Vrchne cecky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vrchne cecky  Úvodní stránka -> Trénink -> Vrchne cecky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
swager

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 5:20 pm    Předmět: Vrchne cecky Odpovědět s citátem

Zdravim.
Mam otazku: Ako poriadne nabušim vrchne kozy? Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ondrakf

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tlaky a bench hlavou nahoru
swager

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ondrakf napsal:

Bench hlavou nahoru je lepsi s jednoručkama alebo na multipresse?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

swager napsal:
ondrakf napsal:

s vč
papaya

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
swager napsal:
ondrakf napsal:

s vč

Nejlepší je to tak, jak z toho ty svaly cítíš nejlépe, ne? :-) Pokud je nedokážeš dobře zapojovat s VČ, tak zkus jednoručky.. sám uvidíš ;)
jake.daniels

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takisto by som skusil Dumbbel Incline Fly.
Bara

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
swager napsal:
ondrakf napsal:

s vč

Proč?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara:Proč ne? ..mě to funguje a doporučuje to i freimen v jeho knize
Bara

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="patrikdundych"]Bara:Proč ne? ..mě to funguje a doporučuje to i freimen v jeho knize [/quote
Freimenův ani Tvůj subjektivní názor nejde vydávat za hotovou věc.Můžeš napsat třeba mě to funguje líp,ale ne poradit jako definitivum.Navíc stroj zajistí stabilitu a správnost provedení pro méně zkušené,což je valná většina.Mě osobně zabírá obojí.Ve volné dám jen větší zátěž.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara ma pravdu, zase tu nemystifikujte lidi takovyma tvrzenima, ze jen volne vahy vedou k rustu. Stimulovat sval k muzes mnoha zpusoby.
Tady a vubec celkove na foru, jak to tak ctu, je opet videt, jak rozdilny je pohled na vec lidi, co nebyli ve cviceni odkojeni internetem a tech, co zacali cvicit az v poslednich letech. A nebo tech, co maji nejakou zkusenost s trenovanim lidi, protoze jedna vec je teorie a druha praxe. Je snadne narvat za internetem nezpevnenemu nezkusenemu zacatecnikovi do treninku mrtve tahy, drepy, miliraty pressy a jine narocne cviky, ale kdo ma nejakou zkusenost s trenovanim lidi, tak vi, jak to casto v praxi vypada a kam to muze vect. Casto se tu zacatecnikum doporucuji veci, nad kteryma zustava rozum stat (a to se v zadnem pripade nechci pasovat do role odbornika nebo nekoho kdovijak zkuseneho). Nerikam, ze internetove teorie jsou spatne, to rozhodne ne, ale bohuzel dost velka cast lidi je jima hodne ovlivnena a jine, stare a osvedcene veci prakticky odsuzuji. Jak psal mockrat Kid, k cili nevede jen jedna cesta.

Uff...musel jsem se vypovidat :D a samozrejme to plati obecne a nevztahuje se to k tomuhle topiku.
Bara

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Bara ma pravdu, zase tu nemystifikujte lidi takovyma tvrzenima, ze jen volne vahy vedou k rustu. Stimulovat sval k muzes mnoha zpusoby.
Tady a vubec celkove na foru, jak to tak ctu, je opet videt, jak rozdilny je pohled na vec lidi, co nebyli ve cviceni odkojeni internetem a tech, co zacali cvicit az v poslednich letech. A nebo tech, co maji nejakou zkusenost s trenovanim lidi, protoze jedna vec je teorie a druha praxe. Je snadne narvat za internetem nezpevnenemu nezkusenemu zacatecnikovi do treninku mrtve tahy, drepy, miliraty pressy a jine narocne cviky, ale kdo ma nejakou zkusenost s trenovanim lidi, tak vi, jak to casto v praxi vypada a kam to muze vect. Casto se tu zacatecnikum doporucuji veci, nad kteryma zustava rozum stat (a to se v zadnem pripade nechci pasovat do role odbornika nebo nekoho kdovijak zkuseneho). Nerikam, ze internetove teorie jsou spatne, to rozhodne ne, ale bohuzel dost velka cast lidi je jima hodne ovlivnena a jine, stare a osvedcene veci prakticky odsuzuji. Jak psal mockrat Kid, k cili nevede jen jedna cesta.

Uff...musel jsem se vypovidat :D a samozrejme to plati obecne a nevztahuje se to k tomuhle topiku.

Naprosto stejný názor mám i já a nejen my dva.Jako kluk jsem prd věděl,nebylo nic a jedna rezavá posilka na intru.Byl rok 1988.Blbnuli jsme,těžký váhy,chyby a dnes jsem rád,že se někdy hýbám.Buďte všichni opatrní a dávejte pozor.Pak už je pozdě a druhá šance pro tělo bohužel není a náhradní díly taky ne
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Je snadne narvat za internetem nezpevnenemu nezkusenemu zacatecnikovi do treninku mrtve tahy, drepy, miliraty pressy a jine narocne cviky, ale kdo ma nejakou zkusenost s trenovanim lidi, tak vi, jak to casto v praxi vypada a kam to muze vect. Casto se tu zacatecnikum doporucuji veci, nad kteryma zustava rozum stat (a to se v zadnem pripade nechci pasovat do role odbornika nebo nekoho kdovijak zkuseneho)

S respektem musím nesouhlasit. Zdravý začátečník by se měl soustředit právě na mrtvý tah, dřep, tlak nad hlavu, TGU, přítah apod.
swager

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ešte doplnujuca otazka.
Na hrud si davam 3cviky. Ake cviky by som si mal dať aby išli vrchne cecky čim rychlejsie hore? dik

Rychle na stránku:

Přejdi na: