|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JENDA10
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | njn, musíme víc makat a kecání si nechat na pivo sice po těžké sérii mrtvoly si člověk rád orazí, jenže jak se to nehlídá... tak to pak letí.
a ty tlaky na military jsou silově moc pěkné, striktně oddělená opáčka. |
Beru tě za slovo Jinak ze mě nikdy žádnej tlakař nebude (tak já nejsem ani žádnej tahač no ), takže když už zvedám hovno, tak alespoň brilantní až záviděníhodnou technikou Ale děkuju
| Loudy napsal: | Kam chodite cvicit? Naslo by se nekdy misto na trenink i pro slabocha jako ja? |
To víš, že jo! Většinou tam po nás gerojích nějaký ty drobty zbydou Je to Fitness Maximus a můžeš zde potkat také známé osobnosti z kulturistiky, fitness, powerliftingu či showbyznysu Takže jestli to nemáš na Žižkov daleko (což možná máš, jestli bydlíš na čvuťáckejch kolejích), tak se určitě stav
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 10:58 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | To víš, že jo! Většinou tam po nás gerojích nějaký ty drobty zbydou Je to Fitness Maximus a můžeš zde potkat také známé osobnosti z kulturistiky, fitness, powerliftingu či showbyznysu Takže jestli to nemáš na Žižkov daleko (což možná máš, jestli bydlíš na čvuťáckejch kolejích), tak se určitě stav |
Bydlim na bytě a z Ládví by se tam mělo dát v klídku dojet, takže pokud někdy příští týden půjdete a měl bych v tu dobu čas, určitě bych si s váma zašel zacvičit pokud se ujmete velkýho slabýho cvičence jako jsem já
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
pěkné tréninky... zvláště se mi líbí to "s přehledem a se stopkama" ;) já jsem teď úplně mimoň, nestíhám a už mě to štve, takže zkusím zítra dorazit, ale asi budu jenom něco šudlat, abych se do toho dostal.
EDIT 3.12.2012 12:55: klidně jeďte od 10h, já dříve než o půl jedné nebudu, ale to neva, stejně plánuju spíše nácvik techniky u čelňáků a nadhozu a pak se něčím dorazím.
Naposledy upravil vlk# dne po prosinec 03, 2012 1:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | pěkné tréninky... zvláště se mi líbí to "s přehledem a se stopkama" ;) já jsem teď úplně mimoň, nestíhám a už mě to štve, takže zkusím zítra dorazit, ale asi budu jenom něco šudlat, abych se do toho dostal. |
Doraž v 10, aspoň nebudu šudlat sám
EDIT :můžeme to případně posunout a udělat nějakej kompromis klidně
EDIT2 : Dobrá, tak to necháme na desátou
EDIT3 : EDIT 2 NEPLATÍ! Ve 12 před fitkem, vlk dorazí půl hodinky po nás
Naposledy upravil Loudy dne po prosinec 03, 2012 4:35 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, "zatímco jsi spal" jsem ti byl nevěrný  a domluvil jsem na zítřek od 10 hodin trénink s Loudym, takže když budeš moct přijít o něco dřív, bude to fajn, ale jestli přijdeš klasicky v těch 12:40, tak se tam alespoň se mnou nejspíš stejně potkáš vzhledem k těm mým hodinovým strečinkům
EDIT: Tak Loudy psal, že to můžeme posunout na poledne, aby nám tam ve třech bylo hezky teplo  Takže tě tam zítra čekáme
EDIT 2: Miluju editace!  Tak dobře, necháme to na 10:00, stejně já než se protáhnu, tak se tam ještě potkáme
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
Neděle 9. prosince
Přemístění+výraz
(2+2)x60
(2+2)x70
(2+2)x80
(1+0)x90 -> bez komentáře
5x (1+1)x90
Až v druhý půlce tam byla slušná dynamika, jinak nic moc.
Zadní dřep
5x65
5x85
3x105
3x125
2x135
1x140
1x145
1x150 -> vyrovnaný OR, rezerva téměř žádná
4x1x145
Těžký jako prase ale pořád se stopkama.
Bench press
5x60
5x80
3x90
3x100
1x105
1x110
1x112,5 -> OR, s jistotou
0x115 -> krásná izometrická kontrakce v mrtvém bodě trvající poctivých pár vteřin
1x115 -> údajně jsem to dal sám, ale podle mě tam byla lehká dopomoc, takže to jako OR nepočítám
Dneska jsem měl kvalitní jištění, tak jsem si trochu vyhodil z kopejtka
Přítahy spodní kladky
5x100
5x5x110
Břicho+GHR
Nadhoz dneska za moc nestál, ale jinak jsem spokojenej. A ještě dlužím vlkovi omluvu za to, že jsem dneska přišel tak pozdě, byť jsem se holedbal, že tam budu v 11
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|