Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 638, 639, 640 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Illés.

:D:D:D husté komenty na jeho stránce... totální sebevražda, to jako skončil s kulturistikou, nebo proč to udělal?
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To netuším, ale spíš bych řekl, že se mu tam někdo naboural, protože tohle je na jeho "fan stránce", kdežto ze svého profilu normálně píše o cestě na soutěž, dával i před pár hodinama nějaké video z letadla apod.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
To netuším, ale spíš bych řekl, že se mu tam někdo naboural, protože tohle je na jeho "fan stránce", kdežto ze svého profilu normálně píše o cestě na soutěž, dával i před pár hodinama nějaké video z letadla apod.

Jinak pro ty, co neví... totalni sebevražda

"ten magor natocil 2 minutovy video kde si vyhonil pero a jeste ukazal svuj oblicej... a dal to na facebook https://www.facebook.com/igor.illes?ref=ts&fref=ts"
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tyvole...
Gohan

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to je asi dole, protože tam nic není.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok...

Naposledy upravil MAST3R dne ne listopad 25, 2012 9:49 pm, celkově upraveno 1 krát
kubaz

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no offense, ale fakt kdo vi, treba za to nemuze ja ho sice nemusim, ale nepral bych to nikomu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pak si nemaj dámy myslet o kultících svoje
Petey

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je v pohode,stat sa moze ze mu hackli pc alebo ukradli notebook. Ale kto z vas ma taketo video natocene?
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
no offense, ale fakt kdo vi, treba za to nemuze ja ho sice nemusim, ale nepral bych to nikomu

Měl si pravdu, je to blbost to takhle postovat, ale podle mě sem u tam někdo naboural, protože tam nějak moc nepříspíval a najednou se tam objevilo toto, kdežto na svém FB měl i posty staré pár hodin.

Ale na druhou stranu souhlasím s Petey, člověk co něco podobného natočí či nafotí musí počítat i s tím, že se tohle může stát.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem zvedavy az napise nejakou reakci na tu fanpage nebo na svuj fb..
Revin

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Revin napsal:

Promiň, ale tohle moc nechápu - celá ČR bude v invalidním důvodu jako bývalý feťáci - to jako všichni začneme brát drogy protože je někde prodává? I ty sám? Až ti někdo nabídne drogu (tvrdou, trávu neřeším), tak řekneš "no jasné, sem s tím"?

ciste hypoteticky:
nekdy, kdyz s necim bojujes, tak sam muzes podlehnout

ale jinak, me jde predevsim o moje deti a manzelku - a jednou i o sebe sama. viz vcerejsi zprava v TV - fetak zazvoni u sousedu at mu daji prasky proti bolesti (proste neco z ceho vari drogy). oni mu nic nedaji a on je oba zabije - to je pripad ze vcerejska a dnes je urcite dalsi podobny.
me nejde o to, jestli budu nebo nebudu brat drogy. me jde o to, jestli me a moji zenu nekdo zabije a jestli ja budu muset resit svy decka neb zacnou fetovat ... je to tak slozite?

"to jako všichni začneme brát drogy protože je někde prodává?" - a ne asi? proc to asi Nemci resi? oni resi, ze do Nemecka nekdo ve velkym vozi drogy, ale jelikoz to nikdo nechce, tak to sypou ptakum? se prober - tem mladejm je jedno co do sebe nacpou, hlavne ze prozijou bezvadnej vikend - pervitin zpusobuje psychickou zavislost ne fyzickou jako heroin. zavislost na pervitinu je nejhure lecitelna - staci to trochu prihrat a ID je na svete.
utracet tezky prachy za chlast abych byl v nalade? proc, vezmu tu (dnes) levnou davku "neceho" nebo jen proste usetrim namocenym tamponem v alkoholu, zavedenym ve vagine nebo konecniku - zalezi jak se momentalne nekdo v nalade rozhodne...
takze ano, diky snadne dostupnosti drogy, budou drogove zavisli pribyvat a ty je budes zivit ze svych dani - ja ne - je to na tobe .... a pokud ti to nevadi, tak OK. zij dal v klidu ...

Já ale nemluvím o legalizaci drog, nebo teď nevím, jestli ten poslední odstavec byl vůbec na mě. Legalizaci asi ne, na to dost vyspělí nejsme. Každopádně pokud si představím svět bez nelegálních drog, tak by to určitě nebylo tak, že ti feťáci by byli řádní a slušní občané. Prostě by jeli v něčem 'dovoleném' - chlastu. Nebo myslíš, že se nedějí zločiny, vraždy pod vlivem alkoholu? Docela by mě takové srovnání - drogy vs. alkohol zajímalo. Stejně myslím, že je to hlavně v lidech.
shooter

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě obsluha v posilovně vždy když tam jsem jsou všechny okna otevřený a táhne tam studenej vzduch, vždycky to zavřu. A ona za 10 minut příjde a něco zase otevře. Takže příště si beru mikinu protože když jsem spocenej, triko na ždímání, a táhne studenej vzduch tak to je k posrání.

A druhá věc z mé časové nerozvážnosti jak krásně ušetřím jesm si u ťamanů koupil 4,55kg Jasímonové rýžie za 230kč a zjistil jsem, že mý vysoký GI až 100 takže je to k hovnu

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
kubaz

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz ani neni k smichu snad s tou ryzi ..
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosim te a tos cetl kde s tim GI?
Musis to brat hodne s nadhledem, tyto ukazatele.
Mela by mit tusim kolem 80, ale taky zalezi, jak je upravena, s cim ji jis, jak dlouho je uvarena...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 638, 639, 640 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: