|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
blazen: Každá věta od tebe už mě vždy tak přitíži, to je hrozný. Napsal jsem, že je teda jedno co si večer dám ( s tím, že buď to někdo potvrdí/vyvrátí) a to v té závorce bylo jako příklad ( jako, že jestli nevadí, že tam budou nějaké tuky (ty mě na noc přijdou divné) , sacharidy)
Edit: Tak nevidím nic špatného se zeptat na to, co preferují ostatní jako poslední jídlo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
Balbi: nastuduj si něco o výživě. Jinak nevím co je na tucích špatného na noc. Pokud dáš T+B, prodlouží se trávení. Samozřejmě není super na noc tam rvát McDonalds, ale pokud si dáš tvaroh + ořechy, tak nevidím problém. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
balbi: to je účel
když už se ptáš, co se vyrovná tvarohu na noc, a pak naprosto debilně napíšeš jestli je teda jedno zda si před spaním dáš tuky nebo sacharidy, tak buď chceš bílkoviny na noc a hledáš náhradu za tvaroh nebo přemýšlíš nad posledním jídlem (jako celkem) před spaním
a že se na to ptáš zrovna ty, když jsi doteď dával tvaroh a vločky před spaním a neviděls v tom problém a vyhovovalo ti to
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
Ale neboj, není to nic typu, že by to šlo do tuků nebo zpomalovalo růst svalů  Prostě mi nejspíš nevyhovují mléčné výrobky jako takové.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Zjistil jsem, že to není uplně OK, takžen to potřebuji/chci změnit Ale díky |
Tak ja treba planuju brzo vymenit tvaroh pred spanim za Casein Micellar, cenove to vyjde temer na stejno, bude to zmena a nebudu muset myslet na to, kolik mam este tvarohu v lednici a do kolikatyho maj trvanlivost atd.
Ale to asi taky neni to co hledas.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
Tvaroh + Protein + mléko + 2lžíce nutely  a šejkrovat
Někodo musel doma koupit Nutelu, tak jsem ji vyzkoušel do tvarohu a s výsledkem jem byl nemile překvapen, ta chuť jě prostě neskutečná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 6:50 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Tvaroh + Protein + mléko + 2lžíce nutely a šejkrovat
Někodo musel doma koupit Nutelu, tak jsem ji vyzkoušel do tvarohu a s výsledkem jem byl nemile překvapen, ta chuť jě prostě neskutečná. |
prosím , lidi budte soudní ,
Nutela na noc , masakr totalní !! toto jak si přečte človek co nemá ani páru o stravovaní . Tak běží a koupí si tu sračku . Prosím jak chcete lidem radit tak s rozumem a ne že je chcete zabít .
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 8:20 am Předmět: |
|
|
Jéééj vy naděláte  dvě lžičky ti neublíží. Já to neměl minimálně 5 let. A to sladký vůbec nejím. Jednou za čas se ti nic nestane.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:50 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | balbi napsal: | Zjistil jsem, že to není uplně OK, takžen to potřebuji/chci změnit Ale díky |
Tak ja treba planuju brzo vymenit tvaroh pred spanim za Casein Micellar, cenove to vyjde temer na stejno, bude to zmena a nebudu muset myslet na to, kolik mam este tvarohu v lednici a do kolikatyho maj trvanlivost atd.
Ale to asi taky neni to co hledas. |
Ja dávam tvaroh okolo jedenástej a potom ešte tesne pred spaním, čo ja ajčastejšie tak o dve/tri hodiny edšte kaseín, FA ho robí v skvelých ovocných chuťiach, len si nezabudnite potom umyť zuby decká:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Jéééj vy naděláte dvě lžičky ti neublíží. Já to neměl minimálně 5 let. A to sladký vůbec nejím. Jednou za čas se ti nic nestane. |
Asi tak... a i kdyby ty 2 lzicky byly kazdy den, tak se ektomorfovi vubec nic nestane.
Proboha zase tu z toho nedelejte kovbojku, at to pak nedopada jako u Balbiho. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|