Poradne makat jsi zacal teprve ted, predtim jsi jel dlouho takovy nemasny neslany a hrozne stereotypni trenink, mas ted mene aerobky (i kdyz te bych pripadne neuspechy neprisuzoval!! ) a stravu jsi vylepsil take az teprve ted, takze vydrz, ted to teprve prijde a zadna demotivace A ja tu budu vzdy pro tebe, na to nezapominej, alespon nez zacnes s tim pX90
( Maximalne budes porad stejnej, myslim, ze zhorsovat se uz nemuzes )
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Grimleyku, na ty posledni fotce je dokonce i trosku zretelnej nejakej nanopusun, takze nehazej flintu do zita ..ne vazne, verim tomu, ze ted s tou zmenou treninku a jidelnicku mas sanci se posunout o dost vic nez doposud
Škoda těch ramen, nechápu jak je možný, že jedeš BP s takovou vahou a tlaky s JČ na ramena ti dělají takovej problém.. Ale jinak
Díkec za koment... no ono to bude hlavně tím, že za svejch telecích let (chápej poslední dva roky v posilce) jsem ujížděl hlavně na kozách a ramena jsem ojebával s tím, že je nechci přetrénovat (trénink bolel ) ... ale už se do toho pomalu dostávám, teď jsem si potvrdil 27.5ky a příště zkusím 30ky .... nebo možná ty kozy mám podivně zmutovaný ... kámoši mi nevěřili, že jsem schopnej dát 5x5x45kg JČ tlaky na kozy když viděli jak vypadám, o to větší to pak byla prdel, když jsem s nima zašel do posilky no....
Jinak koukal jsem že jsi dneska odjel drsnější solidní trenink nohou :D ... doufám, že zejtra budeš chodit jak posranej
Co mě tak napadlo z toho, co jsem viděl, tak
Napnout ruce
Nezaklánět se. Dotahuje se tak, že tlačíš boky dopředu. Naopak ramena tlačíš dolů a záda se jen rovnají tím pohybem boků.
No a co odemě nesedí, tak... dřep je tlak. Tlačí se přes paty holeně do země a vlastně dřepuješ s tou váhou. Napnuté ruce váhu jen drží. Ty to taháš zádama - navíc kulatejma, což dělám já taky, protože mám mnohem silnější záda, než nohy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru