|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wass

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
tak dneska sem dal jídlo trochu volnejší... nevim, jak bych využil 150g bílkovin, když jsem neměl 3 dny trénink
jinak mě kurevsky bolí levé rameno, nechápu z čeho... prostě se rozbolelo fakt hodně, ráno sem ani nemohl otočit levou rukou volantem skoro :D
vim že tohle není žádná zpovědnice, ale tak píšu sem všechno, abych v budoucnu věděl, co sem měl kdy za problémy atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzaj95

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
Kup si magnézko, kostka stojí asi 50kč a mají to ve sportovních potřebách ( většinou ) nebo trhačky, ale nejdřív to magnézko zkus
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
já magnésko používám úplně u všeho, kde držím činku nebo kladku, prostě mnohem pevnější úchop a jistější než s molitany. Jak na tebe ostatní čumí to je celkem fuk, na mě taky každej čumí když dřepuju že omfg co to děláš, tam se cvičí biceps...
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
tak můžu ho zkusit, když ho někde seženu
dneska KM trénink, jídlo nanic, svačiny do školy jsou furt menší a menší, večeře skoro žádný, v podstatě jen tvarohy, kefíry a proteiňák jsou každej den... a když řeknu, že mám porce jak 13letá holka na dietě, tak mě ještě začne matka jebat, že to je můj problém a ať si teda dávám proteiňák víckrát za den, když mam hlad... ale že bych si jídlo mohl dělat sám, to vůbec... mně už asi jebne
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
dneska se mi při vystupování z auta něco hejblo v zádech a docela to bolí při pohybu, na trénink musim, ale bude to něco spíš na ruce nebo ramena... prostě pohoda trénink jak na začátku posilování... nebudu riskovat mrtvolu ani dřepy, kde ty záda taky musim mít zpevněný
jo a ve škole sem dal 50 sedlehů za minutu (minulý rok to bylo asi 35) a 120 skoků přes švihadlo za minutu... ani jeden vznos, ani jeden shyb a 610cm při trojskoku
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
Ani jeden vznos a ani jeden shyb?  no měl bys začít makat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
ten vznos sem taky nechápal, ale ty shyby sem čekal, vážim 89kg a třeba při stahování kladky, což je podobnej cvik, utáhnu cca 45kg na série, takže na jeden pokus tak 55-60kg... 90 ani náhodou
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
přitáhl sem se tak do poloviny, úchop ale nebyl naširoko, jako u normálních shybů, ale o trochu víc než je šířka ramen, tak jako tak bych ho nedal... celej život u PC, chce to ty záda ještě víc posilovat a pak shodit aspoň 10-15kg tuku a bude se shybovat jak o závod :)) však síla zad u mrtvoly se zlepšuje furt, před prázdninama sem byl zničenej s 50-60kg sériema, teď jedu s 90kg
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
lehkej trénink, záda mě bolí doteď, snad se to spraví
- tlaky na ramena v sedě - 3x8 (12,5-15-15kg)
- upažování - 3x10 (7,5kg)
- předpažování obouruč- 3x8 (15kg)
- stahování kladky na triceps 3x8 (20-25-25kg)
- EZ biceps na stroji - 3x8 (20kg)
- jednoručky na biceps - 3x8 (10kg) tohle už bylo jen na lehké doražení, 100% technicky
váhy jsou k smíchu, já vim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
dneska práce na zahradě
Jídlo
- miska piškotů, 450g kefír, kafe
- pečivo, eidam, šunka, okurka
- knedlíky plněné úzeným, zelí
- jogurt
- 250g tvaroh
- přes den minerálka a coca-cola light
vstával sem pozdě, takže jídlo rozházený... zítra zas začnu trénovat a jíst podle rozpisu, záda mě zatím přestala bolet
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
Jídlo
- miska müsli, 450g kefír
- 250g tvaroh, jablko, hroznové víno, 50g arašídů
- velký rohlík se 70g šunky, 100g eidamu, okurkou + kobliha s kafem
- banán po tréninku
- +-250g kuřecích řízků, brambory
- 250g tvaroh
- přes den minerálka, coca-cola light
Trénink
- Mrtvý tah - 5x5 (94kg) nejmenší další váha je 98; nevim, jestli jí už příště dám nebo ne
- Dřep - 5x5 (80-80-75-75-75kg) musel sem váhu snížit, ta druhá série byla nadoraz
- Bench-press- 5x5 (50kg)
- Francouzské tlaky - 4x10 (18kg)
- Bicepsové jednoručky vestoje - 4x10 (12,5kg)
- Výpony na legpressu vleže - 4x20 (110-120-130-130kg) lehčí, příště zas přidám
- Vzpřimování na stroji - 3x20 (40-50-50kg)
trénink v pohodě, dřep mě nepotěšil, ale tak příště to snad půjde... u jídla sem zapomněl dát proteiňák, možná si ho dám v noci, když se vzbudim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|