|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 12:06 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Začíná mě srát bydlení v 6 lidech v 2+1, člověk nemá ani trošku soukromí...asi budu hledat aspoň vlastní pokoj. |
Takhle jsem tady v Brne bydlel, kdyz jsem tu zacinal. 6 lidi, pokoj jsem mel s ITakem, jehoz denni rezim byl takovy, ze spat chodil v 6 rano, kdy ja jsem vstaval, celou noc hral hry a cumel na serialy a pres den chrapal. V kuchyni me taky vecne srali, protoze si nikdo z nich neumel po sobe umivat nadobi a vecne byl plnej drez, na coz jsem alergickej :D
Uz nikdy vice takove bydleni, i kdyz na Lesne bylo krasne.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 8:54 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Korny napsal: | | Začíná mě srát bydlení v 6 lidech v 2+1, člověk nemá ani trošku soukromí...asi budu hledat aspoň vlastní pokoj. |
Tak to je solidní grupáč. Bydlíš alespoň s 5 pěknýma buchtama? |
Hm nevim nevim ale bydlel jsem s holkama asi 4 mesice bylo nas teda jen 5 (ja + 4 baby) i kdyz byt byl vetsi 3+1, a musim rict ze je sice pekny po ranu potkat v kuchyni polonahou holku, ale tim to asi haslo...
koupelka byla temer nedostupna, a nebo jsem se chtel osprchnou musel s tou holkou vlezt do sprchy. Permanentne se neco delo v kuchyni takze clovek kdyz si zasel jen pro piti tak byl neustale presvedcovanej aby ochutnal nejake jidlo co se varilo. Jelikoz holky casem zjistili ze jsem dobrak od kosti tak me zneuzivali jak jen mohly...
Treba kazdou chvili jsem je musel masirovat. a nebo obdivovat jejich nove nakoupene obleceni a pradlo.... No proste hruza des. A predstavte si ze jsem chtel jit nekam na pivko to jsem samozrejme musel jit s nima a museli jsme parit az do rana.....
Nastesti po 4 mesicich me muj zamestavatel vysvobodil a prelozil zpatky do brna (mel jsme na par mesicu praci v Praglu). Jinak nevim jak by to skoncilo...
No a ted vazne opravdu jsem s holkama bydlel 4 mesice ale po par dnech s nimi jsem utikal nadsene do prace, holky sice byly v pohode, priznam se ze vetsi bordel jsem snad uz videl jen na skladce. Jak se rika ze borci jsou bordelari tak proti slecnam se muzeme jit zahrabat.......
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | MAST3R napsal: | | Korny napsal: | | Začíná mě srát bydlení v 6 lidech v 2+1, člověk nemá ani trošku soukromí...asi budu hledat aspoň vlastní pokoj. |
Hm nevim nevim ale bydlel jsem s holkama asi 4 mesice bylo nas teda jen 5 (ja + 4 baby) i kdyz byt byl vetsi 3+1, a musim rict ze je sice pekny po ranu potkat v kuchyni polonahou holku, ale tim to asi haslo...
koupelka byla temer nedostupna, a nebo jsem se chtel osprchnou musel s tou holkou vlezt do sprchy. Permanentne se neco delo v kuchyni takze clovek kdyz si zasel jen pro piti tak byl neustale presvedcovanej aby ochutnal nejake jidlo co se varilo. Jelikoz holky casem zjistili ze jsem dobrak od kosti tak me zneuzivali jak jen mohly...
Treba kazdou chvili jsem je musel masirovat. a nebo obdivovat jejich nove nakoupene obleceni a pradlo.... No proste hruza des. A predstavte si ze jsem chtel jit nekam na pivko to jsem samozrejme musel jit s nima a museli jsme parit az do rana.....
Nastesti po 4 mesicich me muj zamestavatel vysvobodil a prelozil zpatky do brna (mel jsme na par mesicu praci v Praglu). Jinak nevim jak by to skoncilo...
No a ted vazne opravdu jsem s holkama bydlel 4 mesice ale po par dnech s nimi jsem utikal nadsene do prace, holky sice byly v pohode, priznam se ze vetsi bordel jsem snad uz videl jen na skladce. Jak se rika ze borci jsou bordelari tak proti slecnam se muzeme jit zahrabat....... |
Na tu první část co je velkým, jsem Ti chtěl napsat, jestli náhodou nejsi gay, když Ti vadilo se sprchovat s holkou apod. Jinka s tím bordelem, to je mi jasný, to se o holkách jenom tak říká, jaké nejsou bordelářky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 9:04 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Izman napsal: | | MAST3R napsal: |
No a ted vazne opravdu jsem s holkama bydlel 4 mesice ale po par dnech s nimi jsem utikal nadsene do prace, holky sice byly v pohode, priznam se ze vetsi bordel jsem snad uz videl jen na skladce. Jak se rika ze borci jsou bordelari tak proti slecnam se muzeme jit zahrabat....... |
Na tu první část co je velkým, jsem Ti chtěl napsat, jestli náhodou nejsi gay, když Ti vadilo se sprchovat s holkou apod. Jinka s tím bordelem, to je mi jasný, to se o holkách jenom tak říká, jaké nejsou bordelářky. |
No tech prvnich par radku bylo myslenych jako velka ironie doufal jsem ze to z toho bude citit :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 9:19 am Předmět: |
|
|
Samozřejmě mi to pak došlo, když se to stupňovalo, třeba tu koupelnou, že je furt obsazená to jsem tak nějak chápal, ale to sprchování jsem si říkal, že si musíš dělat prdel. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 10:39 am Předmět: |
|
|
Jsem kokot  Tri mesice jsem nemel ani kapku alkoholu, byl jsem rad jak je forma super a vse slo dobre a vcera jsem zasel na birella s kamosem co prijel po 7 letech z Aljasky.... z birella se nakonec vyklubalo deset desitek a party az do tri do rana :/ :D ....no doufam ze jsem svoje snazeni neposlal cely do prdele _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
Teď jsem vstal, na jednu stranu jsem rád, že jsem se i docela vyspal, ale na druhou stranu mě sere, že den pak strašně uteče. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | MAST3R napsal: | | Korny napsal: | | Začíná mě srát bydlení v 6 lidech v 2+1, člověk nemá ani trošku soukromí...asi budu hledat aspoň vlastní pokoj. |
Bydlím na privátě momentálně ve složení 3 kluci, 3 holky. A hádej, kdo tu z nás uklízí nejvíc? Samozřejmě, že kluci... Nejhorší jsou ty jejich vlasy všude. A co se tak bavím s ostatními kamarády, co bydlí takhle smíšeně, tak to mají to samý... prostě holky jsou prasata. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Izman napsal: | | MAST3R napsal: | | Korny napsal: | | Začíná mě srát bydlení v 6 lidech v 2+1, člověk nemá ani trošku soukromí...asi budu hledat aspoň vlastní pokoj. |
Bydlím na privátě momentálně ve složení 3 kluci, 3 holky. A hádej, kdo tu z nás uklízí nejvíc? Samozřejmě, že kluci... Nejhorší jsou ty jejich vlasy všude. A co se tak bavím s ostatními kamarády, co bydlí takhle smíšeně, tak to mají to samý... prostě holky jsou prasata. |
Bydlím v 6, samí kluci. Jako ráno v 7 odcházím, přicházím v 8-9 večer, pohoda, uklizeno, nádobí umytý, vše ok, ale prostě žádný soukromí...budu hledat vlastní pokoj, ale nejlíp zas v bytě s klukama...jsem v práci a z části i ve škole v ženským kolektivu a to je to nejhorší co může být !!! Hodně kluků si myslelo jak jim bude fajn, když budou bydlet s babama a za měsíc všichni hledali jinej byt
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 6:01 am Předmět: |
|
|
Když se vzbudím 20-30 minut před budíkem, jelikož už nemá cenu usínat. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 6:10 am Předmět: |
|
|
Mysli pozitivně - získal jsi čas si na to stěžovat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 6:15 am Předmět: |
|
|
To máš pravdu a hlavně se můžu hezky po ránu "rozkoukat". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|