venca.v - log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 23, 24, 25  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - venca.v - log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> venca.v - log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BARBAR

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venca fajn hudba v tom videu A k tej technike...mne sa celkom páči.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
venca.v

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dlouhy dobe napisu dnesni trenink:

Ramena v sede s jc:

12.5kg x 15
25kg x 10
37.5kg x 10
42.5kg x 6, 6, 6
byla to bida, minule to slo lip

Upazovani ve stoje s jc:

22.5kg x 8
25kg x 8
27.5kg x 8
30kg x 8

Obracenej peck deck:
vahy nevim, 4 serie, ve treti serii vsechny cihlicky 8x, v predchozich bez jedny a bez dvou cihel

Ramena v sede na stroji:
max x 8, 8

Shyby na hrazde podhmat na uzko:

VVx15
VV+10kg x 12
VV+20kg x 10
VV+30kg x 6
VV+40kg x 6
VV+50kg x 6
VV+40kg x 6

Pritahy kladky v sede:

107kg x 8
116kg x 8
125kg x 6
116kg x 6

Pritahy horni kladky na siroko:

107kg x 8 4serie

Francouzskej tlak v sede:

tyc x 20
30kg x 20
50kg x 15
60kg x 8
70kg x 8, 8
60kg x 8

Uzkej bench na stroji:

vahu nevim x 8 4serie

Triceps horni kladka:

max x 8, 8, 8, 8

cas asi dve hodiny, casu dost zejo, kam chvatat
Oddo

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upažování s 30tkama, to musí být neskutečná prasárna, když bys měl chuť, někdy to natoč, na to bych se fakt rád podíval na druhou stranu pokud to bude vypadat jako to video tlaků co si sem házel, tak se tomu nedivim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vahy a opakovani jspou na 80kg kluka vazne neuveritelny
venca.v

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Upažování s 30tkama, to musí být neskutečná prasárna, když bys měl chuť, někdy to natoč, na to bych se fakt rád podíval na druhou stranu pokud to bude vypadat jako to video tlaků co si sem házel, tak se tomu nedivim

preesne tak, cvicim vsechno uplne na hovno proto sem tak vuhublej a slabej
venca.v

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 12:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:

jo a jeste neco, nedalo mi to, a podival sem se do tvyho logu abych vedel s kym mam tu cest, fakt nekdy obdivuju jak nekdo s tvoji postavou a silou muze tohle napsat, to jak delam tlaky je moje vec, nekdo je dava niz, proc by ne, ale ja si nehodlam nicit ramena, takze radsi zaber, a nehodnot lidi se kterejma se jeste hodne dlouho nebudes moct rovnat
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 1:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Oddo napsal:

jo a jeste neco, nedalo mi to, a podival sem se do tvyho logu abych vedel s kym mam tu cest, fakt nekdy obdivuju jak nekdo s tvoji postavou a silou muze tohle napsat, to jak delam tlaky je moje vec, nekdo je dava niz, proc by ne, ale ja si nehodlam nicit ramena, takze radsi zaber, a nehodnot lidi se kterejma se jeste hodne dlouho nebudes moct rovnat

Hele zvedám taky absolutní hovno, ač vypadám, že bych lámal stromy, ale když máš prostě prasáckou techniku, tak to je jedno, jestli to slyšíš od arnolda, nebo anorektika. Nicméně na každýho platí něco jinýho

edit: Vždyť jsem psal, že každýmu vyhovuje něco jinýho, ale ikdyby ti to psal borec kterej v životě nešáh na činku, tak bude mít asi pravdu :)

Naposledy upravil Wojtkingson dne so listopad 24, 2012 2:15 am, celkově upraveno 1 krát
venca.v

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 1:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
venca.v napsal:
Oddo napsal:

Hele zvedám taky absolutní hovno, ač vypadám, že bych lámal stromy, ale když máš prostě prasáckou techniku, tak to je jedno, jestli to slyšíš od arnolda, nebo anorektika. Nicméně na každýho platí něco jinýho

Dalsi, tak mam podle vas prasackou techniku, ale kdyz je ta moje prasacka technika ucinnejsi nez ta "spravna" technika, tak si mam vybrat tu ktera mi toho da vic nebo tu ktera mi da jen pocit ze to cvicim "správně" ? Hele a kdyz cvicim armwrestling, nemam nahodou cvicit bicak v plnym rozsahu a bez cheatingu? dyt to preci taky budu cvicit tak jak se ma ne? cvicte si vy jak chcete, ja si taky budu cvicit jak chci, kdyz koukam jak cvici nektery kulturisti tak oproti nim mam techniku jeste hodne dobrou... Jen sem si sem hodil video aby nekdo videl po delsi dobe jak na tom sem, kdyby to treba nekoho zajimalo... ale kdyz se nakej zacatecnik posmiva tomu jak cvicim, tak sem holt zareagoval. Cvicim skoro 10 let tak uz sem na tyhle keci alergickej
Oddo

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Oddo napsal:

To byla skutečně velmi dospělá odpověď člověk tu jen napíše, že ta technika neni ideální a už po mně vyjíždíš jak se s tebou nemůžu rovnat a jak vypadám? Promiň, ale to bylo fakt dost ubohé. Neni přece nutné po každé kritice hned na dotyčného vyjíždět a hledat v čem si nebo nejsi lepší než on abys ho mohl shodit ne? Jestli ti to vyhovuje a baví tě to, tak si cvič jak chceš, já sem to vůbec nemyslel jako útok, tak tu přestaň dělat potrefenou husu a normálně si ten svůj názor obhaj imho ta tvoje síla je obrovská, což sem ti psal hned o stránku či dvě dozadu, tak se laskavě zamysli nad tím jak reaguješ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to video upazovani bych taky rad videl, naposledy to tu s podobnou vahou postoval popshoit a bylo to, mirne receno, komicke
oddo, muzes linknout ty tlaky?
jenomm abych si to porvovnal se sebou
Oddo

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
to video upazovani bych taky rad videl, naposledy to tu s podobnou vahou postoval popshoit a bylo to, mirne receno, komicke

tady to je, ale hlavně tu nic nepiš, protože ruku na srdce, nemáš výkony na to aby ses mohl s Vaškem srovnávat
Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Inak venca už si v tom armwreste súťažil? bo furt to dookola omielaš...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Peter Ustinov napsal:

tady to je, ale hlavně tu nic nepiš, protože ruku na srdce, nemáš výkony na to aby ses mohl s Vaškem srovnávat

neboj, ja beham rychle, me by nezbil
a treba ho dotahnu v jinejc vykonech :-D

apropos, ja mel za to, ze slo o tlaky na ramena, a ne na prsa, jinak za sebe bych rekl, ze technika zase tak zla nebyla a pumpoval to pekne plynule

ale to upazovani stejne neverim na nejakou koukatelnou formu
Michoo

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venca.V: Oddo je jeden z tech rozumnych a slusnych lidi na foru. Nenapsal nic co by nebyla pravda, akorat ty reagujes jak krypl.. Holt ti byla nadelena sila, ale na mentalite ubrano. Kdyz nechces aby ti lidi do toho kecali tak si neved log tady na internetu, ale pis si to do nakyho sesitu. A nikdo nebude mit KECI jak ty pises
venca.v

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
venca.v napsal:
Oddo napsal:

To byla skutečně velmi dospělá odpověď člověk tu jen napíše, že ta technika neni ideální a už po mně vyjíždíš jak se s tebou nemůžu rovnat a jak vypadám? Promiň, ale to bylo fakt dost ubohé. Neni přece nutné po každé kritice hned na dotyčného vyjíždět a hledat v čem si nebo nejsi lepší než on abys ho mohl shodit ne? Jestli ti to vyhovuje a baví tě to, tak si cvič jak chceš, já sem to vůbec nemyslel jako útok, tak tu přestaň dělat potrefenou husu a normálně si ten svůj názor obhaj imho ta tvoje síla je obrovská, což sem ti psal hned o stránku či dvě dozadu, tak se laskavě zamysli nad tím jak reaguješ

jeste ze je sobota a mam na tohle cas, kdyz nechces abych na to reagoval, tak si nech ten nazor pro sebe, a ja si zase necham ten svuj , ale me uz proste ty keci o technice vadi, a nejsem na ne zvedavej

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - venca.v - log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 23, 24, 25  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: