... hmm ... a nemáš tam i nějakou dětskou velikost ? :)
Vzperacky drepujou prece na ostro ne?
anebo naostro v dresu? au, auuu
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
... hmm ... a nemáš tam i nějakou dětskou velikost ? :)
Vzperacky drepujou prece na ostro ne?
anebo naostro v dresu? au, auuu
Co jsem mel moznost videt, tak na mezinarodni urovni si vetsina lifterek bere pod dres tanga. Ted je otazka jestli to delaji, kvuli obdivnym pohledum pri prevlekeni v rozcvicovne nebo kvuli tomu, aby se jim neshrnovaly bombardaky
Po minulý zkušenosti, kdy jsem si na trénink zapoměl vzít slipry a šel jsem v boxerkach, bych řekl, že tangáče budou z čistě praktických důvodů. Asi si koupím taky jedny soutěžní.
Po minulý zkušenosti, kdy jsem si na trénink zapoměl vzít slipry a šel jsem v boxerkach, bych řekl, že tangáče budou z čistě praktických důvodů. Asi si koupím taky jedny soutěžní.
opovaz se, to bych pak asi v rozcvicovne radsi dobrovolne oslepnul
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Zase jsem byl donucen vyrazit na trénink sám. Byla to fuška, protože jsem potřeboval prubnout dres na dřepu. Ještě že je mi tak velkej, že si ho obleču bez problémů sám.
Takže jako první dřep:
2 x 10 x 60 kg
2 x 6 x 90 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
dres
2 x 160 kg
2 x 180 kg
1 x 200 kg
opět raw
3 x 160 kg
3 x 150 kg
6 x 150 kg
8 x 140 kg
Super, bandáže jsem vzal jen na 1 x 200 kg. Měl jsem z toho docela strach, co budou říkát záda, ale super. Váhu jsem vůbec necítil. Napoprvé jsem nebyl ani daleko od hloubky. Vše lehce i schazovačky raw. Do soutěže jsou ještě 2 měsíce takže spokojenost.
Dotahy sumo z 10 cm
2 x 4 x 60 kg
2 x 4 x 90 kg
2 x 4 x 120 kg
4 x 150 kg
4 x 170 kg
4 x 190 kg
Dobrý, lehký.
Doplnky horní záda + trapéz po jednom cviku 8 sérií.
ty jo, papírek. copa teprve az ti prijde ten dres co dava 250kg, to bude dohromady 450
Tak to byl hodně dynamickej dřep jaký máš ve dřepu ambice na závody?
Tak budu spokojenej, kdyz dam platne to,co mi vloni neuznali kvuli hloubce. 232,5 kg. Tak nejak si myslim,ze bych to dal uz ted,ale nechci nic uspechat.Porad mam strach z ty plotynky.No ale samozrejme tajne doufam ve vic,vzhledem k tomu,ze mam porad jeste o 10 kg min nez vloni,dres mi je ted skoro k nicemu,tak uvidime. Necham se prekvapit.:-)
_________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne ne prosinec 02, 2012 1:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Jo a uprimne lituju vsechny kulturisty. Dobrovolne se okradaji o tolik kras zivota. Tak treba. Znate nekdo uzasnejsi snidani nez gulas se sesti? To je pohlazenicko po ranu. Vyrazim na benc,mam energie,ze bych mohl skaly lamat!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru