|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
swager
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 5:20 pm Předmět: Vrchne cecky |
|
|
Zdravim.
Mam otazku: Ako poriadne nabušim vrchne kozy? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ondrakf
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
Tlaky a bench hlavou nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
swager
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| ondrakf napsal: | | Tlaky a bench hlavou nahoru |
Bench hlavou nahoru je lepsi s jednoručkama alebo na multipresse?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
| swager napsal: | | ondrakf napsal: | | Tlaky a bench hlavou nahoru |
Bench hlavou nahoru je lepsi s jednoručkama alebo na multipresse? |
s vč
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | swager napsal: | | ondrakf napsal: | | Tlaky a bench hlavou nahoru |
s vč |
Nejlepší je to tak, jak z toho ty svaly cítíš nejlépe, ne? :-) Pokud je nedokážeš dobře zapojovat s VČ, tak zkus jednoručky.. sám uvidíš ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
jake.daniels
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
Takisto by som skusil Dumbbel Incline Fly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | swager napsal: | | ondrakf napsal: | | Tlaky a bench hlavou nahoru |
s vč |
Proč?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
[quote="patrikdundych"]Bara:Proč ne? ..mě to funguje a doporučuje to i freimen v jeho knize  [/quote
Freimenův ani Tvůj subjektivní názor nejde vydávat za hotovou věc.Můžeš napsat třeba mě to funguje líp,ale ne poradit jako definitivum.Navíc stroj zajistí stabilitu a správnost provedení pro méně zkušené,což je valná většina.Mě osobně zabírá obojí.Ve volné dám jen větší zátěž.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
Bara ma pravdu, zase tu nemystifikujte lidi takovyma tvrzenima, ze jen volne vahy vedou k rustu. Stimulovat sval k muzes mnoha zpusoby.
Tady a vubec celkove na foru, jak to tak ctu, je opet videt, jak rozdilny je pohled na vec lidi, co nebyli ve cviceni odkojeni internetem a tech, co zacali cvicit az v poslednich letech. A nebo tech, co maji nejakou zkusenost s trenovanim lidi, protoze jedna vec je teorie a druha praxe. Je snadne narvat za internetem nezpevnenemu nezkusenemu zacatecnikovi do treninku mrtve tahy, drepy, miliraty pressy a jine narocne cviky, ale kdo ma nejakou zkusenost s trenovanim lidi, tak vi, jak to casto v praxi vypada a kam to muze vect. Casto se tu zacatecnikum doporucuji veci, nad kteryma zustava rozum stat (a to se v zadnem pripade nechci pasovat do role odbornika nebo nekoho kdovijak zkuseneho). Nerikam, ze internetove teorie jsou spatne, to rozhodne ne, ale bohuzel dost velka cast lidi je jima hodne ovlivnena a jine, stare a osvedcene veci prakticky odsuzuji. Jak psal mockrat Kid, k cili nevede jen jedna cesta.
Uff...musel jsem se vypovidat :D a samozrejme to plati obecne a nevztahuje se to k tomuhle topiku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Bara ma pravdu, zase tu nemystifikujte lidi takovyma tvrzenima, ze jen volne vahy vedou k rustu. Stimulovat sval k muzes mnoha zpusoby.
Tady a vubec celkove na foru, jak to tak ctu, je opet videt, jak rozdilny je pohled na vec lidi, co nebyli ve cviceni odkojeni internetem a tech, co zacali cvicit az v poslednich letech. A nebo tech, co maji nejakou zkusenost s trenovanim lidi, protoze jedna vec je teorie a druha praxe. Je snadne narvat za internetem nezpevnenemu nezkusenemu zacatecnikovi do treninku mrtve tahy, drepy, miliraty pressy a jine narocne cviky, ale kdo ma nejakou zkusenost s trenovanim lidi, tak vi, jak to casto v praxi vypada a kam to muze vect. Casto se tu zacatecnikum doporucuji veci, nad kteryma zustava rozum stat (a to se v zadnem pripade nechci pasovat do role odbornika nebo nekoho kdovijak zkuseneho). Nerikam, ze internetove teorie jsou spatne, to rozhodne ne, ale bohuzel dost velka cast lidi je jima hodne ovlivnena a jine, stare a osvedcene veci prakticky odsuzuji. Jak psal mockrat Kid, k cili nevede jen jedna cesta.
Uff...musel jsem se vypovidat :D a samozrejme to plati obecne a nevztahuje se to k tomuhle topiku. |
Naprosto stejný názor mám i já a nejen my dva.Jako kluk jsem prd věděl,nebylo nic a jedna rezavá posilka na intru.Byl rok 1988.Blbnuli jsme,těžký váhy,chyby a dnes jsem rád,že se někdy hýbám.Buďte všichni opatrní a dávejte pozor.Pak už je pozdě a druhá šance pro tělo bohužel není a náhradní díly taky ne
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Je snadne narvat za internetem nezpevnenemu nezkusenemu zacatecnikovi do treninku mrtve tahy, drepy, miliraty pressy a jine narocne cviky, ale kdo ma nejakou zkusenost s trenovanim lidi, tak vi, jak to casto v praxi vypada a kam to muze vect. Casto se tu zacatecnikum doporucuji veci, nad kteryma zustava rozum stat (a to se v zadnem pripade nechci pasovat do role odbornika nebo nekoho kdovijak zkuseneho)
|
S respektem musím nesouhlasit. Zdravý začátečník by se měl soustředit právě na mrtvý tah, dřep, tlak nad hlavu, TGU, přítah apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
swager
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
Ešte doplnujuca otazka.
Na hrud si davam 3cviky. Ake cviky by som si mal dať aby išli vrchne cecky čim rychlejsie hore? dik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|