|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
Bóže za co mě trestáš. V aktuálních formách jsem napsal pod fotku Johnyho C, že mi připomíná mě než jsem se zprasil... Jelikož se toho hned jeden návštěvník fora chytil, musím dodat prý důkaz.
Tady to bylo kolem metráku s pasem kolem 90 cm.
a tady nějakých 108 kg při zhruba stejným pase.
obojí z doby než jsem se začal naplno věnovat trojboji. Nemám důvod si něco vymýšlet. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Mrtvola sumo RAW:
3 x 5 x 60 kg
3 x 3 x 90 kg
2 x 3 x 110 kg
3 x 130 kg
3 x 160 kg
3 x 180 kg
3 x 200 kg
Dnes druhý trénink mrtvoly sumo. Prvně raw. 3 x 200 spokojenost. Strašně mě teda od spodu už od 160 tahaj třísla, to jsem v dresu minule necítil a rozjezd prvních cca 5 cm byl docela heavy, ale pak to vystřelí a i trojka s 200 lehoučce.
Dřep
5 x 60 kg
5 x 80 kg
3 x 100 kg
3 x 120 kg
5 x 3 x 140 kg
Týden dávám kreatin + protein a TH vylítla o 3 kg. Aktuálně před tréninkem 109,2 kg.
Víc jsem opět nestihl i tak v posilce skoro 2,5 hodiny. Mladej potřetí v dresu na dřep a poprvé se nám povedla hloubka. Celkově technicky pěkný. Ale z toho vázání bandáží atd jsem byl vyřízenej víc jak ze svýho tréninku. :-) Při TH 70,1 kg dal 180 a 190 IPF platně. Dělá mi radost. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
pekne jedete, oba dva.
Jeste ale nahod aktualni formu _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
Dikec kamo! Vyridim.
A aktualku radeji ne. Malokdo by poznal ze mam neco spolecnyho se sportem. :-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Benč
20 x 60 kg
10 x 80 kg
3 x 100 kg
3 x 110 kg
3 x 120 kg
3 x 130 kg
3 x 140 kg
140 kg třetí opáčko na krev.
RAM benč
3 x 6 x 135 kg
Doplnky prsa, záda, bic + tric v supersérii. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:04 am Předmět: |
|
|
Tak jste mi kolegove lifteri nasadili takovyho brouka do hlavy,ze jsem se dnes nasoukal do superioru 42. Musel jsem dat navleky na nohy a pytel jeste pres zadek a pak to slo.Rval jsemse do nej dobrou pulhodinu. Ale ma to jeden hacek. Zvedat v tom asi nepujde.  V tydnu by mel dorazit jeste ten centurion 44 od DrLifta,tak budu mit v sobotu z ceho vybirat. Uz vidim ty nevericny pohledy ve fitku. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 9:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Tak jste mi kolegove lifteri nasadili takovyho brouka do hlavy,ze jsem se dnes nasoukal do superioru 42. Musel jsem dat navleky na nohy a pytel jeste pres zadek a pak to slo.Rval jsemse do nej dobrou pulhodinu. Ale ma to jeden hacek. Zvedat v tom asi nepujde. V tydnu by mel dorazit jeste ten centurion 44 od DrLifta,tak budu mit v sobotu z ceho vybirat. Uz vidim ty nevericny pohledy ve fitku. |
Dneska ti ten dres pujde, jsem zvedavej jak s nim budes spokojenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
DrLift: tak vzhledem k tomu že to je ten europamajsterdres, očekávám od něj, že bude zvedat sám.
Conan: mam takový tušení, že u toho jsem asi i byl.. Každopádně budu mít teď na výběr ze tří velikostí a 3 různých materiálů, to by bylo aby mi to v nějakým nesedlo. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 6:54 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | DrLift: tak vzhledem k tomu že to je ten europamajsterdres, očekávám od něj, že bude zvedat sám.
|
Tak to je naprosta samozrejmost. 250kg dava jen tim, ze si ho obliknes
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
... hmm ... a nemáš tam i nějakou dětskou velikost ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... hmm ... a nemáš tam i nějakou dětskou velikost ? :) |
Vzperacky drepujou prece na ostro ne? Tedy bez dresu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|