A druhá věc z mé časové nerozvážnosti jak krásně ušetřím jesm si u ťamanů koupil 4,55kg Jasímonové rýžie za 230kč a zjistil jsem, že mý vysoký GI až 100 takže je to k hovnu
A druhá věc z mé časové nerozvážnosti jak krásně ušetřím jesm si u ťamanů koupil 4,55kg Jasímonové rýžie za 230kč a zjistil jsem, že mý vysoký GI až 100 takže je to k hovnu
I když si o sobě nemyslím, že jsem nějaký hrdina nebo tak něco ale zrovna něco takového by mě určitě nějak moc nevyděsilo. Ale chápu lidi co na to věří, že je to mohlo dost vystrašit. Když už tak možná v tomto případě bych se možná lekl.
Sere mě obsluha v posilovně vždy když tam jsem jsou všechny okna otevřený a táhne tam studenej vzduch, vždycky to zavřu. A ona za 10 minut příjde a něco zase otevře. Takže příště si beru mikinu protože když jsem spocenej, triko na ždímání, a táhne studenej vzduch tak to je k posrání.
Proto cvičím jedině v mikině a teplákách (pokud teda není léto a vedra), jezdím už takhle všechny tréninky, u nohou je to trochu horší některé cviky udejchat, ale člověk si zvykne, jakmile si sundám mikinu, tak mi je zima.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
1 mě sere že si neumím naplánovat čas když mám odpolední, nestíhačka každej den buď s jídlem nebo s tréninkem. dneska budu po tréninku hladovej 3 hodiny
2 mě sere že se mi dneska vylil celej šejkr do tašky když jsem končil....takže všechno slepený , jsem vypadal jako kdybych se po..
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
do školy máme mít najetou povinnou četbu, jelikož maturita se blíží, říkal jsem si, že si o vikendu přečtu (resp. poslechnu v mluvenem slovu - jsem líný číst ) Bylo nás pět a asi 6 povídek od Čapka... kurva, 20:52 a já za celý víkend najel jenom zfilmovanou, 29.minutovou povídku Zločin na poště
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru