|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KUFI

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 11:41 pm Předmět: |
|
|
| jake.daniels napsal: | | poriadne jedz (vela sacharidov - ryza, cestoviny, celozrnne pecivo, vela bielkovin - maso, tvaroh, vajcia, tuniak, mlieko...) k tomu zdrave tuky (rozne semiacka, oliv. olej, tucne ryby...) a porasties prirodzene a budes budovat kvalitnu sval. hmotu. |
Jenze to jde pomalu a navic je to moc drahy. Pri mym mnozstvi prijmu jidla denne, by me za chvilku ty tunaci zbankrotovaly. Radsi si dam mesicni kreatinovou kuru s markantnejsim vysledkem. Nehlede na to, ze to zvysovani vah je s kreatinem primo dabelsky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 11:52 pm Předmět: |
|
|
| KUFI napsal: | | jake.daniels napsal: | | poriadne jedz (vela sacharidov - ryza, cestoviny, celozrnne pecivo, vela bielkovin - maso, tvaroh, vajcia, tuniak, mlieko...) k tomu zdrave tuky (rozne semiacka, oliv. olej, tucne ryby...) a porasties prirodzene a budes budovat kvalitnu sval. hmotu. |
Jenze to jde pomalu a navic je to moc drahy. Pri mym mnozstvi prijmu jidla denne, by me za chvilku ty tunaci zbankrotovaly. Radsi si dam mesicni kreatinovou kuru s markantnejsim vysledkem. Nehlede na to, ze to zvysovani vah je s kreatinem primo dabelsky. |
Poprvé, co jsem dostal chuť použít tenhle smajlík .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 11:49 am Předmět: hhg |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
Takže jsem se v tobě nepletl... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 12:48 pm Předmět: Re: hhg |
|
|
| CharlesWood napsal: | Kluci ještě se Vás chci zeptat na poslední věc: Které suplementy je vhodné zařadit k budování objemů?
Myslíte, že postačí:
Protein 70%-80%
Gainer
Kreatin
L-Glutamin
BCAA mi přijde zbytečné kupovat vzhledem k tomu, že dneska už jsou v proteinech velké dávky BCAA a zrovna můj vyhlídlí protein a gainer má vysoké dávky BCAA |
Určitě nestačí, chybí ti tam nějaký nakopávač, NOočko, amina, tribulus a taky nějaký spalovač, aby to nešlo zbytečně do tuků
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 12:49 pm Předmět: Re: hhg |
|
|
| Rostislaw napsal: | | CharlesWood napsal: | Kluci ještě se Vás chci zeptat na poslední věc: Které suplementy je vhodné zařadit k budování objemů?
Myslíte, že postačí:
Protein 70%-80%
Gainer
Kreatin
L-Glutamin
BCAA mi přijde zbytečné kupovat vzhledem k tomu, že dneska už jsou v proteinech velké dávky BCAA a zrovna můj vyhlídlí protein a gainer má vysoké dávky BCAA |
Určitě nestačí, chybí ti tam nějaký nakopávač, NOočko, amina, tribulus a taky nějaký spalovač, aby to nešlo zbytečně do tuků |
A nejlepe objednej vsechno tady :-) https://obchod.ronnie.cz/
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 1:02 pm Předmět: rter |
|
|
| MAST3R napsal: | | Takže jsem se v tobě nepletl... |
Vždyť já to jenom tak MAST3R3 nadhodil, jen tak...samozřejmě, že on má jiné určitě lepší genetické vybavení a trenér se mu věnoval naplno, jinak ten článek co jsem četl napsal Vince DelMonte .
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 4:05 pm Předmět: Re: dg |
|
|
| CharlesWood napsal: |
Docela změna, v jednom americkém článku jsem četl, že za půl roku kvůli filmu Twilight New Moon musel nabrat svaly aby mohl hrát vlka a nabral 30liber což je nějakých 12-13kg..docela transformation :D |
Charles ještě to zvaž. Třeba já, kdybych si měl vybrat, kterou zmr.at, tak spíš tu nalevo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 10:28 pm Předmět: Re: rter |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Vždyť já to jenom tak MAST3R3 nadhodil, jen tak...samozřejmě, že on má jiné určitě lepší genetické vybavení a trenér se mu věnoval naplno, jinak ten článek co jsem četl napsal Vince DelMonte . |
Neviem kto je Vince DelMonte a nemám iné genetické vybavenie ale za pol roka som zvládol rovnako nabrať cca 13kg... bez trénera a nikto o mne nenapísal ani článok... nemyslím si, že by to bolo až tak niečo výnimočné ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 10:31 pm Předmět: |
|
|
Jo přesně tak, když jsem začínal nebyl problém 2kg za měsíc a kvalita byla super. Ted už to ovšem tak rychle nejde po 2 letech
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
Bezte s tim nabiranim nekam....
Ja od letoska o 100% zvedl kvalitu stravy i kvalitu cviceni, ale nemam dojem, ze bych neco nabral. Cvicim uz od 1998.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|