|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
S tým benčom si ma inšpiroval, musím skúsiť niekedy 5ky so 130 zopár sérií, či sa podarí. Inak brutus tie bulhary, ja mám dosť ich robiť s vlastnou váhou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | S tým benčom si ma inšpiroval, musím skúsiť niekedy 5ky so 130 zopár sérií, či sa podarí. Inak brutus tie bulhary, ja mám dosť ich robiť s vlastnou váhou. |
Já myslím, že to dáš v pohodě. Bulharské dřepy jsou fakt dost těžké, ono se to nezdá, ale ty jednoručky dost ztěžknou. Zároveň je to dobré cvičení na úchop. Ale zjistil jsem, že musím přidávat postupně a mít ty nohy hodně prohřáté, když jsem zkoušel dát rovnou pracovní váhu, bolela z toho třísla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
Rozcvička
Pyramida smrti (supersérie přední dřepy + shyby, krátké přestávky)
6x60 + 8
5x80 + 8
5x100 + 8
5x110 + 8
5x120 + 8
2x130 + 8
4x120 + 8
5x110 + 8
6x100 + 8
8x80 + 8
12x60 + 8
5 minut kolo (na vydýchání)
Military
6x60
3x70
3x80
3x80
3x80
7x70
5x70
10x60
Zapažky vleže JČ
10x12.5
8x15
8x15
8x15
8x15
10x12.5
Rozpažky vsedě JČ
10x12.5
10x12.5
10x12.5
10x12.5
Cable cross
10x15
10x17.5
10x17.5
10x17.5
10x15
Cizo
30, 30, 30
Strečink
Přidal jsem do pyramidy další stupeň, celkem mi těch 11 supersérií zabralo asi 25 minut, ale měl jsem toho na konci plný kecky. Na military už nebyla moc síla, musel jsem to tlačit bočníma deltama, push press jsem nechal být. Náročný trénink. Posunul jsem opasek o další dírku, BW 84.1
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
to je trénink jak na Delta Force a ta váhovka je fakt suprová... to už musí být hodně kulturistické body ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | to je trénink jak na Delta Force a ta váhovka je fakt suprová... to už musí být hodně kulturistické body ;) |
Na břiše ještě něco zůstalo. Dám si pár dní přestávku od šestého do devátého prosince, pak ještě jeden turnus diety do Vánoc a po Novém roce se uvidí. Kombinace předních dřepů a shybů je výborná, i když trochu sebevražedná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 11:35 pm Předmět: |
|
|
Čau chlape.
Všiml jsem si správně, že cvičíš s therabandama? Též je mám již pár dní doma, objednal jsem zelený+červený, jsou široké asi 12cm.
Chtěl jsem se zeptat, jaké cviky s nimi provádíš, jak často + kolik opakování a jestli cítíš vůbec nějaké zlepšení. Děláš velmi pomalá opakování (cca 5sek), nebo klasická rychlejší cca do 2 vtěřin / op.?
Já to chci pojmout jako prehabilitaci ramen + posílení zadních deltů, rotátorových manžet a stabilizátorů lopatek.
Dík _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 12:04 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: |
Cizo
30, 30, 30
|
Copak je toto za cviky na bricho ? Ja jedu hlavne plank, ale mam dojem ze nejak prestava pusobit, a je casove narocnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Čau chlape.
Všiml jsem si správně, že cvičíš s therabandama? Též je mám již pár dní doma, objednal jsem zelený+červený, jsou široké asi 12cm.
Chtěl jsem se zeptat, jaké cviky s nimi provádíš, jak často + kolik opakování a jestli cítíš vůbec nějaké zlepšení. Děláš velmi pomalá opakování (cca 5sek), nebo klasická rychlejší cca do 2 vtěřin / op.?
Já to chci pojmout jako prehabilitaci ramen + posílení zadních deltů, rotátorových manžet a stabilizátorů lopatek.
Dík |
Ahoj,
zlepšení cítím, přestala mě bolet ramena . Cviky mi ukazovala terapeutka, plus jsem si přidal cviky na deltové svaly a rotátory. Prvních čtrnáct dní jsem cvičil dvakrát denně, dalších čtrnáct dní každý den, a teď jsem to zapojil do rozcvičky před posilováním a ve volné dny si snažím najít chvíli večer, když dělám strečink kvůli dřepům. Rozcvičuju se zeleným bandem, na posilování používám střibrný a černý.
První cvik - přítahy k pasu, dlaněmi nahoru, pomalu. Soustředím se na polohu ramen a aby zabíraly zádové svaly.
Druhý cvik - v poloze, ve které jsem skončil přítahy (lokty u těla) roztahuju ruce do stran, aby zabíraly mezilopatkové svaly. V krajní poloze pár vteřin podržím.
Třetí cvik - stahování ze vzpažení k pasu. Jedna ruka natažená, druhá stahuje (jako při stahování kladky).
Čtvrtý cvik - zapažky, neboli rozpažování na zadní delty.
Pátý cvik - rozpažky - upažování od boků do výše ramen.
Šestý cvik - vzpažování - na prohřátí předních deltů.
