|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě? |
| Jana Bobošíková |
|
3% |
[ 2 ] |
| Jiří Dienstbier |
|
8% |
[ 5 ] |
| Jan Fischer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Taťana Fischerová |
|
6% |
[ 4 ] |
| Vladimír Franz |
|
18% |
[ 11 ] |
| Zuzana Roithová |
|
4% |
[ 3 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
34% |
[ 21 ] |
| Přemysl Sobotka |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
19% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ono je koho? |
Já mám jasno už kolik let, že budu volit Zemana. Spolu s Klausem jedinej kvalitní politik unás, kterej má i navíc něco v hlavě.
A těch jmen je tam hodně, vybere si každej. Kdo ne, tak je jedině tak línej jít volit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
Ja bych rekl ze zrovna Okamura se na tu pozici perfektne hodi, a nechapu tady ty reci ze je to populista, on prave vubec neni dobry recnik, ale zase vi o cem mluvi
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Ja bych rekl ze zrovna Okamura se na tu pozici perfektne hodi, a nechapu tady ty reci ze je to populista, on prave vubec neni dobry recnik, ale zase vi o cem mluvi |
Přesně
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Ja bych rekl ze zrovna Okamura se na tu pozici perfektne hodi, a nechapu tady ty reci ze je to populista, on prave vubec neni dobry recnik, ale zase vi o cem mluvi |
Přesně
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že Okamura se tu situaci, téměř jako jediný, právě snaží nějak zlepšit a neplácá nesmysly jako ostatní. A jestli ne, tak mu to pěkně žeru  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Ja bych rekl ze zrovna Okamura se na tu pozici perfektne hodi, a nechapu tady ty reci ze je to populista, on prave vubec neni dobry recnik, ale zase vi o cem mluv i |
no bude mít 5 let na to, aby se do příštích voleb ukázal jako senátor... pak teprve uvidíme, jak ví, očem mluví. On měl doteď hrozně lehkou pozici, kdy mohl udělat vlastně cokoliv a nenesl žádnou zodpovědnost za svoje činy. Proto ho hodně lidí bere jako populistu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Octopuss napsal: | Ono je koho? |
Já mám jasno už kolik let, že budu volit Zemana. Spolu s Klausem jedinej kvalitní politik unás, kterej má i navíc něco v hlavě.
A těch jmen je tam hodně, vybere si každej. Kdo ne, tak je jedině tak línej jít volit. |
Víš nechci Ti vnucovat své názory, ale myslím si, že se šeredně pleteš. Zeman byl první politik v ČR, který pohrdal rozhodnutím soudu. Nevím už přesně o co šlo, mám pocit, že se měl tenkrát za něco omluvit a neudělal to. Důležité je to, že určitě neudělal, co mu bylo nařízeno. Já si takto morální autoritu, která má jít ovečkám příkladem nepředstavuji.
Co je ještě horší Zeman se s Klausem podílel na opoziční smlouvě. Od té doby to šlo s naší politikou hodně z kopce. Já byl tehdy malý fracek a nerozuměl tomu, mám ale pocit, že věkově jsme na tom dost podobně. Co vím od rodičů, starých zpráv a z politických článků a diskuzí tak to nebylo nic hezkého. Parlamentní demokracie prostě funguje jen díky rozdělení na vládu a na opozici. Pokud tomu tak není, pak společnost přichází o jednoho z "hlídacích psů". Často je opozice velice populistická, ale v zásadě je potřebná už jen proto, že vláda si pak musí dávat pozor. Když např. budeme my dva jediní dva politici a já se rozhodnu tunelovat tak mám tři možnosti: 1) dělat to potichu sám a doufat, že to nezjistíš 2) nedělat to ze strachu, že to zjistíš 3) přesvědčit tě k tomu abys do toho šel se mnou...Přeber si to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Řeknu to takto. Bobošíková ne, a to ani omylem. Okamuru si umím představit jako předsedu vlády, či ministra financí....nechápu ovšem absolutně, proč by člověk jeho typu (a ano, i jeho původu) měl být prezidentem ČR. Celkově je ale pravda, že ten výběr není kdovíjaký. Pokud by kandidoval takový Zdeněk Svěrák, viděl bych jeho šance jako velmi slušné. Dientsbier nemá dostatečně odslouženo, Švarci zase naopak působí, že pekelně dlouho přesluhuje.
Fischer je exkomouš a dost nevýrazná persona, což platí i pro Sobotku s Dlouhým. Franz si toho na sebe napsal tolik, až se odepsal a je to spíš kandidát pro zapřísáhlé rebely, či recesisty.
Zeman je hajzlík, podobně jako Klaus měl takovou podivnou minulost jo i ne spjatou s režimem. pPokud jde o jeho popularitu, tak dost lidí rozděluje, ovšem charizma a vysokou inteligenci mu nikdo neodpáře.
Prezident bude Zeman, nebo Fischer. Osobně bych volil Táňu Fischerovou. Jak jsem tu už ostatně napsal, Guru. Zeman mi ovšem vadit nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
Já tohle plně chápu. A i bych s tím souhlasil. Ale jak jsem napsal dřív... pro mě je důležitý to, jak je ten kandidát chytrej (nejen vzdělání, ale i přehled a emoční inteligence). Nehledám žádnou morální autoritu... to není ani Klaus. Klause respektuju proto, protože má názory, se kterýma z 90% souhlasím (EU, Ekoterorismus, NGOčka,..) a ani trochu se je nestydí dát najevo. A to stejný podle mě bude dělat Zeman. A proto nás bude moct reprezentovat i v zahraničí tak, jak si já, jako volič přeju. Jeho role v domácí politice je stejně zanedbatelná, tak proč se starat o tohle.
Kdybych měl tohle řešit víc do hloubky, tak si nevyberu vůbec nikoho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 11:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
Vyjímečně bych souhlasil z názorem, který má v diskusi nejvíce souhlasných hlasů.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghettis

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 12:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Osobne budu volit Okamuru. Okamura alespon necoho dosahl v zivote a vypada to ze poctivou praci, a jeho nazory se mi libi. Franz, tam je skoda toho tetovani, jinak jsem videl debatu s nim v TV a neco cetl a prijde mi jako inteligentni clovek. A ti ostatni uz jsou v politice dost dlouho a meli dostatek casu na to ukazat jaky maji charakter a jak moc se snazi a me teda rozhodne ani jeden z nih nepresvedcil, podelali toho dost a nebo jen necine prihlizeli, proto utcite ne. Svou sanci jiz dostali. Proto to chce nekoho noveho kdo by tu sanci mel dostat. A to ze je Okamura na pul japonec nebo jak to ma, tak to je mi teda sumak. V CR je takovy bordel, ze kazdy slusny clovek na vysokem postu,ktery ma moc zlepsit zivot nas obyc lidi je neco co zoufale potrebujeme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:49 pm Předmět: |
|
|
| freshman napsal: | | Osobne budu volit Okamuru. Okamura alespon necoho dosahl v zivote a vypada to ze poctivou praci, a jeho nazory se mi libi. Franz, tam je skoda toho tetovani, jinak jsem videl debatu s nim v TV a neco cetl a prijde mi jako inteligentni clovek. A ti ostatni uz jsou v politice dost dlouho a meli dostatek casu na to ukazat jaky maji charakter a jak moc se snazi a me teda rozhodne ani jeden z nih nepresvedcil, podelali toho dost a nebo jen necine prihlizeli, proto utcite ne. Svou sanci jiz dostali. Proto to chce nekoho noveho kdo by tu sanci mel dostat. A to ze je Okamura na pul japonec nebo jak to ma, tak to je mi teda sumak. V CR je takovy bordel, ze kazdy slusny clovek na vysokem postu,ktery ma moc zlepsit zivot nas obyc lidi je neco co zoufale potrebujeme. |
Takže budete volit člověka který obhajuje komunisty a komunismus?
http://zpravy.idnes.cz/okamura-haji-komunismus-08d-/domaci.aspx?c=A121120_212117_domaci_jj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|