|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Ahoj, hlásím se. Max jsem dneska zkoušel a mám 5. | tak to nic moc moucha, sem myslel, ze si vetsi zabijak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
To jsou ti slabí crossfiťáci  ale já ty HSPU ještě vytáhnu, mám velké rezervy v technice .)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ahoj, moje 1RM na military press je ošizených 55kg, cos myslel? | no jo, ale ses vyzablej crossfitak a tem vetsinou HSPU dou velmi lehce.. ahoj
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Ahoj, hlásím se. Max jsem dneska zkoušel a mám 5. |
Na tohle jsem čekal..Tak makej makej.Když to sem píšou všichni tak moje PRko na HSPU bylo 11opak (BW81)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
Tak ty tlačíš jak kůň :) ale já to ještě vytáhnu, žádný strachy
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 10:00 am Předmět: Re: * max v HSPU do 31.12.2012 * |
|
|
Včera 6 HSPU, pak jsem se převážil a spadl na nohy. Takže se snad ještě zlepším. Na videu snad pak bude 10, to je cíl
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
Taky uz jsem na 6ti :-) a naucil jsem se i kippovany, z cehoz mam velikou radost
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
Ako ste na tom? robim uz serie po 11, celkom je to zaberacka pri vahe 91 kg :)
Skusal som na pushup bars a s tym spravim max 4
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
Budu rád, když se přiblížím k tomu počtu, co jsem nahlásil jako výchozí výkon :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
ja ich cvicim poctivo asi 5x tyzdenne, vzdy 2-3 serie nie do zlyhania. Teraz mam dilemu, ci by nebolo lepsie striedat to s HSPU na podstavcoch, ide mi samozrejme o vykon bez podstavcov _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
Moc to nejde, zatím je zkouším vždy na začátku tréninku, ale začnu i doma, jestli si tam nějak šikovně udělám místo.
Pořád jsem ale nepřišel na šířku dlaní tak, aby mi nejvíc vyhovovala  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 12:00 pm Předmět: |
|
|
toto je pre mna akurat, cca rovnako ako chodim military press
_________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|