|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
spekoun makával jak stroj, to boli iné trenále, furt ťažké benče/drepy/mŕtvoly do zbláznenia hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
švadla

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
Konečně se mi podařilo zatáhnout 200kg na mrtvolu. Plán byl to dát do konce roku, ale zadařilo se dřív :-D _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Dneska konecne military press rovnych 100kg!!! Vaha 88, a dneska dokonce s premistenim ze zeme, pro rejpaly
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Dneska konecne military press rovnych 100kg!!! Vaha 88, a dneska dokonce s premistenim ze zeme, pro rejpaly |
Super, nebylo by video ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Neni, ja nevim, netocim, za prve nemam cim a za druhe netocim pokusy o kterych nevim jestli dam, pak me to znervoznuje |
Me to prave hecuje k este vetsimu vykonu, kdyz natacim.
K tomu BW je to maso, s mima 105 kg planuju stovku dat do konce roku, kdyz si predstavim, ze bych mel dat aspon 115, tak me to prijde nemozny.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Majesty napsal: | Dneska konecne military press rovnych 100kg!!! Vaha 88, a dneska dokonce s premistenim ze zeme, pro rejpaly |
Mně je to celkem jedno, já si z toho dělal spíš prdel kvůli tomu, že mně to přijde asi náročnější v sedě než ve stoje, ale to asi budu spíš výjimka.
A stejně s mýma tragi-ramenama můžu jen závidět. |
Military v stoje je o dost lehci nez v sede, to bez debaty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
:D trpělivě čekám, co na to řekne CIZO... Jsi borec Majesty. 100kg tlakem nad hlavu je vskutku nadprůměrnej výkon, ten pokrok je prostě brutální. Máš odhad, kolik jsi mohl mít maxko v době, kdy jsi začínal se vzpíráním? 80kg to nebylo, co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Judson???? Já mám třeba v sedě 5x120kg a ve stoje 6x100kg. Samozřejmě, že jakýkoliv tlak ve stoje je mnohem obtížnější, než v pohodě v sedě. Mluvíme o Military a ne o výrazech.
Naposledy upravil Johncreasy dne po prosinec 03, 2012 11:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
niekto pojedol vtipnú polievku, že Judsone:)), by som vedel spočítať na jednej ruke, keby som videl ľudí za 9 rokov cvičenia či koľko, koľkí dávali v stoji na ramená viac ako 60:)
Majesty, brutál, čo dodať, výnimočný výkon na tú bw! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
Ono uz z logiky veci, ze kdyz sedis tak vubec nemusis resit nohy, a stabilizaci zad zajistuje lavicka.
Jinak kdyz jsem zacinal se vzpiranim, tak jsem byl po vic nez pulrocni pauze, protoze jsem se vratil z anglie, takze jsem mel maxko pochopitelne nekde hluboko pod 50kg. Na jare uz to bylo 80, v lete 90, a ted konecne stovecka:)
Diky vsem!
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Judson.......Co to meleš???? Já mám třeba v sedě 5x120kg a ve stoje 6x100kg. Samozřejmě, že jakýkoliv tlak ve stoje je mnohem obtížnější, než v pohodě v sedě. Mluvíme o Military a ne o výrazech. | Military v sedě=bez opěrky doufám,jinak je to protimluv.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|