Sedmý cvik - klasika na rotátory, dá se dělat i v leže.
V rámci rozcvičky dělám ještě pár desítek dřepů, kliky s protažením, uklánění, rotace atp.
Na posilování je potřeba minimálně černý band, většinou používám hlavně stříbrný. Cvičím rozpažky a zapažky, supersérie bez přestávek, po deseti až dvanácti opakováních, když je čas přidám ještě černý band, tam dělám tak dvacet až dvacet pět opakování.
Tempo střídám, při rozcvičování většinou dělám dvě kolečka, jedno pomalé a jedno rychlejší, tak kolem patnácti opakování na cvik - opravdu jen na prohřátí, při cvičení tak středně rychle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Magumi napsal: |
Cizo
30, 30, 30
|
Copak je toto za cviky na bricho ? Ja jedu hlavne plank, ale mam dojem ze nejak prestava pusobit, a je casove narocnej. |
Je to zvedání na lavičce do svíčky; Cizo to ukazoval ve svém videoblogu, je to hrozně fajn na uvolnění spodních zad a posílení břicha. Ale buchty na břiše ti z toho nevyrostou, stejně jako z planku nebo kolečka - tyhle cviky jsou skvělé na sílu středu těla, ale mají malý účinek na hypertrofii. Já je cvičím schválně, protože moje žena nemá rád chlapy s valchou na břiše. Pokud chceš, aby ti vyrostly kostky, nejlepší jsou zkracovačky na balonu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
Rozcvička
Dřep
12x60
5x100
3x120
1x140
4x150
4x150
4x150
12x120 (ATG)
Tlaky JČ vstoje
12x20
12x32.5
12x32.5
12x32.5
Přítahy spodní kladky vsedě
10x60
10x70
10x70
10x70
Kliky na bradlech
12
12x20
12x40
12x60
Zapažky a rozpažky
stříbrný theraband 3x (10+10)
Cizo
30, 30, 30
Dneska jsem byl hrozně vysláblý, v nohách vůbec žádná síla. Tlaky byly trochu lepší než posledně, zbytek jako vždycky, ale ty nohy mě štvou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 10:05 am Předmět: |
|
|
Dlouhá rozvička (nemohl jsem se probrat)
Benč
12x20
6x60
3x80
2x100
1x110
5x120
5x125
5x130 (tentokrát čistě a s rezervou)
14x100
Bulharské dřepy JČ
20
10x27.5
10x27.5
10x27.5
10x27.5
Přítahy v předklonu
10x60
10x100
10x100
10x100
10x100
Shyby
10, 10
Rotátory
10x15 + 8x15
10x15 + 8x15
10x15 + 8x15
Cizo
30, 30, 30
Zkracovačky - stroj
12x50
12x50
12x50
Rozpažky a zapažky
černý theraband 3x (12+12)
Doufal jsem v pět hodin spánku, ale nakonec z toho byly jen tři. Benč se trochu zlepšil, nohy jsem šetřil - třikrát týdně (relativně) těžkých dřepů se při téhle stravě špatně regeneruje. U přítahů jsem se po těch bulharech bál úchopu, ale šlo to v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Judson napsal: | | Magumi napsal: |
Cizo
30, 30, 30
|
Copak je toto za cviky na bricho ? Ja jedu hlavne plank, ale mam dojem ze nejak prestava pusobit, a je casove narocnej. |
Je to zvedání na lavičce do svíčky; Cizo to ukazoval ve svém videoblogu, je to hrozně fajn na uvolnění spodních zad a posílení břicha. Ale buchty na břiše ti z toho nevyrostou, stejně jako z planku nebo kolečka - tyhle cviky jsou skvělé na sílu středu těla, ale mají malý účinek na hypertrofii. Já je cvičím schválně, protože moje žena nemá rád chlapy s valchou na břiše. Pokud chceš, aby ti vyrostly kostky, nejlepší jsou zkracovačky na balonu. |
Tak toto vlastne delam, ale v leze na zemi, skusim na lavicce. Presne o to me jde, o posileni bricha a zlepseni stavu spodnich zad, s mim pupkem a tukem nejaky kostky absolutne neresim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Doufal jsem v pět hodin spánku, ale nakonec z toho byly jen tři. |
A to jsem si myslel, že mých přerušovaných 5,5h spánku je málo
Možná příští pondělí nebo pátek bych to zvládnul
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Možná příští pondělí nebo pátek bych to zvládnul |
Příští pátek tady nebudu, v pondělí můžeš přijít na dřepy. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Tak toto vlastne delam, ale v leze na zemi, skusim na lavicce. Presne o to me jde, o posileni bricha a zlepseni stavu spodnich zad, s mim pupkem a tukem nejaky kostky absolutne neresim. |
Největší zabiják je asi kolečko vstoje (se závažím na zádech pro opravdové masochisty ), "Cizo" na lavičce je spíš takové protahování - ale funguje. Kdybych měl problémy se zády jako ty, už dávno jsem u terapeuta, aby mi poradil něco na míru.
Naposledy upravil Magumi dne st listopad 28, 2012 1:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|