|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Wass napsal: |
váhy jsou k smíchu, já vim... |
Ale hovno, vzdyt tohle jsem nezvedal ani ja pred 2 mesici po 4 mesicni pauze a to cvicim 9-10 let _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzaj95

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
ty dřepy jsou moc pěkný, sice nevím jak hluboko jezdíš, ale je to víc než dá většina lidí v posilkách
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Draper: tak to bylo na chvíli po pauze, teď si zase na solidních výkonech, ke kterým se já dostanu až za pár let
honzaj: jedu mírně pod paralel, občas to neubrzdim a je z toho skoro dřep ze země :D
chodim do posilky, kam chodí hodně velkejch chlapů, sem tam i nějakej strongman (nebo mistr světa v kulturistice :) ), takže tam jsem dlouhodobě člověk s nejhoršíma výkonama, nestěžuju si, jen mě mrzí, že se 100% jídlem bych mohl bejt úplně někde jinde
ale tak možná půjdu na univerzitu obrany v Brně, takže tam fyzičku doženu ve všech ohledech :)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
tak pokud ti to kyčle dovolí, tak jezdi vždy až do dosedu na lýtka.
z toho si nic nedělej, pokud k vám chodí tito lidi, tak ti o tom něco ví a na 100% se ti nesmějí a spíš poradí ( vlastní zkušenost ), pokud necvičíš jak manták, neházíš věcma a neřveš jak u porodu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
kyčle mi to asi moc nedovolí, jsou trochu cejtit a hlavně když jedu až dolů, tak už při pohybu zpět nahoru nedokážu udržet 100% pevnost a mírně přepadávám
jo nikdo se mi nesměje, taky mi párkrát poradili, i když občas někdo blbě čumí :D v posilce se chovám slušně, sem vychovanej kluk :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
ze včera namoženej jako sviňa... kromě břicha a prsou... asi si přidám rozpažky, po těch mě prsa zaručeně bolela a třeba mi to trochu pomůže stimulovat růst síly i u benche.. i když to v korte tréninku není
Jídlo
- miska müsli, 450g kefír
- banán, 100g 60% šunky, pečivo
- 250g tvaroh, 50g nesolených arašídů, jablko, 40g čokolády (pro diabetiky)
- croissant, 40g 75% proteiňáku
- nudlovka na zahnání hladu před večeří... vejce nebyla k dispozici
- mexická tortilla
- 250g tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
v noci sem se vzbudil a zjistil, že nemůžu ležet na jedný straně, protože mě zase rozbolela ta záda, přitom včera to bylo úplně OK : ( trochu to pobolívá a taky mě kurevsky bolí hlava a nechci si dávat hned panadol, to to radši nějak přežiju (nevim, jestli to je tim, že sem si asi po dvou letech poprvý přes den nedal kafe). KM tenhle týden není, takže můžu na trénink zítra... nebo až další den, ve čtvrtek mam důležitou zkoušku ve škole v laborkách, takže se na to musim připravit
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Jídlo
- miska piškotů, 450g kefír
- 110g eidam, pečivo, banán
- proteiňák, pečivo
- 250g tvaroh, 50g arašídů, banán
- kuřecí steak (150g cca), bramborová kaše
- řádka čokolády, multivitamin po večeři
- 250g tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
tak do posilky jdu až zítra, dneska toho mam dost... zejtra už nebdu muset odpoledne nic jinýho dělat
Jídlo nic moc
- šátečky, kafe
- 80g 60% šunky, pečivo, banán
- jogurt, 250g tvaroh, arašídy, řádka čokolády, jablko
- kuřecí maso s bramborama
- 250g tvaroh
- přes den voda, minerálka, malej energiťák a džus
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
dneska dostaly stehna solidně zabrat, váhy sice běžný, ale už hned po dřepech mě dost bolela a teď mě bolí ještě o dost víc... takhle hodně mě nebolí ani den po tréninku
bench mě štvě, vůbec to nejde a furt to ani nedokážu udělat plně stabilizovaně... nevim, co dělám špatně, spoustakrát mě někdo jistil a nikdo mi neřekl žádnou chybu
Trénink
- Bench-press- 5x5-5-5-5-4 (50kg)
- Dřep - 5x5 (80kg) první série nejtěžší, pak se to zlepšovalo
- Mrtvý tah - 5x5 (94kg)
- Upažování - 3x10 (7,5kg)
Zbytek sem nestihnul
Jídlo
- loupáky, 450g kefír
- banán, 40g 75% proteiňáku
- 200g 70% šunky, pečivo
- 250g tvaroh, jablko, loupák, kafe, řádka čokolády
- banán po tréninku
- holandské řízky s bramborama
- 250g tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 12:04 am Předmět: |
|
|
Jídlo
- miska müsli, kafe, trocha proteiňáku místo kefíru
- banán, pečivo, proteiňák
- 250g tvaroh, jablko, arašídy
- 3 vejce, pečivo
- tuňák, pečivo
- 250g tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 12:27 pm Předmět: |
|
|
tak sem chtěl dneska konečně na trénink, nešel sem včera, aby mi to vycházelo na tréninkový rozpis, co sem si napsal a zjistil sem, že dneska je v posilce nějaká benchpress akce :/ takže asi až zítra, ale štvě mě to, dneska bych měl parádní potréninkovou večeři
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Trénink
- Mrtvý tah - 5x5 (99kg) :)
- Bench-press- 5x5 (50kg) ramena bolela...
- Dřep - 1x4 (90kg) + 4x5 (80kg) nevšiml sem si, že sem tam zezačátku dal 90kg... bylo to těžký jaxviňa, tak sem se divil, co se stalo :D
- Francouzské tlaky - 4x10 (18kg)
- Bicepsové jednoručky vestoje - 4x10-10-10-8 (12,5kg) ta poslední série fakt nešla, úplně nadoraz
Jídlo
- 100g ovesných vloček, 380g bílého jogurtu
- kuřecí burger, pečivo
- pečivo, banán, 100g eidamu
- 250g tvaroh, arašídy, řádka čokolády
- banán po tréninku
- kuřecí řízky, bramborová kaše, okurka
- 250g tvaroh už asi nestihnu, nebudu ho dávat hodinu po velký večeři
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
včera sem si na mrtvole sedřel kus kůže na ruce a kurevsky to bolí, nevim jak budu zvedat zítra :/ sranda je, že mě to začlo bolet asi ža po minutě, když sem se na tu ruku kouknul, do té doby sem nic necítil :D
Jídlo
- miska müsli, 500ml kefír
- pečivo, 200g 96% šunky
- 40g 75% proteiňáku, plechovka pepsi
- 250g tvaroh, banán, 50g arašídů, ořechový závin, kafe
- kuřecí řízky, brambory, okurky
- 250g tvaroh
přes den voda, po večeři multivitamin
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
teď sem přišel domů ze školy, ale na trénink musim... zase to sem píšu, abych se na to nevykašlal :D akorát mě furt bolí ta ruka, takže dneska to nevidim na nic, kde musim držet pevně činku... takže jen dřepy, lýtka, břicho a možná ještě něco, co mě napadne..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|