Wass - Zatim to moc nejde...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Wass - Zatim to moc nejde...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wass

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dneska sem dal jídlo trochu volnejší... nevim, jak bych využil 150g bílkovin, když jsem neměl 3 dny trénink

jinak mě kurevsky bolí levé rameno, nechápu z čeho... prostě se rozbolelo fakt hodně, ráno sem ani nemohl otočit levou rukou volantem skoro :D

vim že tohle není žádná zpovědnice, ale tak píšu sem všechno, abych v budoucnu věděl, co sem měl kdy za problémy atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honzaj95

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kup si magnézko, kostka stojí asi 50kč a mají to ve sportovních potřebách ( většinou ) nebo trhačky, ale nejdřív to magnézko zkus
Wass

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K čemu magnézko? S úchopem nemam nějak extra problém, máme v posilce takový kusy molitanu a ten funguje celkem dobře, činka neklouže. A s těma mejma trapnejma 94kg na mrtvole by na mně ještě s tim magnézkem koukali jak na debila, když tam zvedaj ostatní dvojnásobek :D jeden týpek dokonce 2,5násobek s holejma rukama
honzaj95

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já magnésko používám úplně u všeho, kde držím činku nebo kladku, prostě mnohem pevnější úchop a jistější než s molitany. Jak na tebe ostatní čumí to je celkem fuk, na mě taky každej čumí když dřepuju že omfg co to děláš, tam se cvičí biceps...
ondrakf

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já zvedám podobné váhy jako ty,taky jsem si říkal na co magnézko ale fakt ti to dodá jistotu a je to úplně o něčem jiném,aspoň u mě teda:) jinak ať se daří
Wass

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak můžu ho zkusit, když ho někde seženu

dneska KM trénink, jídlo nanic, svačiny do školy jsou furt menší a menší, večeře skoro žádný, v podstatě jen tvarohy, kefíry a proteiňák jsou každej den... a když řeknu, že mám porce jak 13letá holka na dietě, tak mě ještě začne matka jebat, že to je můj problém a ať si teda dávám proteiňák víckrát za den, když mam hlad... ale že bych si jídlo mohl dělat sám, to vůbec... mně už asi jebne
Wass

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska se mi při vystupování z auta něco hejblo v zádech a docela to bolí při pohybu, na trénink musim, ale bude to něco spíš na ruce nebo ramena... prostě pohoda trénink jak na začátku posilování... nebudu riskovat mrtvolu ani dřepy, kde ty záda taky musim mít zpevněný

jo a ve škole sem dal 50 sedlehů za minutu (minulý rok to bylo asi 35) a 120 skoků přes švihadlo za minutu... ani jeden vznos, ani jeden shyb a 610cm při trojskoku
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani jeden vznos a ani jeden shyb? no měl bys začít makat.
Wass

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten vznos sem taky nechápal, ale ty shyby sem čekal, vážim 89kg a třeba při stahování kladky, což je podobnej cvik, utáhnu cca 45kg na série, takže na jeden pokus tak 55-60kg... 90 ani náhodou
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vznosy jsou lehký,stačí při pohybu nohou nahoru zaklonit hlavu dozadu,bez zaklánění hlavy jich dám nebo jsem dával 20 a to mám sakra težký nohy. Co se týče shybů,tak tam bude asi problém v provedení,mi neřikej že se ani jednou nepřitáhneš. Ještě když sme necvičil udělal jsem 17 kvalitních shybů,ale to je historie ,od doby co sem cvičit začal jich udělám tak 10
Wass

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přitáhl sem se tak do poloviny, úchop ale nebyl naširoko, jako u normálních shybů, ale o trochu víc než je šířka ramen, tak jako tak bych ho nedal... celej život u PC, chce to ty záda ještě víc posilovat a pak shodit aspoň 10-15kg tuku a bude se shybovat jak o závod :)) však síla zad u mrtvoly se zlepšuje furt, před prázdninama sem byl zničenej s 50-60kg sériema, teď jedu s 90kg
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak aspoň že někde jsou vidět pokroky jj sezení u pc to je u mě teďka,je fakt že dřív sem dost sportoval hokejbal apod...takže náká ta fyzická zdatnost tam byla proto těch 17 shybu,tak makej a za chvíli ho dáš
Wass

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lehkej trénink, záda mě bolí doteď, snad se to spraví

- tlaky na ramena v sedě - 3x8 (12,5-15-15kg)
- upažování - 3x10 (7,5kg)
- předpažování obouruč- 3x8 (15kg)
- stahování kladky na triceps 3x8 (20-25-25kg)
- EZ biceps na stroji - 3x8 (20kg)
- jednoručky na biceps - 3x8 (10kg) tohle už bylo jen na lehké doražení, 100% technicky

váhy jsou k smíchu, já vim...
Wass

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska práce na zahradě

Jídlo
- miska piškotů, 450g kefír, kafe
- pečivo, eidam, šunka, okurka
- knedlíky plněné úzeným, zelí
- jogurt
- 250g tvaroh
- přes den minerálka a coca-cola light

vstával sem pozdě, takže jídlo rozházený... zítra zas začnu trénovat a jíst podle rozpisu, záda mě zatím přestala bolet
Wass

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídlo
- miska müsli, 450g kefír
- 250g tvaroh, jablko, hroznové víno, 50g arašídů
- velký rohlík se 70g šunky, 100g eidamu, okurkou + kobliha s kafem
- banán po tréninku
- +-250g kuřecích řízků, brambory
- 250g tvaroh
- přes den minerálka, coca-cola light

Trénink
- Mrtvý tah - 5x5 (94kg) nejmenší další váha je 98; nevim, jestli jí už příště dám nebo ne
- Dřep - 5x5 (80-80-75-75-75kg) musel sem váhu snížit, ta druhá série byla nadoraz
- Bench-press- 5x5 (50kg)
- Francouzské tlaky - 4x10 (18kg)
- Bicepsové jednoručky vestoje - 4x10 (12,5kg)
- Výpony na legpressu vleže - 4x20 (110-120-130-130kg) lehčí, příště zas přidám
- Vzpřimování na stroji - 3x20 (40-50-50kg)

trénink v pohodě, dřep mě nepotěšil, ale tak příště to snad půjde... u jídla sem zapomněl dát proteiňák, možná si ho dám v noci, když se vzbudim

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Wass - Zatim to moc nejde... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: