Už se taky těším. 5.12 budu mít nový flash, takže si zapařím konečně pár her: Far Cry 3, Hitman, Dishonored, Fifa 13, Forza Horizont, Halo 4, Assassins Creed 3.
Jinak co jsem tak letmo koukal na ty nároky u nových her, ty voe to to letí. Moje Lenovo s procákem Intel core i3 2,1 Ghz + 4GB ram a 1GB grafika, by snad nic nerozjelo ztěch nových a to ho mám rok.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Kdyžtak se potom ještě rozepiš, zajímá mě to. A na jakym HW to jedeš?
pc mám starší, ale pořád se na něm daj rozjet nový hry. Amd Athlon X2 6000+, Ati Radeon 3870 512mb, 2gb ram.. FarCry jedu v 1400x900 na LOW detaily, ale i tak vypadají neskutečně. Začátek hry byl fakt suprový a hned mě to pohltilo. Mám už odehráté nějaké 3 hodiny a hrál bych dál, kdybych nemusel jít cvičit ale jakmile dojdu, tak se bude zase mačkat!
Tak odzkoušeno Far Cry 3 a k mýmu překvapení to běží na plný detaily, na mym 5 let starym stroji. (512 grafika). Optimalizace se povedla a jede to bez problémů, začátek pěknej
Tak odzkoušeno Far Cry 3 a k mýmu překvapení to běží na plný detaily, na mym 5 let starym stroji. (512 grafika). Optimalizace se povedla a jede to bez problémů, začátek pěknej
Tak už mám ozkoušené taky FC 3, na to jak se to vychvaluje všude, jsem čekal super pecku, ne že by to bylo špatné, ale přijde mi takové roztahané a mise nudné (trochu mi to připomíná 2), snad se to rozjede. Někdy mi přijde, že Ti nepřátelé jsou vyloženě slepí, viz hned první mise jak utíkate s tím týpkem, chodíte jim před očima a nic.
Ale intro pěkné:
Ještě, že mám Forzu Horizon.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
FC3 se mi moc nelíbilo, 1/3 fajn, ale pak to jde, co se týče zábavnosti, prudce dolů, takže jsem to ani nedohrál.
Hitman Absolution je taky docela zklamání, pro mě nejslabší díl série, od naprosto pitomýho systému převleků po batmanovský superschopnosti...
Teďka na vánoce si budu pořizovat novej komp, takže se těším, že si konečně vychutnám Zaklínače 2 na max, jinak ale "bohužel" hraju jen old-school RPG, páč dneska vychází kvalitní hra jednou do roka... a to je to ještě většinou z indie scény.
Black Adder: Dej nejaky typ na old-school rpg nebo indie hry
EDIT: Co se me tyce tak hry typu CoD primo zeru :)
Tak za sebe můžu určitě doporučit Planescape Torment (hra, který jsem dal jako jediný svoje dosavadní nejvyšší hodnocení - 95%), potom Fallout 1 + 2, sérii Baldur's Gate, Arcanum etc., prostě takový ty "klasiky", to zná každej, ne?
Z indie her např.: Trine 1+2, Limbo, Minecraft nebo stealth akce Mark of the Ninja
Btw, pokud bych chtěl někdy nějakýmu technofobovi dokázat, že hry jsou taky forma umění, tak bych mu doporučil právě Planescape...
MAST3R: Jo, to je známa věc, zábavnost tohohle typu her exponenciálně roste s počtem kamárdů, který hrajou s tebou (za všechny uvedu Borderlands, kde je to bez coopu extrémní nuda, ale s coopem extrémní zábava )
Jj to máš pravdu, jsou hry které sám doma nezapnu (Fifa, NHL, London: Olympics games), ale jakmile se dohodnem s kámošema a ve 4 sednem k Xboxu, tak je to zábava na několik hodin.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru