VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš stoprocentně, že je to vitamíny a minerály? Zkus si odpovědět na tyhle dotazy:
Jak vypadá tvůj trénink? Jak často trénuješ? Je fitko jediná tvá aktivita? Je vypadá tvůj jídelníček? Máš tam dostatek ovoce, zeleniny, čerstvých potravin, celozrnných výrobků apod.? Dostatečně regeneruješ? Co spánek? Máš dostatek bílkovin a energie celkově pro své aktivity?

Jakmile jsi často nemocnej, není jediný důvod hned běžet pro vitamíny, to možná tak v průběhu nemoci, aby ses z toho rychle vylízal, ale jinak je potřeba na častou nemocnost koukat víc komplexněji. Také bych pro jistotu navštívil imunologii, když už by to přetrvávalo dlouho a ty už si nevěděl rady, co změnit ve svém životě.
matezz06

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Víš stoprocentně, že je to vitamíny a minerály? Zkus si odpovědět na tyhle dotazy: ... ... ...

no je pravda, že je to dlouhodobý problém, ale neni to nic tak hroznýho, že bych byl každej 2 týden nemocnej (máti mi to tvrdí od mala, že mám oslabenou imunitu, ale nevěřim ji, nemá žádnej podloženej důkaz :D) co se týče fyz. aktivity, té je až moc někdy (fotbal+fitko), se spánkem je problém často, ale to už je život vysokoškolského studenta že? :D a co se týče jídla - tam se snažim,co to jde...

asi 2 roky jsem teď bral wobenzym (enzymy pro podporu imunity) a myslim, že mi to i celkem pomáhalo, ale je to strašně předražený, dobral jsem to a ty peníze se mi do toho znova dávat nechtěj, tak sem myslel, že zkusim něco trochu jinýho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když tělu nekompenzuješ ten energetický výdej a nemá dostatek živin pro regeneraci, začne si je brát z imunitního systému. Wobenzym ti tohle nevyřeší. A nevymlouvej se na život VŠkoláka, znám jich plno a ještě jsem nenarazil na nikoho, kdo by byl tak vytíženej, že by těch 7 - 8 hodin denně nemohl spát. Je to jen o tom ulehnout prostě dřív. Jak jsem řekl, nevyhazovat peníze za wobenzym a raději je investovat do kvalitního jídla. Snaž se odpočívat, kort když máš fotbal a ještě fitko. Ještě si nech od někoho fundovaného zkontrolovat jídelníček, ať víš, na čem jsi.

Závěr: snaž se změnit faktory, které imunitu ovlivňují nejvíce (spánek, výživa, regenerace, alkohol...)
matezz06

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o tý výživě už sem nadiskutoval se zkušenějšíma kamarádama hodiny, přečetl desítký článků, projel několik fór atd... ale ten spánek a ta regenerace, na to sem byl vždycky moc aktivní :D to musim nějak vyřešit :/

nicméně díky moc za rady a upřesnění, zatim s tou koupí počkám a zkusim to víc přirozenou cestou ;)
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim,
doporucte prosim nejakou kloubni vyzivu,hodlam ji uzivat preventivne proti poskozeni kloubu atd..do cca 500kc zaujala me tato https://obchod.ronnie.cz/s-2831-gela-900-capsules.html
nebo tato
https://obchod.ronnie.cz/s-4140-kloubni-vyziva-xxl.html
budu moc vdecny za doporuceni.
Luster

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacatecnik Anthony napsal:
zdravim,
doporucte prosim nejakou kloubni vyzivu,hodlam ji uzivat preventivne proti poskozeni kloubu atd..do cca 500kc zaujala me tato https://obchod.ronnie.cz/s-2831-gela-900-capsules.html
nebo tato
https://obchod.ronnie.cz/s-4140-kloubni-vyziva-xxl.html
budu moc vdecny za doporuceni.

co te na tom zaujalo krome ceny? jestli ti staci kolagen, tak kup klasickej colafit
c87

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na nete som nasiel takyto produkt pre regeneraciu klbov: http://www.starlife.sk/int/products/product_detail.asp?lng=sk&ID=1070

- hovori sa v nom o kolagene druheho typu, ma niekto s tym skusenosti ?
Bjozicek

PříspěvekZaslal: ne prosinec 23, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj došel mi momentálne multivitamin od ON Opti-men. Máte někdo nějakou jinou alternativu nebo mám opět zakoupit tohle ?

Nevadí mi připlatit za kvalitu, ale zase nechci vyhazovat peníze jen za značku

Myslim, že ANIMAL PAK,SPEKTRUM,... sou určitě kvalitní, ale v ceně hraje velkou roli značka Nebo jestli máte někdo jiný názor ... každopádně díky jestli se někdo podělíte o svoje názory a nebo mi něco doporučíte
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj.

Jaký vitamín zvyšuje chuť k jídlu? (není to pro mě)

Naposledy upravil Frozz. dne st prosinec 26, 2012 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvíc snad B1čka.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Nejvíc snad B1čka.

Jo, taaky jsem si to myslel. Zřejmě pořídím B-komplex ať je to pokupě. Dík
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ahoj.

Jeste bych vedel o jednom vitaminu "B" , ktery dost zvysuje chut k jidlu, ale to radeji nic... Kdyztak teda obyc pangamin za par kc a ani nemusis kupovat drahy B-komplex.
Midnight

PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Frozz. napsal:
Ahoj.

Jeste bych vedel o jednom vitaminu "B" , ktery dost zvysuje chut k jidlu, ale to radeji nic... Kdyztak teda obyc pangamin za par kc a ani nemusis kupovat drahy B-komplex.

Myslíš vitámín Beer? Protože ten mě chuť k jídlu určitě zvyšuje.
Away from the past
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,sháním nějaký multivitamin/mineral...dobrej poměr cena/výkon...pokud o nějakém víte nebo ho máte odzkoušený sem s ním. Dál by mě zajímal váš názor na kys. hyaluronovou...jako kloubní výživu,jeslti se vyplatí,nebo jeslti je lepší osvědčená kombinace glukosamin,chondroitin a msm,popř kolagen? Díky
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Zdravím,sháním nějaký multivitamin/mineral...dobrej poměr cena/výkon...pokud o nějakém víte nebo ho máte odzkoušený sem s ním. Dál by mě zajímal váš názor na kys. hyaluronovou...jako kloubní výživu,jeslti se vyplatí,nebo jeslti je lepší osvědčená kombinace glukosamin,chondroitin a msm,popř kolagen? Díky

https://obchod.ronnie.cz/s-1071-multivitamin-s-mineraly-42-slozek.html
a
https://obchod.ronnie.cz/s-997-flexit-drink.html

za málé peněz hodně muziky, osvědčený,spolehlivy,
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: