|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 6:22 am Předmět: |
|
|
To jsem dřív děla taky.  Ale pak mi přijde, že to bylo pro mě ještě horší, než kdybych vstal hned. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
Sere mě moje autoléčba.
Trpím na migrény a chodim v práci po tvrdé dlažbě. Tak jsem si koupil vložky do bot ortopedické, že mi to třeba pomůže. Migrény se zmírnily, chůze v práci byla taky příjemnější.
Nicméně mi na pravé noze asi vložka něco posrala, protože mě po dvou měsících bolí koleno, ráno po probuzení našlapuju na venkovní hranu nohy, v kolení mi křupe, cítím jakoby tření a celkově statika nohy je kurevsky v hajzlu.
Objednal jsem se k ortopedovi a jsem zvědavý na ortel. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
Kupovat si ortopedické vložky bez doporučení fyzioterapeuta či ortopeda je pěknej risk čoveče. Kdysi jsem snad četl na nějakých stránkách vyhlášené fyzioterapeutky, že ortopedické vložky často příčinu nevyřeší a ještě ji mohou zhoršit, což ale neplatilo pro migrénu, ale pro klebnu nohy apod. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
Tak měla holka pravdu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Luster dne po listopad 19, 2012 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Kupovat si ortopedické vložky bez doporučení fyzioterapeuta či ortopeda je pěknej risk čoveče. Kdysi jsem snad četl na nějakých stránkách vyhlášené fyzioterapeutky, že ortopedické vložky často příčinu nevyřeší a ještě ji mohou zhoršit, což ale neplatilo pro migrénu, ale pro klebnu nohy apod. |
Tak dle ortopeda jsou to jen natáhlé vazy (pravděpodobně tam byl i nějaký zánět) a zkrácené hamstringy. Dostal jsem rehabky a v lednu na kontrolu. No nevím, moc mi to k mým problémům nesedí,a le je to zástupce primáře, tak snad tomu rozumí.
A jinak at nejsem OT, tak co mě sere?
Sestřička na ortopedii. Odměřená, neochotná, tlustá rašple. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 9:06 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | .......No nevím, moc mi to k mým problémům nesedí,a le je to zástupce primáře, tak snad tomu rozumí.
|
jen technicka:
jeho zdravi to neni, takze je mu opradu fuk, jestli ma nebo nema pravdu...
nastesti je v tomto state takovy bordel, ze neni problem jit s jednim problemem k nekolika lekarum. stat sice stanovil/chce stanovit max 2, ale neni na skodu obejit trebas 4 "doktory" ... verit jednomu lekari, se v teto prestudovane zemi s minimalnimi naroky na studenty, nevyplaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
Zdrazili Reflex, tak jsem sahnul po bananovym Gold Standardu a je to teda peknej blivajz
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | Bombay napsal: | .......No nevím, moc mi to k mým problémům nesedí,a le je to zástupce primáře, tak snad tomu rozumí.
|
jen technicka:
jeho zdravi to neni, takze je mu opradu fuk, jestli ma nebo nema pravdu...
nastesti je v tomto state takovy bordel, ze neni problem jit s jednim problemem k nekolika lekarum. stat sice stanovil/chce stanovit max 2, ale neni na skodu obejit trebas 4 "doktory" ... verit jednomu lekari, se v teto prestudovane zemi s minimalnimi naroky na studenty, nevyplaci. |
Uvidíme. Do ledna počkám. Já jsem si ho vybral dle doporučení a dostal jsem se k němu jen díky kontaktům na vrchní sestru, co jsem se ptal, tak je jen chválený. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
Vcera vecer, kolem pulnoci du spat a co neslysim...kap kap kap....
Udelam krok ke kotly (nestandartne je v kuchyni) a cvacht cvacht..
Kotel kaput, neco tam prasklo, asi pulka vody z topeni v kuchyni v koberci.
Oprava bude v patek za cca 8000
p.s. Ale u toho vytirani sem si pekne protahl zada )
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Přijdu do fitka nastřelenej kofeinem na trénink dřepů a vypoklonkujou mě, že hořelo v sauně a je zavřeno. Mělo mě napadnout, že těch 5 hasičskejch a 3 policejní auta tam venku před fitkem neblikaj jen tak _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|