|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka160
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 3:31 pm Předmět: Břícho se zátěží |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat na nějaký dobrý cviky se zátěží, jedu břicho vždycky na konci tréninku 2 cviky a furt nějaký zkouším, ale vždycky je cítím jen napoprvé, proto se na nějaký dobrý chci zeptat, díky :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
Pavel Tsatsouline: Hardstyle Abs.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
plank 3x 1 min s 20kg kotoučem na spodních zádech
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju AB RIPPER ... je to opravdu peklo! :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kajaa1
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
Jednoznačně rolování činky/ Barbell Ab Rollout. Pod tím angl. názve to najdeš na youtube.
Já to jezdním 4x12 (ze stoje, ne z kleče) a je to super. Břicho je sval jako každej jinej, takže když si dáš na tyč 20 kg kotouče a pojedeš to, tak pochybuju, že ze začátku uděláš 10 opakování. A to je příjmená změna, jestli do teď jezdíš víc opáček.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka160
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
| kajaa1 napsal: | Jednoznačně rolování činky/ Barbell Ab Rollout. Pod tím angl. názve to najdeš na youtube.
Já to jezdním 4x12 (ze stoje, ne z kleče) a je to super. Břicho je sval jako každej jinej, takže když si dáš na tyč 20 kg kotouče a pojedeš to, tak pochybuju, že ze začátku uděláš 10 opakování. A to je příjmená změna, jestli do teď jezdíš víc opáček. |
Rolování jsem ještě nezkoušel, sice u nás v posilce nemáme kulaté kotouče, ale je tam takovej kruh na kolečkách a na to by se taky dala kdyžtak dat nějaká zátěž a jezdit s tím ne? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 1:48 am Předmět: |
|
|
| kajaa1 napsal: | Jednoznačně rolování činky/ Barbell Ab Rollout. Pod tím angl. názve to najdeš na youtube.
Já to jezdním 4x12 (ze stoje, ne z kleče) a je to super. Břicho je sval jako každej jinej, takže když si dáš na tyč 20 kg kotouče a pojedeš to, tak pochybuju, že ze začátku uděláš 10 opakování. A to je příjmená změna, jestli do teď jezdíš víc opáček. |
ale jakej má vliv velikost kotouče u rolování činky, když tu činku stejně jenom roluješ po zemi?
|
|
| nahoru |
|
 |
kajaa1
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 8:23 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | kajaa1 napsal: | Jednoznačně rolování činky/ Barbell Ab Rollout. Pod tím angl. názve to najdeš na youtube.
ale jakej má vliv velikost kotouče u rolování činky, když tu činku stejně jenom roluješ po zemi? |
Větší valivý odpor. Sice tam není zas takovej rozdíl třeba mezi 15-kama a 20-kama, ale čím těžší kotouč, ti větší valivý odpor a tím větší zátěž.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 8:29 pm Předmět: vc |
|
|
Zdravim, chtěl bych se zeptat kolikrát týdně cvičit břicho a kolik na něj cviků a sérií, a mám namysli aby narostly tyto buchty pěkně objemný né takový ty hnusný vyrýsovaný plochý, děkuju
 [/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
Jo, kamaráde, s těma buchtama už se musíš narodit, jinak seš v háji. A prý hodně pomáhá dieta na to, o tréninku to zas tolik neni. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
CharlesWood: Ty máš furt otázky jak 13 roků starý kluk...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|