. Snad sa to tak bude pacit aj babam na plazi
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KUFI napsal:
Radsi si dam mesicni kreatinovou kuru s markantnejsim vysledkem. Nehlede na to, ze to zvysovani vah je s kreatinem primo dabelsky.

CharlesWood

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 11:49 am    Předmět: hhg Odpovědět s citátem

Kluci ještě se Vás chci zeptat na poslední věc: Které suplementy je vhodné zařadit k budování objemů?
Myslíte, že postačí:
Protein 70%-80%
Gainer
Kreatin
L-Glutamin

BCAA mi přijde zbytečné kupovat vzhledem k tomu, že dneska už jsou v proteinech velké dávky BCAA a zrovna můj vyhlídlí protein a gainer má vysoké dávky BCAA
CharlesWood

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 11:53 am    Předmět: dg Odpovědět s citátem

Docela změna, v jednom americkém článku jsem četl, že za půl roku kvůli filmu Twilight New Moon musel nabrat svaly aby mohl hrát vlka a nabral 30liber což je nějakých 12-13kg..docela transformation :D
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jsem se v tobě nepletl...
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 12:48 pm    Předmět: Re: hhg Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Kluci ještě se Vás chci zeptat na poslední věc: Které suplementy je vhodné zařadit k budování objemů?
Myslíte, že postačí:
Protein 70%-80%
Gainer
Kreatin
L-Glutamin

BCAA mi přijde zbytečné kupovat vzhledem k tomu, že dneska už jsou v proteinech velké dávky BCAA a zrovna můj vyhlídlí protein a gainer má vysoké dávky BCAA

Určitě nestačí, chybí ti tam nějaký nakopávač, NOočko, amina, tribulus a taky nějaký spalovač, aby to nešlo zbytečně do tuků
Seva98

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 12:49 pm    Předmět: Re: hhg Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
CharlesWood napsal:
Myslíte, že postačí:
Protein 70%-80%
Gainer
Kreatin
L-Glutamin

Určitě nestačí, chybí ti tam nějaký nakopávač, NOočko, amina, tribulus a taky nějaký spalovač, aby to nešlo zbytečně do tuků

A nejlepe objednej vsechno tady :-) https://obchod.ronnie.cz/

https://www.zonetraininglog.com
CharlesWood

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 1:02 pm    Předmět: rter Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Takže jsem se v tobě nepletl...

Vždyť já to jenom tak MAST3R3 nadhodil, jen tak...samozřejmě, že on má jiné určitě lepší genetické vybavení a trenér se mu věnoval naplno, jinak ten článek co jsem četl napsal Vince DelMonte .
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 4:05 pm    Předmět: Re: dg Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:

Docela změna, v jednom americkém článku jsem četl, že za půl roku kvůli filmu Twilight New Moon musel nabrat svaly aby mohl hrát vlka a nabral 30liber což je nějakých 12-13kg..docela transformation :D

Charles ještě to zvaž. Třeba já, kdybych si měl vybrat, kterou zmr.at, tak spíš tu nalevo.
Unknown9547

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 10:28 pm    Předmět: Re: rter Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Vždyť já to jenom tak MAST3R3 nadhodil, jen tak...samozřejmě, že on má jiné určitě lepší genetické vybavení a trenér se mu věnoval naplno, jinak ten článek co jsem četl napsal Vince DelMonte .

Neviem kto je Vince DelMonte a nemám iné genetické vybavenie ale za pol roka som zvládol rovnako nabrať cca 13kg... bez trénera a nikto o mne nenapísal ani článok... nemyslím si, že by to bolo až tak niečo výnimočné ...
Study

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo přesně tak, když jsem začínal nebyl problém 2kg za měsíc a kvalita byla super. Ted už to ovšem tak rychle nejde po 2 letech

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Judson

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bezte s tim nabiranim nekam....

Ja od letoska o 100% zvedl kvalitu stravy i kvalitu cviceni, ale nemam dojem, ze bych neco nabral. Cvicim uz od 1998.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KOLIK KG LZE NABRAT ZA MĚSÍC? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: