|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
Víš stoprocentně, že je to vitamíny a minerály? Zkus si odpovědět na tyhle dotazy:
Jak vypadá tvůj trénink? Jak často trénuješ? Je fitko jediná tvá aktivita? Je vypadá tvůj jídelníček? Máš tam dostatek ovoce, zeleniny, čerstvých potravin, celozrnných výrobků apod.? Dostatečně regeneruješ? Co spánek? Máš dostatek bílkovin a energie celkově pro své aktivity?
Jakmile jsi často nemocnej, není jediný důvod hned běžet pro vitamíny, to možná tak v průběhu nemoci, aby ses z toho rychle vylízal, ale jinak je potřeba na častou nemocnost koukat víc komplexněji. Také bych pro jistotu navštívil imunologii, když už by to přetrvávalo dlouho a ty už si nevěděl rady, co změnit ve svém životě. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
matezz06
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Víš stoprocentně, že je to vitamíny a minerály? Zkus si odpovědět na tyhle dotazy: ... ... ... |
no je pravda, že je to dlouhodobý problém, ale neni to nic tak hroznýho, že bych byl každej 2 týden nemocnej (máti mi to tvrdí od mala, že mám oslabenou imunitu, ale nevěřim ji, nemá žádnej podloženej důkaz :D) co se týče fyz. aktivity, té je až moc někdy (fotbal+fitko), se spánkem je problém často, ale to už je život vysokoškolského studenta že? :D a co se týče jídla - tam se snažim,co to jde...
asi 2 roky jsem teď bral wobenzym (enzymy pro podporu imunity) a myslim, že mi to i celkem pomáhalo, ale je to strašně předražený, dobral jsem to a ty peníze se mi do toho znova dávat nechtěj, tak sem myslel, že zkusim něco trochu jinýho
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
Když tělu nekompenzuješ ten energetický výdej a nemá dostatek živin pro regeneraci, začne si je brát z imunitního systému. Wobenzym ti tohle nevyřeší. A nevymlouvej se na život VŠkoláka, znám jich plno a ještě jsem nenarazil na nikoho, kdo by byl tak vytíženej, že by těch 7 - 8 hodin denně nemohl spát. Je to jen o tom ulehnout prostě dřív.  Jak jsem řekl, nevyhazovat peníze za wobenzym a raději je investovat do kvalitního jídla. Snaž se odpočívat, kort když máš fotbal a ještě fitko. Ještě si nech od někoho fundovaného zkontrolovat jídelníček, ať víš, na čem jsi.
Závěr: snaž se změnit faktory, které imunitu ovlivňují nejvíce (spánek, výživa, regenerace, alkohol...) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
o tý výživě už sem nadiskutoval se zkušenějšíma kamarádama hodiny, přečetl desítký článků, projel několik fór atd... ale ten spánek a ta regenerace, na to sem byl vždycky moc aktivní :D to musim nějak vyřešit :/
nicméně díky moc za rady a upřesnění, zatim s tou koupí počkám a zkusim to víc přirozenou cestou ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
co te na tom zaujalo krome ceny? jestli ti staci kolagen, tak kup klasickej colafit
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj došel mi momentálne multivitamin od ON Opti-men. Máte někdo nějakou jinou alternativu nebo mám opět zakoupit tohle ?
Nevadí mi připlatit za kvalitu, ale zase nechci vyhazovat peníze jen za značku
Myslim, že ANIMAL PAK,SPEKTRUM,... sou určitě kvalitní, ale v ceně hraje velkou roli značka  Nebo jestli máte někdo jiný názor ... každopádně díky jestli se někdo podělíte o svoje názory a nebo mi něco doporučíte
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
Ahoj.
Jaký vitamín zvyšuje chuť k jídlu? (není to pro mě) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne st prosinec 26, 2012 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Nejvíc snad B1čka. |
Jo, taaky jsem si to myslel. Zřejmě pořídím B-komplex ať je to pokupě. Dík _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 26, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Ahoj.
Jaký vitamín zvyšuje chuť k jídlu? (není to pro mě) |
Jeste bych vedel o jednom vitaminu "B" , ktery dost zvysuje chut k jidlu, ale to radeji nic... Kdyztak teda obyc pangamin za par kc a ani nemusis kupovat drahy B-komplex. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|